אצל הפיקיות היה הכי מצחיק בעולם..
הן שרו את "תמיד עולה המנגינה" - פלייבק מלא כמובן (אני אומר את זה כי היה שיר אחד שהן כן שרו לייב על ההקלטה של עצמן.. זה אומר זיוף ברביעית - כי הן מזייפות גם בפלייבק המלא.. אז תארי לך איך זה נשמע בהופעה - זה אומר ששומעים כאילו 4 אנשים מזייפים חחח זוועת עולם!) הכל היה "בסדר" - יעני הן כן התאימו עם השפתיים וזה למרות שזה היה הכי שקוף בעולם שזה פלייבק מלא.. השיר הגיע לאמצע ופתאום הדיסק קופץ להתחלת השיר.. אני - קופץ מהתרגשות שתפילתי התגשמה (אני התפללתי כמה ימים לפני זה שההופעה שלהן איכשהו תיהרס ושיקפוץ להן הדיסק או משו..), הקהל - צוחק.. הפיקיות - מסתכלות אחת על השניה מתות להיקרע מצחוק אבל ממשיכות את השיר מההתחלה ועושות כאילו כלום לא קרה.. השיר ממשיך ומגיע לאותה הנקודה שבה זה קפץ ו...
זה שוב קופץ להתחלה!!!!
בשלב הזה - קהל של 7000 איש על הרצפה מתגלגל מצחוק והפיקיות כבר צועקות "להפסיק את הפלייבק" חחחחחח אצל גבסו בהתחלה הדליקו לו שיר אחר.. יעני הוא אמר שהוא ישיר שיר כלשהו והדליקו לו את הפלייבק של שיר אחר (אבל אצלו זה לא היה פלייבק מלא.. קצת יותר כבוד חח) ובשיר אחר - "המילים החסרות" באיזשהו שלב לקראת סוף השיר הפלייבק פשוט החליט להפסיק את עצמו אבל הוא יצא מזה כמו מלך ואני מאוד מעריך אותו על זה - הוא המשיך לשיר לייב בלי ליווי עם הקהל.. אבל זה עדיין היה משעשע שהפסיק לו הפלייבק חחח