כמה בקשות.....

shawn 1

New member
כמה בקשות.....

יש לי לבקשה ממכם כמה דברים, אם זה יותר מדי... 1- זה נכון שקלי הופיעה ב"חלום אמריקאני"? אם כן, בתור מי? 2- למישו יש סרטון מהפרק שבו קלי השתתפה בפרק מתוך "מאד טי וי"? 3- למישו יש את קטע האודישן הראשון אי פעם של קלי באמריקן איידול שבו התחלפה כזה במקומות עם רנדי?? תודה רבה רבה מראש למי שיוכל למצוא את מה שביקשתי...!!

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

1. אכן כן. היא הופיעה פעמיים בסידרה, וגילמה את דמותה של הזמרת הנודעת בעבר ברנדה לי 2. יש לי את כל קטעי הוידאו שציינת.

shawn 1

New member
יש סיכוי שתוכל להעלות אותם לכאן..??

יותר חשוב לי האודישן מאשר ה"מאד טי וי"....!

היא הופיעה פעמיים בחלום אמריקאי

כמו שמתן הזכיר לי, אני כמעט בטוחה שהיא גילמה שתי זמרות שונות כאן היא מופיעה בפעם הראשונה, בתור ברנדה לי, התמונות מהפעם השניה לא עולות לי משום מה...

Deanb

New member
כן, בבקשה תעלו את האודישן הראשון

המלא של קלי
תודה!

בוביץ

New member
לצערי

את קטע האודישן של קלי הראו רק בספיישל שהיה בעונה השלישית של האיידול ולא מופיע בעונה הראשונה אז אין לי

Deanb

New member
איך זה הגיוני??

הם מראים את כל האודישנים של אלה שעברו לטופ 12 תמיד... ועוד קלי זכתה, אז איך הגיוני שלא הראו את האודישן שלה?

בוביץ

New member
הם לא מריאם את כל הטופ 12

או טופ 10 היו בעונה הראשונה קלי התכגלתה לביור רק בטופ 10 רק אז שמו לב אליה הציבור והמפיקים עד אז כמעט לא נתנו לה זמן מסך.

Deanb

New member
מה אתה אומר... היא גם לא ממש היתה

מועמדת לניצחון בהתחלה לדעתי... לא תפסו ממנה כמישהי שבאמת תגיע לגמר... אלא כמישהי שתנשור לדוגמה בטופ 6 או בטופ 5. אבל בכל תכנית, היא הראתה פאן אחר שלה, ביצעה שיר אחר וכל פעם הזכירה לכולם מיהי ולאן היא הולכת ועובדה שהיא הצליחה!
מבחינתי, הביצועים הבולטים שלה הם THINK TWICE, WITHOUT U & A MOMENT LIKE THIS

14מתן

New member
לא מדוייק

שלב אחד לפני באודישנים אף אחד לא שם לב אליה אבל מהשלב של הקבוצות (שמכל קבוצה של 10 אנשים עולים 3 וככה יוצרים טופ10 + אחד מבחירת השופטים) התחילו לשים לב אליה והיא היחידה שלא הייתה בבוטם 3 בעונה שלה (השלושה שקיבלו מספר הכי נמוך של קולות) בעעע קשה לי לדבר עם הסברים אז נפסיק כאן

בוביץ

New member
אה לא במדויק

כלומר נכון התחילו לשים לב לאיה בשלב הקבוצות גם השופטים התחילו לשים לב אליה רק משלב הקבוצות(ובגלל זה לא הראו את האודישן שלה ואת קטעי השלישיה שלה וכל זה כי היא לא היתה מהמועמדות המבטיחות לפי מה שחשבו ההפקה) אבל לגבי הרגע שהם חשבו שקלי תזכה זה שטמאירה גרי עפה בטופ 4 הם חשבו שזה יהי גמר בין גסטין לטמאירה וטמאירה תקח אבל קלי אכן הוכיחה כל שובע שהיא גדולה ובכל טופ 10 הוכיחה את עצמה מחדש ובגלל זה היא זכתה היא באמת אף פעם לא הייתה בבוטם 3

14מתן

New member
לפי מה שהבנתי סיימון כתב בספר שלו

או משו כזה או בראיונות שהוא היה בטוח שיהיה גמר טאמיירה/קלי

Deanb

New member
ולדעתי היה צריך להיות גמר בין

טמיירה לקלי... ניקי היתה צריכה לסיים מקום 3 וג'סטין מקום 4... ואז בין שתיהן, לא יודע למי הגיע לזכות כי שתיהן מעולות...

sk8er grrl

New member
אנשים...

בבקשה בבקשה מי שיכול להעלות שישתדל כי אני לא ראיתי ממש את העונה הראשונה אלא רק קטעים ואני מאוד רוצה לראות כל מיני דברים שקשורים לקלי... בעיקר בתחילת דרכה :]

למעלה