כמה בעיות בגלאקסי

קמוש1

New member
כמה בעיות בגלאקסי

היי, יש לי סמסונג גלקסי חדש, ויש לי בו כמה בעיות. כשהעבירו לי את אנשי הקשר מהפלאפון הקודם לחדש, זה עשה לי המון בעיות עם השמות של אנשי הקשר. כשאני באתי לערוך חזרה את השמות למה שזה היה, נתקלתי בשתי בעיות מאוד מאוד מאוד מעצבנות. אחת, אני לא יודע איך ולא מצליח להוסיף יותר ממספר אחד לאיש קשר. זה מטריף. אני בגלל זה עכשיו לא רק איבדתי את הטלפונים של כל אנשי הקשר שלי אם היה לי גם את המספר של הבית שלהם (ז"א, אם היה לי גם את הנייד וגם את הבית, הלך -בד"כ המספר של הבית-) אבל מעבר לזה, אני לא מצליחה להוסיף אותו שוב, אני אצטרך לפתוח בגלל זה על כל בנאדם שאני מכיר שני אנשי קשר.... מה נסגר? הפלאפון אומר שהכינוי ארוך מדיי. מה?! כל הכבוד, שבפלאפון שפחות משוכלל בהמוןןן אפשר לשמור את השם באיזה אורך שאני רוצה, ובזה אני לא יכול להכניס שם, שאפילו אם היה בנאדם אם שם משפחה כמו אברמוביץ' טוב שאנלא אוכל לכתוב חצי מזה! ועוד שאלה בקשר להודעות - האם אפשר לעשות שיציג לי את כל ההודעות לפי תאריך? הוא מציג לי אותם לי שם איש הקשר..

voguemaster

New member
ראיתי את ההודה שלך בפורום סלולארי

אני אענה לך כאן כי זה רלוונטי יותר. הסיבה שאתה לא מסוגל להוסיף יותר ממספר אחד או שיש לך מגבלת תוים היא כי אנשי הקשר שלך אחרי המעבר מאוחסנים רק על כרטיס ה-SIM. כדי לפתוח את שלל האפשרויות שהטלפון מציע לך (להוסיף כמה מספרים שאתה רוצה, מסוגים שונים, להוסיף תמונה, להוסיף אימייל וכו') אתה צריך לייבא את אנשי הקשר לזיכרון של הטלפון. הדרך לעשות את זה היא כזו: 1. תיכנס לאפליקצית אנשי הקשר 2. פתח תפריט אפשרויות (לחצן מגע שמאלי) ובחר ב-IMPORT EXPORT, או בעברית ייבוא/ייצוא. 3. בתפריט שנפתח תבחר IMPORT FROM SIM או המקבילה בעברית ייבוא מכרטיס סים. לגבי אפליקצית ה-SMSים אני לא יודע איך עושים את זה. נדמה לי שבאפליקצית ה-SMS הרגילה אי אפשר אבל אני לא סגור על זה ב-100 אחוז. בכל מקרה בתוך כל שיחה עם איש קשר הן מסודרות לפי תאריך כמובן.

Or Amit

New member
הבעיה הראשונה

נשמעת כמו העברה דרך כרטיס הSIM. בכרטיס הSIM יש הגבלה של תווים על אורך השם (נדמה לי 14 תווים, אבל אני לא בטוח) ויש אפשרות לשמור רק מספר אחד. מה שצריך לעשות זה להעביר את הטלפונים מהSIM לטלפון (אין לי את המכשיר, אז אני לא בטוח איך עושים את זה) ואז תהיה אפשרות לערוך את השמות מחדש. בקשר לשני אין לי מושג. אני משער שאפשר למצוא אפליקציה שמציגה את ההודעות לפי הודעות ספיציפיות ולא בתצורת צ'אט (כמו שעושים עכשיו)

קמוש1

New member
תודהה ועוד שאלהה

העברתי את המספרים מהסים לטלפון... ועכשיו אני אערוך מחדש את כולם קצת עבודה אבל זה מה יש.. אמ בקשר למצלמה.. לא מצאתי את הפלאש במלמה ניסיתי לצלם בלילה ולא רואים כלום..מה צריך לשנות בהגדרות? איך עושים שהאפליקצייה של פייסבוק תהייה בתפריט??

white star

New member
../images/Emo54.gif אין פלאש בגלקסי

ובנוגע לפייסבוק, פשוט בדף האפליקציות לוחצים עליה רצוף והיא תיתן לך אופציה לשים אותה על המסך הראשי (אם זאת היתה הכוונה שלך)

קמוש1

New member
היי

הבעייה היא שזה לא מופיע לי בדף האפליקציות איפה שהכל נמצא ואני רוצה שזה כן יהיה שם... אני עד עכשיו נענסת דרך דפדפן --> גוגל---> פייס וזה מסורבל

voguemaster

New member
לא בטוח שיש לך אפליקצית FACEBOOK מותקנת

שווה להתקין אם לא. כנסי למרקט של גוגל ותבדקי אם את יכולה להתקין. יש עוד דרך. יש אפליקצית SOCIAL HUB שיודעת לעשות פייסבוק אבל אני לא יודע אם היא טובה כמו האפליקציה של פייסבוק עצמה.

קמוש1

New member
הייי שאלה

הורדתי את האפליקצייה דרך מרקט אבל יש אפשרות לראות את כל הדף ואז להתמקד באיזור מסויים? כי כרגע זה מראה לי נגיד את הסטטוסים בלי התגובות... ובלי הצד הימיני של הדף כמו הימי הולדת.. אירועים.. כמו שאני גולשת דרך הדפדפן ולא דרך האפליקציה ויש אתר שאולי מסביר מה כל האפליקציות האחרות המותקנות במכשיר? פשוט המכשיר חדש .. ויש הרבה דברים שאני לא משתמשת כי אני לא יודעת איך?

voguemaster

New member
לגבי צילום בחושך

בסרגל הכלים בצד שמאל יש לך כפתור של SCENE SELECTION שמאפשר לך לבחור צורת עבודה בהתאם למצבי תאורה וצבעים שונים. תבחר באייקון של צילום לילה ותגלה שבפועל אתה כנראה לא צריך פלאש
. יש גם עוד משהו בהגדרות של המצלמה שיכול לשפר את המצב, לא זוכר את שם האופציה כרגע..

megashock

New member
נצל"ש - בעיה בגלקסי S

כאשר אני מנסה לחבר את המכשיר למחשב כדי להעביר אליו קבצים כמו בדיסק-און קי (וינדוס 7), אני מקבל הודעה שוינדוס לא מצאה דרייבר מתאים. האם לעוד מישהו זה קרה, האם צריך להוריד לבד דרייבר ?

voguemaster

New member
כן צריך דרייבר

תוריד את התוכנה KIES של סמסונג. כשתתקין אותה גם יותקנו לך הדרייברים. לאחר מכן אתה לא ממש צריך את התוכנה יותר ואפשר להסיר אותה (צריך לבדוק האמת, האם הסרת התוכנה מורידה את הדרייברים - לדעתי לא אבל צריך לנסות). אפשר גם להיכנס ל-XDA לשירשור הזה ששם יש לינק להורדה. שים לב שיש הבדל בין מעבדי 32 ביט (X86) למעבדי 64 ביט (X64).

megashock

New member
כלומר

בכל מחשב שאליו אני ארצה לחבר את התוכנה אצטרך להוריד והתקין את הדרייבר ? זה נכון גם לחיבור באמצעות Bluetooth ? באתר של סמסונג יש כמה תוכנות שאמורות לעשות את אותו הדבר (סנכרון, גיבוי, עדכון) kies, Pc studio, מה ההבדל בניהן ? http://www.samsung.com/il/support/m...softwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL

voguemaster

New member
לא יודע מה ההבדל ביניהן

אני לא משתמש באף אחת מהן ובד"כ הן די זבל (לא רק של סמסונג). אני רק מתקין דרייבר (אם צריך) וסוגר עניין.

Shpritz

New member
בלוטות' לא קשור - אתה תוכל לשלוח ולקבל הכל

בלי שום קשר לדרייברים כדי שהמחשב יזהה את המכשיר. כמובן שגם הבלוטות' צריך להיות מעודכן וכדומה.. אגב, לדעתי העיצה הכי טובה זה להוריד את הדרייבר כמו שהציעו- גם 70 מגה פחות מהקיז, גם ההתקנה ממש פשוטה וגם לא תצטרך להשתמש בתוכנה לא שמישה בעליל או להסירה.

קמוש1

New member
2 שאלות בקשר לגלאקסי

האם אפשר להוסיף קיצור דרך של הפייסבוק בתפריט איפה שכל הפליקציות נמצאות? האם אפשר להתחבר לצאט בפייסבוק בגלאקסיי?

Shpritz

New member
יש אפליקציה לפייסבוק. חפש במרקט

אם כבר יש אפליקציה והשאלה איך מעבירים - אז לחיצה ארוכה על האייקון יעביר לך את האייקון לאיפה שתבחר. וכן, יש צ'אט.

קמוש1

New member
מה זה מרקט?

אני פשוט חדשה לא כל כך מבינה אשמח להפנייה מדוייקת

Or Amit

New member
מרקט זו חנות האפליקציות של אנדרויד

יש לך קיצור בתפריט הראשי. תיכנסי לשם ותחפשי פייסבוק את אמורה למצוא את זה.

קמוש1

New member
סבבה תודה מצאתי

צריך להיות לי דואר בGMAIL כדי להוריד את זה?

קמוש1

New member
היי שאלהה

הורדתי את האפליקצייה... אבל יש אפשרות לראות את כל הדף ואז להתמקד באיזור מסויים? כי כרגע זה מראה לי נגיד את הסטטוסים בלי התגובות... ובלי הצד הימיני של הדף כמו הימי הולדת.. אירועים.. כמו שאני גולשת דרך הדפדפן ולא דרך האפליקציה

למעלה