כמה בקשות

מיכל@ל

New member
כמה בקשות

מישהי שאמורה לאמץ באוקראינה מבקשת פרטים על המרפאה האמריקאית שם ואם הבדיקות דם שהם עורכים אמינות [ואם אפשר לשלוח משם בדיקות לארץ]. בקשה שניה - אם אמצתם ממש לאחרונה במזרח אירופה והיתה לכם חוויה טובה עם העמותה ,שלחו לי פרטים במייל ואמסור לה. ובקשה שלישית -אם היו לכם בעיות עם עמותה כלשהי ,נא ידעו אותי ואמסור לה גם כן. תודה

shira^

New member
תשובות...

המעבדה האמריקנית מנוהלת ע"י אוקראינים וממומנת ע"י האמריקנים. כך שלא הייתי מסתמכת על הדיוק שלהם. בדרך כלל כל העמותות שולחות רופא ישראלי לבדיקת הילדים. רופא זה אמור להביא במבחנות את דגימות הדם . {כמובן שמבחנות אלו חייבות קרור.} הבדיקות נמסרות כאן למעבדות בארץ. אנו היינו עם רופא מומחה ישראלי {מקסים } שלקח דגימות דם לילדים והביא לארץ למעבדה.ממליצה בחום....

מיכל@ל

New member
שירה

בעמותה אמרו לה שאסור להוציא בדיקות מאוקראינה [היא לא מאמינה לזה] ושרק שם אפשר לבדוק. היא מרגישה שמספרים לה שקרים והיא די אובדת עצות. תוכלי למסור לי פרטים על הרופא כדי שהיא תיצור קשר איתו [היא רופאה] ?

לימור1

New member
לגבי בדיקות באוקראינה

יש עמותות ששולחות רופאים ישראלים לאוקראינה והם מביאים אתם את הבדיקות לכאן, למשל טף. לרופא של העמותה קוראים ד"ר ברונשטיין. אני יודעת שאלכס טננבאום עובד עם הילד והוריו וגם הוא רופא מומלץ.

shira^

New member
לימור התגובה שלי היתה מופנית למיכל

ואת תפסת לי את המקום כלומר את השירשור
שלא תחשבי שכתבתי לך את המילה שטויות

shira^

New member
שטויות...

אסור להוציא בדיקות? האם יש משהו שאסור בעסקים הללו ועוד במיוחד באוקראינה? הרופא שהיה איתנו הוציא בדיקות של הנסיכה ועוד 5 ילדים. שם הכל מותר...והלכנו עם הצידנית חופשי... לרופא קוראים ד"ר אלכס טננבאום והוא מהרצליה.והוא מומחה להתפתחות הילד. מי רופאה ?????שתגיד שאני הפניתי אותה { מסרי לה פרטים עלי...}

מיכל@ל

New member
אני יודעת שטטנבאום מצוין

לא ידעתי שהוא עדין עובד. העמותה עושה לה המון בעיות והיא מתלבטת אם לעזוב ולעבור לאחרת,אמרתי לה שאשאך אתכן ואעדכן אותה.

למעלה