כמה בקשות

The West Star

New member
כמה בקשות

1. אני בפרק שבו רוב מזמן אליו את נושאי הדגל, ואני תמיד לא זוכר מי זה מי. האם תוכלו לפרט והסביר לי מי זה מי? כולל תיאור פיזי שלהם, וכד'. 2. מי הם קורביו של רוברט (נכון למשחקי הכס ונכון למה שאני קורא עכשיו)? 2. אינני זוכר מיהו סטאניס.. סליחה על הסניליות לירי

תשובות:

1) בסוף הספר יש את שמות כל הבתים הגדולים - ונושאי הדגל שלהם. שם תוכל למצוא את השמות של כולם (כנספח) 2) שוב, בסוף הספר יש רשימה מפורטת. 3) אחיו של המלך רוברט באראתאון.

The West Star

New member
לא הבנת

יש את שמות הבתים שנשבעו אמונים. לא מתואר את האנשים בראש הבתים האלו ויחיסהם עם רוב ועם משפחת סטארק.. 2-ושוב, אין 3-תודה אגב, עוד שאלה: מיהו רנלי?

NJS

New member
גם אחיו של רוברט

סטאניס האח הגדול ורנלי הקטן

תשובות

הבנתי טוב מאוד. אבל כפי שציינת, אתה בספר הראשון, ואני רק "אספיילר" לך אם אכתוב את מה שבקשת. תתאפק ותקרא את הכל. 2 - בנספח יש הכל. זה גם הבית הראשון המופיע בנספח. רוברט, סרסיי, ג'וף, מיקלה, טומן... גם סטאניס ורנלי (שני אחיו של רוברט). נכון שאני מביט בספר באנגלית, אבל גם בעברית קיים הנספח הזה. תיאור פיזי שלהם, אם אתה רוצה, יתגלה עלילה עצמה, כאשר "תתקל" בדמויות. אחרת שוב, זה יהיה ספויילר.

The West Star

New member
אם הבנתי נכון..

אני כבר אחרי הקטע שואריז מבקר את אדארד בתא העינויים שלו, כך שאני אמור לדעת את מי הוא כינס.. אבל אני לא זוכר מה הסמלים המשפחתיים שלהם, ומי עומד בראש כל אחד. ואת דברים שביקשתי לא כתוב

בטאגליינס מופיע אתר

מעולה, שמכיל את המגינים של כל המשפחות (כמעט), והנה קישור ישיר: http://www.westeros.org/Citadel/ תסתובב באתר, אני בטוח שתמצא את כל מה שאתה מחפש - אבל תזהר. יש שם ספויילרים...

למעלה