כמה דברים אם אפשר אחוות נשים :)

כמה דברים אם אפשר אחוות נשים :)

הלכתי לאחת מקבוצות הטריאתלון בת"א ואני בתור אצנית ריצות ארוכות עבר שמזמן לא רצה ריצות ארוכות עשיתי אתמול 5 קילומטר בקצב ריצה של 75 דופק. הרגשתי שהקבוצה היא לא בדיוק מה שרציתי להפך יא מאוד לא קבוצתית ומעודדת כפי שאני רגילה או רוצה בקבוצה לכן החלטתי להמשיך באותה קבוצה רק בגלל שכרגע זה מה שיש לי אבל לחפש קבוצות ריצה או טריאתלון נוספות באזור ת"א או לחפש מישהי לרוץ איתה או קבוצת בנות לרוץ איתן. לכן אני זקוקה להן למס דברים 1. איפה אני יכולה להשיג אופניים על מנת להתאמן בנתיים באימוני אופניים של הטריאתלון כי אין לי אופניים ואני לא רוצה לקנות לפני שאני בטוחה שאני מעוניינת בסוג ספורט זה. 2. איזו קבוצה בנים או בנות או משולבת של טריאתלון או ריצה יש באזור ת"א? קבוצה תומכת, שמבינה שמזמן לא רכבתי על אופניים (למרות שאני זוכרת לרכב אני לא צריכה גלגלי עזר רק איטית ככל הנראה ביחס לשאר), שאני מסוגלת לרוץ 5-7 קילומטר אבל לא רוצה לקרוע את עצמי על ההתחלה, וקצת לא זוכרת לשחות חתירה לכן אני יתחיל בשחיית חזה. קבוצה שאני ירגיש בה כחברה ולא כאנדיבידואל, קבוצה מגובשת ותומכת, מעודדת, שאולי אף נפגשת לגיבושונים. 3. מישהי או מס בנות מאורגנות שרוצות לרוץ בכייף או לשחות או לעזור לי ברכיבה על אופניים (כאשר אני ישכיר) 4. ביגוד ונעלי ספורט (אולי אפילו הנחה קבוצתית הבנתי שדרך קבוצות טריאתלון מסויימות אפשר להשיג הנחות על ביגוד משמעותיות) למרות שראיתי את השרשור למטה על בגדים ממולצים אני אשמח למישהי שתיפגש איתי (אני לא מפחידה מבטיחה) בת"א ונלך לקנות ביחד כי שמות כמו נייקי מוכרים לי ואפילו גליתי שהמחירים מאוד יקרים אני מעדיפה לקנות כרגע מעט אבל איכות. תודה לכן אשמח לתשובה בהקדם מוכנה אפילו לאימון היום ב7 בערב למרות שאני לא יודעת אם רצוי אחרי אתמול 5 קילומטר ריצה אימון שחייה עדיף לעבוד על שרירים אחרים לא? שוב אני פה כדי לקבל יעוץ, תמיכה ואפילו חברה

כנסי לקומונה של "יש אומרים" בתפוז

חבורת רצים בתל אביב, מתאמים אימונים בקצבים שונים, איני מכירה אותם אישית אבל הם נראים ממש נחמדים לפי הפוסטים בקומונה...

אגשית

New member
אנחנו באמת נורא נחמדים,,,,../images/Emo13.gif

ועושים קבלת פנים יפה לכל מצטרף/ת חדש/ה וגם לאורחים אקראיים (תשאלי את מתרוצצת ומרב.) החבר'ה ממש מקסימים ואנחנו שם לגמרי בשביל הכיף, מתוך אהבת הריצה ולא מתוך שום תחושת מחוייבות. יש לנו 3 ריצות שבועיות: בשני רביעי ושבת. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אליי במסרים או להכנס לקומונה ולהתרשם. נשמח לראותך!

אני בטוחה שאתם נורא נחמדים!!

זה לא שלא היו נחמדים אלי פשוט לא כל כך התייחסו בכלל אני יכולה להצטרף אליכם אבל לא ממש רוצה לעמיס על הגוף ולרוץ על ההתחלה 14 קילומטר ואם יש אנשים סביבי שרצים אני יכולה להגיד לעצמי אם הם יכולים גם אני יכולה ולהגזים .. אני רוצה קבוצה, אני זקוקה לקבוצה כי אני משתעממת לבד וזקוקה לתחרות מול אנשים אחרים אבל אם אני יחזור אחרי 6 קילומטר חזרה אז לא יהיה לי בדרך חזרה קבוצה עדיף או למצוא קבוצה או למצוא מישהי או כמה נשים שרוצות לרוץ כרגע 5-7 קילומטר או שחייה זה גם יכול להיות אימון טוב בשבילי...

אגשית

New member
אני מצטערת שזו היתה ההרגשה שלך

יש לי חברה שרצה בערך את אותם מרחקים ורוצה להתקדם. אשמח לשדך ביניכן.

מה זאת אומרת מצטערת שזאת היתה ההרגשה שלך?

לא עשיתי ריצה איתכם!!! רק שקראתי בפורום שאתם עושים 14 קילומטר אתמול נדמה לי שזה היה אז הבנתי שכרגע זה לא המרחקים שאני רוצה להעמיס על עצמי ואני לא רוצה להרוץ בהתחלה עם הקבוצה ולאחר מכן בלי הקבוצה אני מכירה את עצמי עם הקבוצה נחמד לי ואני רצה יותר מהר בלי הקבוצה אני פסיכולוגית משתעממת, והדיבור אצלי בראש הופך להיו חזק יותר, הייאוש גובר ואני פחות נהנת אני אוהבת תחרותיות, קבוצה שסוחפת קדימה, מעודדים, תומכים, מתיחות משותפות, לימוד הדדי, אולי אפילו איזו ארוחת בוקר משותפת או לפחות הרגשה של ח'ברה שבאים לתת מהלב אני אולי הצטרף אליכם בעתיד שאני ירגיש שאני רוצה לרוץ את המרחקים הנל אני אשמח לשידך( כמו שדתיים אומרים) אני אוהבת לרוץ בעיקר בשעות שאין שמש וחום כלומר 7 בערב - 6 בבוקר אלא השעות החביבות עלי :)

hartzitzit

New member
יש באיזור קבוצת בנות של zoozi

עד כמה שאני יודעת, הן מתאמנות בעיקר בריצה. חברה שלי מתאמנת איתם והיא אמרה שהיא מאוד נהנית מהקבוצה ומהמסגרת. נדמה לי שהן מתאמנות באיזור האצטדיון בהדר יוסף. אם זה מענין אותך, אשמח לברר בשבילך עוד פרטים.

hartzitzit

New member
חוץ מזה -

יש לא מעט קבוצות טרי' באיזור ת"א. לא אמרת מה ניסית, אבל אני יודעת שיש יוצר מקבוצה או מאמן אחד. לא כלכך יודעת לגבי אופניים, לצערי... הייתי בדיוק באותו מקום, ובסוף נשברתי וקניתי אופני כביש. לגבי בגדים - לכל החברות הגדולות יש מוצרים טובים. תנסי לקפוץ מול קניון איילון יש סקוני ונדמה לי שגם אדידס. חוץ מזה - במגה ספורט עודפים תוכלי למצוא בגדי ספורט במחירים לא רעים וגם בתפרון (יש בכפ"ס מול העיריה, אם מזדמן לך, ואז אפילו אוכל לפגוש אותך שם) יש יופי של בגדי ספורט וגם חזיות ספורט במחירים ממש מצחיקים.

נכנסתי לקישור אני גרה באזור ת"א

לפי המערכת שעות יש רק אימון אחד בת"א אז אני צריכה יותר פרטים לגבי הקבוצה במסר אישי או על גבי הפורום כי באתר עצמו לא כל כך ברור

anatby1

New member
zoozi ריצה וטריאתלון

יש כמה קבוצות ריצה של זוזי שמתאמנות במרכז - תל אביב, הרצליה, רמת גן. רוב האימונים הם סביב ריצה וחיזוקים אבל יש גם קבוצה שנקראת זוזי אקסטרים שמתאמנת לטריאתלון. אני מתאמנת עם זוזי כבר יותר משנה, עשיתי כמה מירוצים, את טריאתלון נשים ואני מתאמנת לטריאתלון אילת. את יכולה לבדוק פרטים באתר www.zoozi.co.il או מוזמנת להשאיר אימייל או טלפון ואני אחזור אליך. בהצלחה, ענת

מור שלז

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל, בשביל אחוות נשים, הגעת למקום הנכון
לא יודעת עם איזה קבוצה התאמנת (למרות שעכשיו אני סקרנית, ולא מפסיקה לנסות לנחש), אבל באמת שיש הרבה אופציות בתל אביב: קבוצות ריצה, קבוצות אופניים, קבוצות טריאתלון. קבוצות מעורבות, או קבוצות לנשים בלבד. את צריכה לחשוב בינך לבין עצמך מה את מחפשת, מה חשוב לך, באיזה שעות, ו... פשוט לנסות. מקובל מאוד להגיע חינם לאימון נסיון, אפילו שניים, אז בהחלט שווה לנצל את זה. ולא להתייאש, עד שאת לא מוצאת את מה שמתאים לך. בנוסף, כדאי לדעת שלטריאתלון אפשר להתאמן גם לבד. אני למשל, כמעט את כל האימונים שלי עושה לבד, ולא במסגרת קבוצה. פשוט כי הלו"ז שלי כל כך צפוף, שאין קבוצות שמתאמנות בשעות שלי. אני משלימה עם רכיבה בקבוצת אופניים פעם בשבוע, שחייה עם קבוצת מסטרס עוד פעם בשבוע וזהו. כל השאר לבד. לגבי אופניים והשכרה: 1. ארז לוין ברמת גן משכיר אופני כביש, שווה לברר אצלו כדאי לזכור שלא חייבים להתחיל להתאמן לטריאתלון עם אופני כביש. אפשר בהחלט להתחיל עם אופני שטח, עד שתראי אם את נתפסת לזה. בטריאתלון נשים במיוחד, רואים המוון נשים עם אופני שטח. 2. לגבי קבוצות, תסתכלי כאן על קבוצות טריאתלון: http://www.triathlon.org.il/teams.php 3. קבוצות רכיבה, יש כמובן את קבוצת x-team שיש גם קבוצת נשים וגם קבוצה מעורבת. יש כאן בפורום כמה וכמה בנות שרוכבות בקבוצה ויוכלו לתת לך פרטים (ולמען הגילוי הנאות: גם אני רוכבת עם x-team) http://www.x-team.co.il 4. ביגוד ונעלי ספורט - אני אישית לא אוכל להפגש איתך מאילוצי זמן (למרבה הצער ב-5:00 בבוקר שזה הזמן הפנוי שלי כל החנויות סגורות). אבל יש לי המלצה מצויינת בשבילך: חנות טיים טריאל ברשפון, מנהלת החנות היא מרב פרי, כל הצוות רצים, רוכבים וטריאתלטים ויוכלו לסייע לך ולתת הרבה טיפים מנסיונם האישי. שמעתי שגם פרו-ספורט מצויינים, אבל לא הייתי שם באופן אישי. את מוזמנת לשרשר כאן בחיפוש אחר שותפות לאימונים, צייני שעות, מיקום גיאוגרפי, איזה אימון (ריצה, רכיבה וכו') ובטוחה שתמצאי עוד נשים. ייעוץ ותמיכה - פשוט תמשיכי להסתובב פה בפורום. כמו שראית יש כאן הרבה. את מוזמנת להשאר, לשאול ולשתף. בשביל זה קיים הפורום. שוב ברוכה הבאה

:)

תודה על התשובה הארוכה מור את מתפקדת כמנהלת פורום למופת ואני מעריכה את היוזמה שלך לפתוח פורום נשי מכבדת אותך על יכולתך להביא דמויות מרכזיות בספורט כמו נילי אברמובסקי אני לא יגיד איזו קבוצה כי אין לי דיעה שלילית עליה רק שלא ממש התייחסו אלי ולי אישית זה לא התאים מבחנתי אני עדיין חלק מהקבוצה הנל כי אין יל קבוצה אחרת אבל זה לא מה שאני מחפשת בקבוצה מנסה לא להעביר ביקורת כי כרגע לא הייתי בהרבה אימונים אני מחפשת קבוצה מדרבנת אבל אני תוהה עם עצמי אם אני עדיין ביכולות הפיזיות להיות חלק מקבוצה כלומר אני עכשיו רוצה לרוץ רק 5-7 קילומטר על מהירות ממש קלילה לא להגזים כי אני לא רוצה למתוח את השרירים, גם ככה שריר המפשעה שלי תפוס מאז האימון לא איכפת לי נשים בלבד או גברים אני יכולה גם להתאמן אחת על אחת או בקבוצה קטנה אבל אני לא רוצה כפי שרשמו לי פה לבוא לקבוצת רצים חמודה וחמימה שתיהיה אבל הם ירוצו 14 קילומטר ואני רק 5 קילומטר אחרת אני מעדיפה למצוא מישהי\מישהו לרוץ איתו או איתה עד שאני יגיע לרמה של 14 קילומטר אני אוהבת להיות חלק מהקבוצה ולא להרגיש שאני לא מספיק בכושר בעיקר שבראש שלי אני עדיין האצנית מלפני 4-6 שנים כי לפני הצבא השתתפתי בהרבה תחרויות ריצה דרך בית ספר היום אני בת 24 הצבא קטע לי את הספורט אופניים זה הספורט הכי פחות טוב שלי ושחייה אני שוקלת איך לעשות זאת דרך קבוצה או מכון כושר או בריכה פרטית אני לא רוצה למהר מידי ולבזבז סכומי כסף מיותרים בעיקר שאני יודעת שאני יצור חברתי שזקוקה למישהי שתיהיה איתי בריצה פסיכולוגית אני נהנת יותר ומגיעה לתוצאות גבוהות אני גאה בך שאת מתאמנת לבד אבל אני אדם שלא מסוגל להתאמן לבד הלוואי שיכולתי אחרת הייתי כנראה נרשמת למכון כושר ג'ימי בדיזנגוף ומתאמנת באמצע הלילה כאשר יש שקט מסביב אבל אני צריכה דירבון ובעיטה בתחת, תחרות מול ועידוד קבוצתי (גם עידוד שלי את האחרים לא רק שיעודדו אותי) כזאת אני ומקווה אולי להשתנות אבל אני לא רואה את זה כרגע תודה על האופניים להשכרה אני יבדוק את זה למרות שעכשיו אני שמה את הפוקוס על ריצה ושחייה. אני מנסה לחשוב אם הספורט הכי טוב שלי הוא ריצה והספורט הכי חלש שלי הוא שחייה אם לא כדאי שאני הצטרף לקבוצות של כל ספורט בנפרד? כי לקבוצת טריאתלון אם חוסר היכולת המוחלט שלי באופניים קצת קשה לי להצטרף רשפון זה כבר נשמע לי יקר :) חח לקחתי לתשומת ליבי רשמית בפנקס אוקי תודה רבה לך אני יעשה שימוש בשירשור חיפוש שותפות אימון תודה על עזרתך מקווה להיות פה הרבה אני גם יעדכן כבר שמתי על הכוונת אולי את מירוץ נייקי, מירוץ חולון וצליחת הכנרת (פחות אופניים) נראה איך נסתדר אם זה... אם בכלל :) אולי אני מגזימה אבל צריך מטרות בחיים בכל מקרה אני ינצל את המשך ההודעה כדי לרשום כל מי שמחפשת שותפה בעיקר לריצה (אבל גם לשחייה אולי בים כרגע כי אין בריכה שאני שייכת אליה) אז אני אשמח שתפה אלי במסר אישי

מור שלז

New member
הדילמה הנצחית: אימונים בקבוצה או לבד

נשמע שאת מכירה את עצמך הכי טוב ואכן קבוצה יכולה לתת המון מוטיבציה ודירבון מצד שני, קשה למצוא מסגרת שבדיוק תתאים לנו לשאר האילוצים בחיים, מבחינת זמן, מיקום גיאוגרפי ורמה אני מאמינה שאת עושה בחכמה כשאת ממשיכה להתאמן עם הקבוצה ולא פוסלת אחרי מפגש אחד לי יש היסטוריה ארוכה של נסיונות להצטרף לאימוני קבוצה, לחטוף שוק מכמה שכולם מתקדמים ולהרגיש מאוד לבד, ואז... להמשיך, לחרוק שיניים ולהגיע - ופתאום, להתאהב באנשים, ולמצוא חברים. אל תשכחי שכל מי שרץ היום 14 ק"מ או מרחק אחר, בקצב כזה או אחר, התחיל פעם וגם הם לא שוכחים את זה רובנו זוכרים את הפעמים הראשונות, את הקשיים של ההתחלה, את הקשיים של לחזור לכושר אחרי הפסקה ארוכה. ולגבי מטרות: אני לא חושבת שאת מגזימה גם אני מאמינה במטרות כאמצעי מדרבן ומעורר מוטיבציה את מכירה את עצמך, ואת היכולות שלך הכי טוב ואם את מרגישה שזו מטרה ריאלית וברת השגה לכי על זה! עכשיו פותחת שרשור שותפות לאימונים לקראת סוף השבוע
מור נ.ב. תודה על כל הפרגון, הסמקתי

עוד שאלה לפני קבוצה לגבי שחייה

איפה אתן שוחות אם בכלל? אני שוקלת אם להיכנס לקבוצה ואז אם מדובר בטריאתלון אז יש גם לאותה קבוצה את הבריכה שלה או להירשם לבריכה באופן פרטי כמו לדוגמא ג'ימי בדיזינגוף סנטר שפתוחה 24 שעות

anatby1

New member
שחיה בתל אביב

אני שוחה TI באימון קבוצתי פעם בשבוע. אני מרוצה מהטכניקה וגם ממסגרת האימונים. אני שוחה איתם ברמת השרון אבל יש עוד קבוצות באזור המרכז. אחרי סבב בריכות עירוני הגעתי למסקנות הבאות: הבריכה הלימודית ברמת אביב - זולה נוחה ולא מפוצצת, צריך לשים לב לזמני פתיחה לקהל הרחב, סה"כ מבחינתי עד ה TI היא היתה הפתרון הנוח ביותר בריכת גורדון - נפתחה לאחרונה, לא זולה אבל מאד מאד נעימה, במיוחד המים המלוחים. מבחינתי זו ההפתעה הטובה של הקיץ הבריכה באוניברסיטה - מצויינת, זמינה, קצת יקרה לכרטיסיה. הבריכה בג'ימי צפופה ויקרה - ברוב המקרים צריך לחכות כמעט חצי שעה למסלול פנוי, חוץ מזה שהיא קצת קלסטרופובית בעיני. אם מתחשק לי לעשות עוד אימון בריכה בנוסף לאימון עם קבוצת ה TI אני קופצת לגורדון או לרמת אביב. ענת

עזרת לי מאוד

גורדון זה יותר קרוב לבית מרמת אביב ככה את הולכת לבריכות של רמת אביב וגורדון על בסיס כרטיסיה? יש לך קישור לקבוצה או שאני יעשה רגע חיפוש בגוגל או תפוז

anatby1

New member
קבוצות ריצה ושחיה

עוד פרטים על זוזי את יכולה למצוא כאן http://zoozi.co.il/default.asp?PageID=112 אני מאד אוהבת את הקבוצה ואת הריצות והאימונים המשותפים. כדאי לך לדבר עם מיכל (הטלפון שלך מפורסם באתר של זוזי) והיא תסביר לך מה איך וכמה. פרטים על ה TI תמצאי כאן www.ti-swim.co.il לי יש כרטיסיה לבריכה הלימודית שעולה בערך 300 שח' ל 10 כניסות (מחיר לתושב עם הצגת תעודת תושב) לגורדון עוד לא עשיתי כרטיסיה, ההנחה לא משמעותית אז אני משלמת 70 שח לכניסה בסוף שבוע, אמצע השבוע קצת יותר זול. וגורדון ממש כיפית והכי חשוב - במרחק הליכה מהבית :) בהצלחה, ענת

אני מודה לך על הקישורים

אבל את מכירה שמרוב אינפורמציה כתובה בא לך לסגור את המחשב ולתת למוח לנוח? אם את גרה קלב לגורדון אנחנו יכולות להיפגש באיזה בית קפה בגורדון ותסבירי לי ב"לייב" או לפחות לאימון קטן משותף אם בא לך תעברי למסרים

למעלה