כמה בקשות והצעה

space monky

New member
כמה בקשות והצעה

שלום אני חדש בפורום אני מאוד אוהב פוטובול לא מבין מי יודע מה אבל יודע תחוקים בערך וממש נהנה לשחק רציתי לבקש מקור מידע עדיף בעברית אבל אפשרי גם באנגלית על חוקי המשחק בפירוט ורציתי לדעת אם יש ליגה או משהו דומה בארץ ואם לא האם יש מקומות שמשחקים בהם פוטבול לא רשמי יענו נפגשים כמה אנשים ומשחקים ואם כן האם אי אוכל להצטרף. אה ורק רציתי לדעת אם במקרה אין ליגה בארץ האם חשבתם לבנות אחת לא רשמית או משהו פשוט להתארגן על קבוצות לעשות אימונים ומשחקים כל כמה זמן ולראות מה יוצא מי זה.

FootballFan1

New member
הנה בעברית

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=154&id=290023 אתה תראה פה 3 נושאים השני והשלישי מסבירים על המשחק .

Yo-man

New member
וגם אצלינו יש משהו

בספריית המאמרים של הפורום התחלנו להסביר את מהות הזמן בפוטבול, בעלי התפקידים ומבנה הליגה (תודות לרנדי מוס ורשף גרסיה). תתחיל משם ודבר איתנו. בכל מקרה אתה מוזמן בשישי ב-11:00 לספורטק בת"א להתרשם ולשחק. וברוך הבא לפורום

space monky

New member
מה עם הליגה?

תודה רבה אני יכול פשוט להגיע ולשחק או שאני צריך להודיע מראש? ומה בנוגע לליגה יש כזאת חייה בארץ?

Yo-man

New member
אתה יכול לבוא וזהו

ליגה אין בארץ לפוטבול אמיתי, רק לפלאג פוטבול. כל קבוצה של פלאג היא של 6 אנשים והם משלמים מאות $$$ לעונה. והם בירושלים בלבד.

space monky

New member
סבבה

תודה אני אולי אקפוץ מתישהו שאני יהיה בת"א וסתם לדעת מהגיל הממוצע של האנשים שמשחקים שם?

Yo-man

New member
לא יודע ממוצע

אבל יש מגיל 17 עד 35. הרוב בסביבות ה-20

space monky

New member
טוב

אז אני יהיה הכי קטם בכל מקרה תודה רבה על התשובות ואני ממש מקווה לשהגיע מתישהו:)

space monky

New member
תשמעו

אני כנראה יבוא מחר אני בן חמש עשרה אז אני יהיה הכי קטן אבל אני לא כזה קטן בגוף בכל מקרה אני צריך להביא משהו מיוחד נעלי ספורט או משהו?

royassis

New member
תביא את זה

תביא נעליים עם פקקים אם יש לך. קרם הגנה. ומים. וגם ... ערכת עזרה ראשונה :) סתם בצחוק

למעלה