כמה בלתי נסבל יכול השותף שלך להיות?

Cobe Anan

New member
כמה בלתי נסבל יכול השותף שלך להיות?

לפני מספר שבועות כתבתי כאן משהו בעצבים. בהרבה עצבים. אתם יודעים מה? גם אני גיליתי שבעצבים לפעמים מפספסים משהו. אז הנה, יש לי כמה תיקונים לעשות, ברשותכם:

Cobe Anan

New member
למה אני לא מדבר איתו על זה?

נראה לי שזה כי התייאשתי. לא ממנו. מאיתנו. אולי אפילו מעצמי. כן, כמה שאני כותב כאן יפה, לפעמים יש לי בעייה בתקשורת בין-אישית. אני יכול להיות הכי צודק בעולם, ועדיין לא להצליח לעמוד בויכוח מול בנאדם.

Cobe Anan

New member
למה אני לא מעיף אותו?

קודם כל, כי הוא חבר, וחברים לא "מעיפים". דבר שני, עם כל הריבים, עדיין יהיה לי קצת לבד בלעדיו. חוצמזה, אני אשם. הבאתי אותו איתי, סחבתי אותו 400 קילומטר מהבית, למרות שהוא לא היה מוכן לגמרי לעזוב, ועכשיו אני מאשים אותו. בדיוק כמו שאלוהים ברא את האדם בצלמו, וציפה שגם הוא יהיה אלוהי. לפחות קצת. ואז לאלוהים נמאס, ולא היה לו מושג מה לעשות עם האדם, אז במקום לשאול את עצמו שאלות, הוא הוריד את המבול. אז אתם יודעים מה? אני לא אלוהים. אני מוכן להכיר בטעויות שלי. אני הפלתי אותו איתי למים העמוקים, אז אני אלמד אותו לשחות איתי, לא משנה כמה מים אני אבלע בדרך.

אני גאה בך : )

אני חושבת שכל הקבועים בפורום כבר כתבו לך, בהזדמנות כזאת או אחרת, כמה שהם אוהבים את ההודעות שלך וכמה שאתה מתייחס ברגישות לדברים.. חוץ ממני. אז עכשיו תורי *חיבוק*

Piren

New member
שותפים סאקס

אולי נשדך בין השותף שלך לשותפה שלי... בעעע תעשה כמוני: תתעלם מהקיום שלו.

white raven

New member
גם אצלנו המצב לא מזהיר...

ואני דווקא היום באתי אליו בגישה טובה או לפחות בתכנון... רציתי להגיד לו שלמרות שזה החדר שלי וזו זכותי המלאה לעשן בו אם אני רוצה אני מוכן להתחשב בו (בבנאדם שבזמנו שלח את אחיו לעשןאצלי בחדר!!!) ולהפסיק לגמרי את העישון בבית... אבל חבר האמת הזה רוצה לעשות טרור ולא מבין שלא ילך לו. ואם אתה מנתק מכשירי חשמל שקנינו ביחד כי "החצי שלי מקולקל עכשיו" אז תסלח לי ותוציא את התסכולים המצטברים שלך על מישהו אחר!!! אני מוכן לסבול את צחנת השתן של הכלבה שלך וכשאתה לא נמצא לשטוף את הפאקינג בית שלנו יום יום מהחרא שלה אז תלמד כבר לעזאזל ששותפות היא פ ש ר ה ! ! ! אתה הבנאדם האחרון שיש לו איזושהי זכות לנסות עלי עונשים של ילדים בני 6 כמו שראית אני מכבד את הציוד שלך ולא נוגע בו אז אם הוא משולב בציוד המשותף מן הראוי את חלקי בו. גם כן חבר הכי טוב...

Cobe Anan

New member
חבר`ה, חבר`ה...!

זה השירשור שלי! רועי ודקלה, זוהר ואורי, אפילו דדה.. אתם רוצים שאני אפתח לכם שירשור ריבים משלכם? כי זאת לא המהות של השירשור הזה! הרעיון פה הוא שבסופו של דבר חברים צריכים להישאר חברים, על קשיים אפשר להתגבר, אבל לא לבד! בנימה זאת אני רוצה להתנצל בפני מי שנפגע ממני או ממי שדיבר בשמי, ולבקש מהחברים שלי לא לריב ביניהם- במיוחד לא בשמי. לפעמים עדיף לבלוע ולהמשיך הלאה מאשר לפרק שותפות חומרית, ובטח ששותפות בחיים. אני יודע שכבר נפערו כאן תהומות שנראים כאילו אינם ניתנים לגישור, אבל כל עוד אנו חיים, ניתן לגשר על כל פער. ............................................................................................................................................................................................... קובי. בנאדם שלא דיבר עם סבא שלו 4 שנים ואז סבא נפטר. שום דבר לא שווה את זה.

למעלה