כמה בלוגים במקביל

כמה בלוגים במקביל ../images/Emo68.gif../images/Emo194.gif

אתם מחזיקים כמה בלוגים במקביל, או מתכננים מתישהו לפתוח עוד? ובבלוגים שהם לא "הבלוג הראשי" אתם משקיעים גם? תשובה של מישהו בשרשור קודם גרמה לי לחשוב על זה, שזה לא כמו נניח להשתתף בפורום אחד יותר או אחד פחות, מדובר בדי הרבה השקעה. כל פעם שאני חושבת על בלוג חדש ברור לי שזה יפגע בבלוג הנוכחי, כי יהיה לי הרבה פחות זמן וכוח להתעסק איתו, ועל יותר משניים בכלל אין לי על מה לדבר (וגם אין לי צורך כזה). למה בעצם משמשים אתכם ה"בלוגים האחרים"?

Tali1912

New member
יש לי שניים וחצי

השניים אני מחזיקה מהם "ראשיים" אני משקיעה בין שניהם כמעט באופן שווה. החצי כבר אומר על עצמו שבעבר השקעתי ועכשיו

Seidman

New member
2 בלוגים עיקריים ועוד 3 משניים

כן, יש לי איזה מחלת כתיבה (או פיצול אישיות...) נהנה מאוד מ-2 הבלוגים העיקריים ואני לא חש שהמשניים פוגעים לי בכתיבה בהם. כל בלוג עוסק בהקשרים אחרים ולכן כשיש לי רצון לכתוב, אני רק צריך לבחור לאיזה בלוג זה מתאים.

3 בלוגים סך הכל

אחד מרכזי בו אני משתדל להשקיע הכי הרבה, בשניים האחרים אני כותב באופן חופשי יותר, באחד מהם באופן חופשי לגמריי בלי לשים לב מה יוצא לי מהראש. אני לא חושב שבלוג אחד שלי דורש יותר השקעה מאחר במידה כזו שהפעילות שלו פריעה לאחרים. כמות הבלוגים הזו בעצם מפזרת את מה שיש לי להגיד בתחום אחד על גבי מספר במות בקהלי יעד יחסית שונים. בכל פעם אני בוחר מה מתאים למה (לא כ''כ קשה). בסופו של דבר אגב, יש לציין שכל בלוג נמצא תחת מערכת בלוגים אחרת.

TheWhiteTigris

New member
אחד.

יש האמת עוד אחד, אבל הוא בסך הכל העתקה פה ושם של איזה פוסט מהבלוג הנוכחי. פעם ב.. הוא מעודכן. לכן אפשר להגיד שיש לי אחד (ושמינית)

Guava the EZ

New member
אחד וחצי../images/Emo3.gif

אחד זה הבלוג בתפוז, הבלוג הראשי שלי. השני זה ביקורתבלוג בישראבלוג שאני די מזניחה, ומכאן "וחצי". אגב, אני קיינד אוף חדשה בפורום (אם כי לא בבלוגים).

תקע שקע

New member
השתגעתם? אתם עובדים בבלוגיזם????

פעם בחודשיים קורה איזה מקרה שמסעיר אותי, ואני חייבת , אבל ממש חייבת להשתפך... מחפשת איפו לעשות את זה... ונזכרת בבלוג שלי... במה אני אמלא עוד בלוג?!

פגעסוס

Well-known member
אממממ יש לי בהערכה גסה...

כ 4 בלוגים שאני מעדכן שוטף (יחסית), עוד 4 שאני מעדכן אחת לזמן מה (חודש חודשיים), ועוד איזה 13 מוזנחים שפתחתי כדי לערוך ניסויים שונים.

Galadriel 3000

New member
הייתי בכיף פותחת עוד בלוג

אבל אז זה אומר שמי שיקרא רק אותו לא יבין כלום, כי אני לא אכתוב בשתי הבלוגים את אותם פוסטים, פשוט בשני אני אכתוב פוסטים יותר "סודיים" ושמשמיצים אנשים שאני מכירה וכאלה, אבל אם לא יודעים על מה אני מדברת, מה שווה?

למעלה