כמה גלגלי הצלה נוספים תעניקו ליקירי ההפקה?

כמה גלגלי הצלה נוספים תעניקו ליקירי ההפקה?

הפקה יקרה רודפת בצע.די חלאס נמאסה עלי ההתערבות הבוטה שלכם בעד יקירכם. בשבועות קודמים שלפתם את צבר ושפרע מגוב האריות רק כי חששתם שהרייטינג של התוכנית יצלול אל שפל חדש. הערב, ערכתם את הקטעים. עם המתנשאת, הגרגרנית, מיס פיגי .ככה שתצא טוב כמה שאפשר ופתאום כל אותן האמירות הבוטות נגד אשר נשמטו בעריכה. גירדתם עבורה אמפטיה ע"י הבכי המזוייף בשירותים (תוך חריגה ברורה מהעובדה שלא מראים מה מצולם בשירותים. אלא אם החומר המצולם ממש שערורייתי.) מה כ"כ שערורייתי בסצינה הזו חוץ מ"אהדה" לפיגי? ועכשיו כמובן דחסתם בחבילה ארוזה היטב את צבר ושפרע אל דייט "הסוויטה" על מנת ליצור באזזזזז סביב פרק א' בטלנובלת מיס פיגי והקקטוס מה שיגרור הצבעות עבורה כי הקהל הוא "פתי" ושבוי בתחמנות ובתימרונים שלכם. ואל תספרו לי עכשיו סיפורים בקשר לזה שהייתה התאמה בין הרצונות של צבר ושפרה כי ההפקה מכופפת חוקים איך וכמה שבא לה.אני ראיתי לפחות 8 עבירות שלא גררו שום עונש. אני מקווה מאוד שמיס פיגי תעוף או לחילופין שי הנוכל השקרן והערמומי. ואז תתמוטט לה אימפריית אוכלי החזיר. שני משפטים לגבי עינב בובליל.. נכון אני לא אוהב את הוולגאריות שבה. נכון אני לא אוהב את סגנון הלבוש שלה נכון אני לא אוהב את הווליום שמפיק גרונה הניחר.. אבל?? כל התכונות הללו נופלות ומתגמדות כשאני נתקל בתכונה החיובית המדהימה שבה. היא כנה וישרה ולא דופקת חשבון לאף שקרן בוילה.היא היחידה שאומרת בפרצוף את כל מה שיש לה בלב ועל כך יש לי רק מילה אחת לומר "שאפו". ככל שנדברים תלויים בי? הייתי רוצה שכל השקרנים הנוכלים והצבועים יעופו ראשונים ואז ניתן לאמת לנצח..

Lomsahne

New member
טוב אז...

היום לדעתי הוציאו את שפרה הרבה יותר רע ממה שהיה באמת,ואת איתי מלאך,שכחו להראות איך אחרי שאשר עף עינב לא הפסיקה ללכלך עם איתי וונסה על שי וצבר ואיתי בתגובה גם לא הפסיק ללכלך.כל השיחה שהייתה בין לאון-שפרה-וצבר הייתה ערוכה בצורה מגעילה לא הראו את כל המשמעות של השיחה. עינב כנה ואמיתית-סבבה בגלל שהיא דאגה לעשות קומבינה על שי ואחרי שניה היא הולכת אליו ומנסה לשכנע אותו שצבר ושפרה אולי הצביעו נגדו ושכל מי שמחייך אליו יכול להיות שהצביע לו זאת כנות ואמיתיות ? שהיא נותנת לו נשיקה איך שמודיעים שהוא מועמד להדחה ? אל תשאל אין פה צביעות בכלל.

Lomsahne

New member
טוב אז...

היום לדעתי הוציאו את שפרה הרבה יותר רע ממה שהיה באמת,ואת איתי מלאך,שכחו להראות איך אחרי שאשר עף עינב לא הפסיקה ללכלך עם איתי וונסה על שי וצבר ואיתי בתגובה גם לא הפסיק ללכלך.כל השיחה שהייתה בין לאון-שפרה-וצבר הייתה ערוכה בצורה מגעילה לא הראו את כל המשמעות של השיחה. עינב כנה ואמיתית-סבבה בגלל שהיא דאגה לעשות קומבינה על שי ואחרי שניה היא הולכת אליו ומנסה לשכנע אותו שצבר ושפרה אולי הצביעו נגדו ושכל מי שמחייך אליו יכול להיות שהצביע לו זאת כנות ואמיתיות ? שהיא נותנת לו נשיקה איך שמודיעים שהוא מועמד להדחה ? אל תשאל אין פה צביעות בכלל.

droriko

New member
תכלס, לא אוהב את עינב,אבל היא אמיתית

לא היתה לה בעיה לבוא לשיפרה בויכוח על התקציב ולהגיד לה "יאללה שיפרה שבי בצד!" . שיפרה ,ששונאת אותה לא פחות, לעומת זאת.............ניחשתם נכון, שולחת לה את החיוכים המזוייפים שהיא שולחת לכל דיירי הוילה.

מזו הגזעניות הזו!? אנחנו עידן חדש ופתוח!

מה ניסגררר איתך? אני לא אשכנזיה אבל זה ממש דוחה לראות שימנו קיימות תגובות ודעות כאלה. מעינב אני לא מצפה לכלום כי גועל כזה מסוגל להכל!

gwini1

New member
הבובלילים הוציאו את השד העדתי!

פשוט בושה שדווקא הבובלילים שהכי אין להם במה להתגאות (IQ שואף ל-0) הם אלה ששולפים את השד העדתי להגנתם. הם היו פשוט דוחים הפרק... לא סובלת אותם. מה גם שהכי לא הוגן מצד ההפקה לשים אבא ובת ביחד בוילה, יש להם המון כוח ביחד. אם אתם שואלים אותי אם היו שמים בנאדם עם -סליחה על הביטוי- פיגור שיכלי , הוא היה לוקח את המיליון. מהרחמים של הציבור.

למעלה