כמה דברים חשובים

כמה דברים חשובים../images/Emo36.gif

1) איך מאלפים עכברים? קראתי שדרוש מאלף עכברים לסרט, אולי כדי ללכת, כדי לדאוג שלא יפגעו בהם?
2) מה דעתכם לעשות המחאה נגד המיסעד שמגישה הכי הרבה כבד אווז בצפון? אפשר אפילו להקים דוכן, בחוצות המפרץ, יש מסעדה בשם "יהודה אווזי" למי שהסתכל התפרית יודעה שיש שם יותר מ50 סוגים שונים של כבד אווז, מה דעתכם לעשות שם המחאה? עוברים שם כל יום הרבה מאד אנשים.
3) אתם הורגים ג´וקים שנכנסים אליכם הביתה? בתור שומרי זכויות בעלי-חים מה אתם עושים כשנכנס ג´וק הביתה?

אבל זה בטוח לא גדול כמו זה שבחוצות

המפרץ. ההוא ענק, ויש גם שמועות שהם דוחפים לתנור אווזים חיים.

vegi force 1980

New member
תקשיב

גם בקניון חיפה המסעדה גדולה ועוד היא מתפרסת על מחוץ לשטחי המסעדה כלומר כשאתה נכנס מקומה שלישית מהחניון שבצד של קסטרא אתה פשוט עובר בין השולחנות........ לגביי השמועה אני מפקפק בזה כי........ זה לא כשר לבשל חיה כשהיא עדיין בחיים ואווזי כשרים עד כמה שאני זוכר...... שחיטה כשרה זה דבר חובה ביהדות....אז לא הגיוני שיכניסו אווז חי לתנור.... מה גם שצריך למרוט לו את הנוצות ותנסה להוציא נוצה אחת לאווז חי.. אני מנייאק אם הוא לא שם לך את הביס של החיים......

אני אשמח להשתתף בכל מחאה בחיפה..

במיוחד נגד מכירת כבד אווז...
צריך לארגן משהו מול המסעדה הזו... אשמח לעזור בכל אופן....

זה מזכיר לי סיפור מצחיק../images/Emo6.gif

שכנים שלנו גרים בקומת קרקע, אז חברים שלהם נסעו וביקשו מהם לשמור על הכלבה, הכלבה קוקרספניאלית חמודה נורה. אז, כל הלילה הם שמעים את הכלבה רצה בכל הבית, בבוקר הם גילו את ההפתעה שהוא הכין להם, כל הלילה הוא צד ג´וקים במירפסת, ולקראת הבוקר, הוא אסף באמצע הסלון ערמה נכבדה של ג´וקים מתים.

אני מקווה (קוא קוא קוא) שזה יענה לך

1) אין לי מושג איך מאלפים עכברים 2) לי למזלי לא יצא לראות את התפריט (המזעזע) של "אווזי", אבל אני אשמח לעשות דוכן, אם מנהל הקניון יאשר, כמובן. 3) בקשר לג´וקים, או שאני נותנת להם לצאת לבד, או שאני שמה עליהם כוס (
, רק בלי חלב) ומשחילה מתחת נייר. ואז אני מעיפה אותם דרך החלון או הדלת. אתה יכול גם להיעזר בזה

Eclipsed 0

New member
בעניין ג´וקים...

צריכים פשוט לשמור על ניקיון ואז הם לא מגיעים בכלל. בלילה אני רואה אותם לא פעם בשירותים, אבל אני מתעלמת מהם. כל עוד הם לא מסתובבים בשאר הבית, ובשעות היום, לא אכפת לי כל כך.

dylan

New member
אין לי כותרת

יש גם אווזי די חדש נראה לי, בעזריאלי. יש סיכוי למחאה גם שם? בעניין הג´וקים, אם הם מחוץ לחדר שאני נמצא בו אני בד"כ מתעלם, אבל אם שנינו באותו חדר זה בד"כ גורר מרדף של שעות (טוב נו.. דקות.. לפעמים שניות..) עם שקית או איזו קופסה ואז אני משחרר אותם מחוץ לבית.. כנ"ל גם לגבי עכבישים.

Talia E

New member
לגבי השאלה השלישית

ברוב המוחלט של הפעמים: תופסת אותו (אני עוטפת את היד בשקית פלסטיק ואז מחזיקה אותו בתוכה) ומשחררת אותו בחוץ.

guruyaya

New member
ישנם תרסיסים דוחי ג´וקים

שמונעים מהם את הכניסה לבית מראש. אני כרגע לא זוכר שם של אף אחד מהם. בכל אופן, אם הבית שלך נקי מג´וקים, מרבית התרסיסים הרגילים, במקומות רגישים (כמו פח) - ימנעו את הגעתם מלכתחילה.

למעלה