ועוד בדיחות על פולניות
גם אני פולניה פולנים 1. פולני אחד מתחתן עם פולניה אלמנה. אחרי כמה שנים שהם הזוג לא הסתדר, הפולני מודיע לאישתו שהוא רוצה לקבל ממנה גט. הפולניה אומרת לו: "לא, לא, לא! אלמנה לקחת - אלמנה תחזיר..." 2. שאלה: "מתי גבר הופך להיות ניצול-שואה?" תשובה: "כשאישתו הפולניה מתה לפניו..." 3. שאלה: "למה אישה פולניה צובטת את בעלה בביצים כשהוא גומר?" תשובה: "כדי שלא יהנה, אף פעם, עד הסוף..." 4. שאלה: "למה אישה פולניה קמה כל בוקר בשעה 5:30 ומכינה קפה לבעלה?" תשובה: "כדי שכאשר הוא יקום בשעה 8:00 הקפה יהיה קר..." 5. שאלה: "מה ההבדל בין פולניה ותולעת?" תשובה: "התולעת אוכלת אותך רק לאחר שאתה מת..." 6. אשה פולניה טסה במטוס ולפתע צועקת: "יש פה רופא? יש פה רופא?" תוך דקה מגיע רופא ושואל: "אני רופא, מה קרה?" היא עונה בחיוך: "תכיר, זאת הבת שלי..." 7. שאלה: "איך גורמים לפולניה לצעוק במיטה?" תשובה: "אחרי שגומרים, מנגבים בווילון..." 8. זוג פולנים סוף-סוף עושים סקס. האישה אומרת לבעל: "נו, אתה רואה שבכל זאת יש בי משהו טוב?" הבעל עונה לה: "נכון, ועוד מעט הוא יוצא..." 9. שאלה: "מה הדבר הכי ארוך והכי קשה שמקבלים כשמתחתנים עם פולנים?" תשובה: "שם משפחה..." 10. שאלה: "מה ההבדל בין אמא פולניה לכלב רוטווילר?" תשובה: "לבסוף, הכלב יעזוב את הילד..." פולנים 11. שאלה: "איך קוראים לנערה יפה בפולין?" תשובה: "תיירת..." 12. מהלך החיים של אישה פולניה: 1. חולה. 2. חולה מאוד. 3. חולה מאוד מאוד. 4. גוססת. 5. אלמנה. 13. שאלה: "למה פולניה רואה סרט כחול עד סופו?" תשובה: "כי היא מקווה שבסוף הם יתחתנו..." 14. שאלה: "למה פולניה מעדיפה סקס כשהיא על ארבע?" תשובה: "כי בינתיים היא יכולה לנקות את הרצפה..." 15. פולני אחד מביא הביתה לאימו שלוש בחורות ואומר לה: "אמא, אחת מהבחורות האלא היא הכלה שלי לעתיד! נראה עם תנחשי מי זו." אמו הפולניה פותחת זוג עיניים מסתכלת על כל אחת ובוחנת אותן אחת אחת. אחר כמה זמן ניגש הבן ושואל: "נו, את יודעת?" אומרת האם: "כן, זו הבחורה האמצעית!" אומר לה הבן: "כל הכבוד! איך ידעת?" עונה האם: "מהרגע הראשון לא סבלתי אותה..." 16. שאלה: "איך קוראים לפולני שיושב על עץ?" תשובה: "מנהל הענף..." 17. שאלה: "איך שוברים אצבע של פולני?" תשובה: "נותנים לו אגרוף באף..." 18. איש אחד בא לחבר הפולני שלו ושואל אותו: "שמעת על ההמצאה החדשה." מתעניין הפולני: "איזו המצאה?" אז חברו מספר לו: "קוביית קרח עם חור!" צוחק עליו הפולני ואומר: "מה בדיוק חדש כאן? אני נשוי לדבר כזה כבר שלושים שנה..." 19. שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לטרוריסט?" תשובה: "עם טרוריסט אפשר לנהל משא ומתן..." 20. שאלה: "מה ההבדל בין סבתא פולניה לפיל?" תשובה: "עשרים קילוגרם ושמלה ורודה..." 21. פולניה מאיימת על בעלה שמתחבא מתחת למיטה: "צא משם מייד!" הבעל הפחד אומר: "לא אצא!" הפולנייה צועקת עליו: "אמרתי לך לצאת!" הבעל שוב אומר: "לא אצא." הפולנייה מתעצבנת וצועקת: "בפעם האחרונה, צא משם!" הבעל לוקח נשימה לחזה ואומר: "אני כאן בעל הבית! אמרתי לא, אז לא!" 22. שאלה: "איך מקפיאים זרע?" תשובה: "שוכבים עם פולניה..." 23. שני אנשים מתים ומגיעים לועדת המיון בשמים. אומרים לראשון: "אתה אמור ללכת לגהנום אבל בגלל שהיית נשוי לפולניה, לא ניתן לך לעבור גהנום פעמיים, לכן אתה הולך לגן עדן!" האיש השמח נכנס בשער גן העדן עם חיוך מאוזן לאוזן. עוברים לשני אומרים לו: "אתה הולך לגהנום!" הוא מתלונן ומספר: "אני סבלתי יותר מהקודם, אחרי שהתגרשתי מאישתי הפולניה, התחתנתי עם עוד פולניה! עכשיו אני רוצה ללכת לגן עדן." אומרים לו: "אנחנו מצטערים, אבל טיפשים לא הולכים לגן עדן..." 24. שאלה: "מה זה שש עשרה פולניות מחזיקות ידיים במעגל?" תשובה: "איגלו..." 25. שאלה: "איזה רחוב קרוי על שם פולניה?" תשובה: "רק לי בך..." 26. שאלה: "איך קוראים לפטמה של פולניה?" תשובה: "קצה הקרחון..." 27. שאלה: "למה לפולניה חזה אדום עוד לפני שהיא מניקה את התינוק?" תשובה: "כי היא חייבת להרתיח את חלב..." 28. אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועק: "נאנסתי על ידי פולני!!!" שואל אותו השוטר הפקיד: "איך את יודעת שהוא היה פולני?" מספרת לו האישה: "הייתי צריכה להסביר לו מה לעשות..." 29. שאלה: "למה לפולניה חזה מרובע?" תשובה: "כיוון שהוא עדיין לא יצא מהאריזה..." 30. שאלה: "למה פולניה שמה קרח על החזה?" תשובה: "כדי שהחלב לא יתקלקל..." 31. פולניה אחת מנקה את הרצפות בבית בזמן שבעלה מגיע הביתה. מבלי לחושב פעמיים הבעל תפס אותה מאחורה, הרים את השמלה שלה והתחיל לזיין אותה. הוא עשה לה את זה מצד אחד, מהצד השני, מהפוזה הזאת ומהפוזה האחרת ולקראת הסיום לפני הסיום הוא שאל אותה: "נו, גמרת כבר?" השיבה לו הפולניה: "לא, נשאר לי לנקות רק את החלונות..." 32. שאלה: "מה עושה פולניה כשהיא עולה לאוטובוס מלא?" תשובה: "היא נעמד ליד מישהו שיושב ואומרת ´נו טוב, אז אני אעמוד´..." 33. שאלה: "למה פולניה מכבה אורות באמצע הסקס?" תשובה: "כיוון שהיא לא יכולה לראות אחרים נהנים..." 34. שתי פולניות מדברות בין עצמן. האחת אומרת לשניה: "אמרתי לך כבר שאת נראית נפלא היום?" עונה השניה: "חבל שאני לא יכולה להשיב לך את אותו הדבר." שואלת הקודמת: "מה, את לא יודעת לשקר כמוני???" 35. שאלה: "מה רושם פולני בצוואה שלו?" תשובה: "תסתדרו..." 36. שתי פולניות מדברות בינהן. האחת מספרת: "היום הלכתי לספר ואחרי זה קפצתי למעצב שיער. ביקרתי אצל הקוסמטיקאית ובסוף קפצתי לחנות בגדים!" הפולניה השניה שואלת אותה: "ומה, הכל היה סגור???" 37. שאלה: "מה אומרת פולניה כשהיא מביטה בראי?" תשובה: "מגיע לו..." 38. שאלה: "מה עושה פולניה כשהיא קמה בבוקר עם מצב רוח טוב?" תשובה: "מחכה שזה יעבור לה..." 39. שאלה: "איך פועל שעון מעורר של פולני?" תשובה: "הוא אומר - ´נו, אז אל תתעורר, אתה חושב שאכפת לי´..." 40. שאלה: "כמה פולנים צריך כדי להחליף נורת חשמל?" תשובה: "חמישה! אחד כדי להחזיק את הנורה וארבעה כדי לסובב את הכסא..."