כמה דברים ושאלה....

talkk

New member
כמה דברים ושאלה....

ארגגגגגגגגגגגגגגגג! התחרות ביום שישי ב-14:00!!!! וצריך לבוא עם מכנסי רכיבה/מכנסי גי'נס וחולצה לבנה מכופתרת!!! (דגש על המכופתרת)! וכל העניין ייקח מלללא זמן ואני מקווה שיצא לי את קפוצ'ינו בהגרלת הסוסים.. *מחזיקה אצבעות* וזה עולה 80 ש"ח למקצה ראשון, ולכל מקצה נוסף (במידה ואני רוצה כי לא הצלחתי בראשון) - 50 ש"ח נוספים... וזה יוצא ממש מאוחר יחסית, וההורים שלי יוותרו על שנת צהריים, וארגגג זה לא נוח! ואפילו לא בטוח שאני אבוא.. אבל 98% שכן... וביום רביעי יש לי שיעור, אז אני אשאל את כל השאלות שלא הספקתי לשאול את גל עדיין.... ואני אברר עוד כמה דברים.. ואוףףף אני לחוצה, אני פקעת עצבים.... כי אני ממש לא יודעת מה לעשות, מתי לבוא, מה לעשות כשאני באה... ובלעעכס, הרגשה חרא... ומזל שיש לי שיעור לפני זה, כי אחרת הייתי משתגעת, אני פשוט אבוא כמה דקות לפני השיעור ביום רביעי ואשאל הכל!!!! אבל עדיין! סתם פרקתי קצת עצבים.... ויש לי שאלה לגבי סוס פרטי... אם אני באה 5 פעמים בשבוע, יום אחד חופש לסוס, ויום אחד יש אפשרות להוציא אותו, בלי לרכב עליו, אז זה בסדר??? ז"א יוצא שלא רוכבים עליו רק יומיים בשבוע... מודאגת שכמותי
טל

אז ככה..

לדעתי זה בסדר, אבל עדיף 6 ימים שחלק עבודה קלה חלק קשה וטיול אחד ככה. ואסור לך להיות לחוצה! מקווה שיצא לך את קפוצ'ינו- מזכיר פוצ'יני!!מלך!

../images/Emo13.gif../images/Emo62.gif

מה רע בחולצה מכופתרת?
מה זאת אומרת הגרלת סוסים?! את לא מתחרה על הסוס שהולך לך עליו הכי טוב? זה דפוק...
חחחחח......להרגע זה חשוב
בהצלחה בקשר לשאלה - אני משערת שזה בסדר.....

talkk

New member
אני אסביר לך את העניין...

אין רע בחולצה מכופתרת.. רק שיש לי רק אחת לבנה כזאתי... חחח והגרלת סוסים מתבצעת בגלל כמה דברים: יש לנו רק איזה 16 סוסים בחווה. רק 10 אולי משתתפים, וכולם ברמה גבוהה, וכל הרוכבים ברמה גבוהה... וכלם רוצים את קפוצ'ינו, אבל כולם!!!!!!!! חחח, הסיכויים שלי ממש גרועים בהגרלות... אני תמיד לא זוכה במה שאני רוצה! בטוח יצא לי את רעם הדפוק.. אני אבקש לעשות עליו עוד שיעור ביום רביעי, להתכונן לפשלות בתחרות...חחחח ואני חייבת להירגע!!!!! אחרת אני אמהר בטירוף והוא יסרב! כי אני בד"כ לא מפילה או נוגעת, כי הסוסים קופצים ממש גבוה, אבל אם אני לחוצה, אז אני זורקת את עצמי קדימה, וגורמת לו למהר, ואז הוא מסרב כי אני לא מכוונת אותו למכשול, אני לא מספיקה... טל

למעלה