כמה גדול ההבדל בין בורד לסקי?

Babit

New member
כמה גדול ההבדל בין בורד לסקי?

כמה קשה להתרגל ולשלוט בסנובוד אחרי התנסות קצרה בסקי- שבוע באתר Marilleva ,סימתי דרגה 2 משש (אם זה אומר משהוא- מה בעצם מדד הדרגות?) עם גלישה ללא בעיות במסלולים האדומים. בתודה מראש ובצפיה לחרמון מושלג ופתוח בחורץ בקרב.

Mr Peiser

New member
היי היי היי!!!!!

גם אני הייתי במרילווה החורף הזה !! היית שם השנה?? בן כמה אתה??

Babit

New member
סוף פברואר תחילת מרץ

היו תנאי גלישה טובים כשהייתה?

Mr Peiser

New member
יש לך איי סיי קיו או משהו?

הייתי רוצה לדבר איתך. שלי הוא 102195756 צור קשר אם בא לך לדבר על המקום..

Loppy

New member
../images/Emo26.gif

טוב, בצורה מדויקת אין לי את האפשרות לענות לך על שאלתך כיוון והתנסתי רק בתחום הסקי אבל לפי הבנתי בכלליות ההבדל הוא כזה: סקי וסנובורד הם בעצם שני תחומים מקבילים כיוון ושניהם עוסקים בגלישה על השלג על ידי "כלי" מסוים. בסקי המגלשיים ובסנובורד הבורד. אבל למרות שיש להם המון תכונות דומות, הם בכל זאת שונים. זאת אומרת, אם תלמד סקי ולאחר מכן סנובורד כמובן שיהיה לך יותר קל מאחד שלא התנסה אף על השלג כיוון ואתה יודע את הגלישה עצמה ודברים אחרים ("פטנטים") שגילת במהלך הגלישה בסקי. למרות זאת, הלמידה של הסנובורד והסנובורד יהיו לך דבר חדש ללמוד. זה לא שתבוא ותסדר פיקס מיד שתתחיל לגלוש. זה ממטיב הבנתי בנושא הזה. גולשים שהתנסו בשני התחומים - תקנו אותי אם אני טועה) בקשר לשאלתך השניה - בנוגע לדרגות בסקי/סנובורד, היה כבר שירשור כזה בפורום לא מזמן. צירפתי לינק. אתה יכול לקרוא את השרשור ואם עדיין יהיו לך שאלות רשום כאן.
לפני כשעה חזרתי משייט באוניה ( הלך וחזור לאלניה - תורכיה). נסעתי ביום חמישי והיום חזרתי. סליחה שלא הודעתי לכם, עכשיו ראיתי שההודעה שלי לא נשלחה. טוב לחזור אל הפורום... אגב, Barit, ברוך הבא לפורום!

SSJ TRUNKS

New member
ההבדל בין סקיז לבורד

הי.שמע יש הבדל גדול זה ממש דברים שונים...עולמות אחרים. אם תוך שבוע גלשת אדומים בלי בעיה זה טוב...לא ראיתי אותך אז אני לא יכול לשפוט... סנובורד יותר קשה...הרבה יותר מבחינה פיזית! אבל היתרון הוא שלומדים תוך זמן הרבה יותר קצר...חצי.אני אוהב יותר.

למעלה