כמה דברים חדשים!

NoWords

New member
כמה דברים חדשים! ../images/Emo2.gif

האתרים שלה פשוט לא מפסיקים להתעדכן ולהפציץ בחדשות
הממ..
אלישיה הופיעה באיזשהיא תוכנית טלוויזיה בקנדה שתשודר בשבת ה1.10- תמונות כאן http://www.alicia-keys.net/photos/ctv.htm
ב-11.10 אלישיה תתארח אצל ג'יי לנו וגם תופיע כנראה עם אנברייקאבל! (שימו לב- זה היום של יציאת האנפלגד לחנויות)
אלישיה תופיע המון בטלוויזיה בשבועות הקרובים, היא עתידה להתארח בנוסף אצל: Regis And Kelly, בתוכנית האירוח- The View, אצל אופרה ווינפרי וגם ב- Good Morning America!
מאמר על אלישיה והעזרה שלה: (מי שרוצה תירגום יכול לבקש
אבל נראה לי שכולם כאן מספיק בוגרים כדי להבין את האנגלית כאן.)
When Alicia Keys wants tips on mixing music and politics, she knows where to turn. "I had a great conversation with Bono the other day and I said :"Tell me, just tell me how you do it. How?' He's just so successful in the way he's able to make things happen." That she's even able to get some phone time with the crusading U2 frontman is a testament to her humanitarian work. Her foundation, Keep A Child Alive, has been opening medical clinics in AIDS-ravaged Africa for several years now. She's also spoken to Congress about stepping-up America's contribution to debt-relief efforts for Africa. Keys, who stopped in Toronto this week to talk up her new CD, said she's pleased to see more musicians making blunt political statements in public, lauding recent comments made by Kanye West. The rapper incited controversy at a Hurricane Katrina relief concert when he told the audience: " George Bush doesn't care about black people." "We all applaud it," she said of West's impromptu remarks. "It's the perfect time to say things like that, to speak the truth, now more than ever before. "For me it's always been pretty apparent... as to their priorities of certain people. But now, with everything that happened with the hurricane and how things were handled... it was just a blatant slap in the face. Keys will be making a trip to Kenya and Rwanda in late December to visit with some of the medical clinics set up by her foundation​
ככל הנראה אלישיה לא תגיע לטקס בEMA שיתרחש השנה בליסבון מפני שבאותו יום היא תנחה את ה- Black Ball 2005 בניו יורק. (אין לי שמץ של מושג מה זה
). ניתן לקנות כרטיס כניסה ב500$ או ב1500$. כמובן שכולנו רצים לקנות, עוד היום!
למקרה שמישהו מעוניין- (הלוואי ויכולתי, מחר מבחן בתנ"ך
) ממש היום נערך צ'אט עם אלישיה באתר של MSN, בשעון ארה"ב זה ב7 בערב, ולפי החישוב שלי זה יוצא בסביבות 1 לפנות בוקר הלילה כאן בישראל.
ב28 בספטמבר התארחה אלישיה ב: Bravo Rehearsal Hall ונתנה הופעה אינטימית ובלעדית יחד עם שאר הלהקה שלה. בין השאר היא גם התראיינה שם.
בראיון שנערך עם אלישיה למגזין Teen People- מראיינת: "מי היה הקראש הראשון שלך?" אלישיה: "בחור אחד שנקרא כריס, הוא היה ילד רע כזה, אז הוא תמיד הסתבך. הוא היה מאוד חמוד, ופלרטטן רציני.. לא הייתי אמורה להיות איתו כי הוא היה מבוגר ממני." מראיינת: "מי היה הנשיקה הראשונה שלך?" אלישיה: "התנשקתי לראשונה עם אחיו הצעיר של כריס, הייתי צריכה להסתדר, אני חושבת שקראו לו בילי, הייתי בת 13 כשהתנשקנו וזה הכי רחוק שהגענו. לא הגעתי לשלב שני (אהם, תבינו לבד
) עם בילי." את המשך הראיון אפשר לקרוא כאן- http://www.alicia-keys.net/photos/teenp.htm
תמונות של אלישיה מראיון רדיו שנערך בטורנטו, קנדה
VIDEO- ראיון עם אלישיה בקנדה, להורדה: ~ חלק ראשון /// חלק שני ~

Eti No Name

New member
אוי!../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

איזו מאמי!
תודה!
ידוע מתי הוא ייצא כאן?

Eti No Name

New member
אגב, ../images/Emo14.gif

אם ג'יילנו יהיה ב-11, אז אצלנו זה ישודר ב-13-14.
איזה כייפייי!!1

adva mj

New member
תודה נעמה../images/Emo13.gif אבל אני לא מצליחה

לקרוא את הראיון..זה בקטן כזה... איך מגדילים את זה??

NoWords

New member
נכנסת לעמוד

לוחצת על העמוד שאת רוצה, הוא נפתח ובעיקרון זהו. יש מחשבים שמקבצים את התמונה לקטן ואז באמת לא הכי נחמד לשבת ולנסות לפענח את האותיות
אז פשוט תעמדי על התמונה, ויופיע לך פתאום ריבוע קטן בתמונה מימין עם חצים כאלה- לחצי עליו וזה יוגדל לך. מקווה שהבנת

adva mj

New member
דרך אגב.. הוספת אותי למסנג'ר אבל

את לא עונה לי שאני שולחת לך הודעות..אז אם לא שמת לב אני adva_mj..

NoWords

New member
אני טיפשה לפעמים

כתבתי (בידיעה ה1) שהתוכנית תשודר ב1.10, שכבר היה שבוע שעבר. וזה כמובן אמור להיות שודרה. *טיפשה |טיפש|*

למעלה