כמה בלתי-נסבל יכול להיות השותף שלי?

Cobe Anan

New member
כמה בלתי-נסבל יכול להיות השותף שלי?

זה התחיל עם זה שהוא היה כזה אגואיסט,שדקלה לא יכלה כבר להתאפק,ויצאה עליו.מאז,הוא רק מחפש לריב איתה בכוח,ואיך לא-מאכיל אותי ריקושטים.הוא לא דואג לבית,ועזבו את זה-הוא רק מלכלך.למה אני צריך למצוא זיפים בכיור במקלחת,זבל בכיור במטבח,כתמים של קפה על שולחן האוכל,ולמה הוא לא מסוגל לנתק מהחשמל את השנאי של הרמקולים שלי,אחרי שרק אתמול הערתי לו על זה?למה כשאני עושה קניות לבית,אני קונה אוכל טוב,והוא חייב לקנות שמן זית ב12.40 ש"ח,ואחרי זה עוד מעיז להגיד לי שכשדקלה אצלי,הוא רוצה שאני אקנה לה אוכל משלה,כי הוא לא מוכן לממן אותה?ותבינו-הכלים בבית- שלי.הרמקולים- שלי.רוב כלי הבית שחסרו-אני השלמתי.מה הוא עושה לי חשבונות על שבוע בחודש שדקלה,שפאקין מצאה לו את הבית הזה(חס וחלילה שהוא יוותר על יום עבודה כדי לחפש דירה-דקלה ואני התרוצצנו,עשינו טלפונים ובדקנו דירות!)מתארחת אצלנו?ולמה אם היה לו יום קשה בעבודה אסור לי להעלות את נושא הניקיון?מה יש לו לעזאזל?!

keren888

New member
אמ....

תראה אני באמת לא יודעת מה יש לו אבל אם אתה לא רוצה להמשיך לסבול תגיד לו הכל בפרצוף.. ובעדינות.. ושאלה.. אולי אני טועה.. יש מצב שהוא קצת נדלק עליה??.. מקנא או משהו?.. ואני לא אומרת ספסיפית בה..(אולי גם) אולי הוא מקנא בזה שיש לך חברה או משהו..שיש לך מישהי לארח..וזה מציק לו.. דבר איתו תשב ותנהל שיחה בוגרת במקום למלא את הנהר בעצבים ואז יבוא יום וזה יצא החוצה בצורה הרבה יותר לא נעימה..ומישהו יטבע!

תעבור מקום

או שתתן לא הוראה לא לגעת בדברים שלך ועם הבאלאגן זה האופי שלו יהיה לך קשה מאוד לשנות את זה ותצטרך להחליט אם אתה יכול לחיות עם זה מקסימום תחפש שותף חדש

../images/Emo24.gif *חיבוק*

אני יודעת שאתה לא מאשים אותי, אבל קשה לי לחשוב שאם אני לא הייתי, היה לך יותר קל איתחו

תגיד לו שאתה מחפש דירה אחרת..

ואז.. או שהוא יתנצל ויהיה בנאדם.. או שיגיד לך לך חפש.. ואז באמת תעזוב.. מה הסיפור למצוא דירה באילת.. בחורף..

../images/Emo45.gif

אולי למצוא שותף חדש זה באמת בעיה, כי לאילת אין ביקוש כלכך גדול בחורף.. אבל למצוא דירה בחורף זה שיא הקל.. מחכים רק שתבוא.

Cobe Anan

New member
הבעיה היא...

...שאני כבול בחוזה. אם אני לוקח דירה אחרת, אני יכול להסתדר עם תשלום גבוה במעט, אבל אני חייב למצוא שותף שיחליף אותי, וזאת כבר בעיה.. חוצמזה שיהיה לי קשה למצוא דירה שתמצא חן בעיני.. גם בעלת הדירה היא חברה של אמא שלי, וכולי וכולי...

אה באמת?

איזה שכונה אתה גר?
בכל אופן, אני לא הייתי סובלת אותו יותר מידי זמן.. אני לא בן אדם סבלני במיוחד בקטעים כאלה.. אז הייתי מעיפה אותו. יש מלא עובדי מלונות שהתנאים בדירות שהם מקבלים מהמלון עצמו גרועים - פשוט תפרסם מודעה בערב ערב או עיתון העיר ואני בטוחה שתמצא שותף חדש.. הכל בתנאי שאתה רוצה לחפש...

זה לא כזה פשוט, את יודעת..

נניח שהוא יימצא מישהו שמחפש דירה עם שותף, וניח שהדירה תמצא חן בעייניו והוא ישמח להיכנס איתו לשותפות, מאיפה קובי יכול לדעת שאיתו זה יהיה יותר טוב? אומרים שלא מכירים בן אדם באמת עד שגרים איתו, בחודשיים האחרונים רק הבנתי עד כמה זה נכון. אם מישהו שהיה חבר של קובי עוד לפני שהם עברו לגור ביחד, הצליח להפתיע ולהראות צד שלא הכרנו, אז מה יהיה עם בן אדם שאחרי טלפון אחד, פגישה קצרה לקפה, כבר חותמים איתו חוזה? אי אפשר לשבור חוזה כל יומיים. העניין של שותפות אולי נראה נורא כיף, אבל זה יכול להיות סיוט אם בוחרים באדם הלא נכון

אי לא אגיד שאת לא צודקת,

כי אני אשקר. אני מסכימה עם מה שכתבת.. אבל כשאין ברירה והמצב בלתי נסבל - צריך לשנות.. מה כבר אפשר לעשות? לדבר איתו? לא נראה לי שמשהו ישתנה, אבל לכי תדעי.. אולי יהיו תוצאות. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. זו באמת סיטואציה מרגיזה.

TheWhiteTigris

New member
מניסיון, זה מאוד נכון.

הייתי בשותפות עם מישהו, שכדי להשלים את האנשים שעזבו, הביא אנשים שהכיר. אמר "הם אנשים טובים, וסבבה וזה". התוצאה? אחרי חודש כבר לא דיברנו איתם בכלל. התחמקנו מהם, והם היו ההפך מוחלט ממה שהשותף חשב שיהיו. הוא ממש התנצל בפניי על הטעות הזאת.

למעלה