כמה דברים יש לי להגיד....

drunky

New member
כמה דברים יש לי להגיד....

קודם כל אני מאוד שמח שנפתח פורום בנושא סרטי מתח ואימה- הסרטים האהובים עליי!!!! ומזל טוב לפםתיחת הפורום
דבר שני, אני מחפש כבר הרבה זמן תמונה אחת לפחות מכל סרט של סדרת הסרטים HALLOWEEN, אני צריך כרגע מהסרט ה-3 עד הסרט ה-6 כמו כן אני מחפש גם גלריית תמונות שלא חייבת להיות עמוסה בתמונות אבל בערך שיהיו בה כמה תמונות לכל סרט בנפרד.... אם אתם מוצאים אתם גדולים כי אפילו תפוז מחפשים בשבילך לא מצאו לי....
ודבר אחרון אני רוצה להמליץ לכם על אתר הסרטים שלי, 5 ערוצי הסרטים און ליין הבלעדיים ברשת, הם נקראים COL והם מחולקים לפי ג'אנרים, ויש לי אפילו ערוץ מיוחד לסרטי מתח ואימה שהוא COL 3, אתם מוזמנים להיכנס... היום הוא היום האחרון של החודש הראשון להרצת הערוצים ובערוץ COL 3 יש ספיישל סרטי סיוט ברחוב אלם - זאת אומרת כל הסרטים מהראשון עד השביעי, האתר מתעדכן כל תחילת חודש- מה שאומר שכבר מחר הערוצים יתעדכנו בסרטים חדשים (ובלעדיים) והספיישל הבא בערוץ COL 3 (אימה ומתח) יהיה כל שמונת סרטי HALLOWEEN - ליל המסכות - מאוד מומלץ- וכמובן שניתן למצוא שם עוד סרטים חדשים- ישנים ומגוונים.... הכתובת היא - www.col.exe.co.il תהנו... ותודה מראש על כל מי שיצליח לעזור לי..

europe1990

New member
אוקי אני אנסה לחפש בשבילך

אני אתן לך תשובה יותר מאוחר

drunky

New member
כן- נרשמתי שם ונכנסתי וראיתי...

תודה.... תעדכן אותי בעוד מציאות יותר מאוחר

europe1990

New member
אוקי חוץ מהאתר הרשמי

ששם יש תמונות, אבל משום זה לא עוךה , מצאתי את האתר הזה.

europe1990

New member
ואני בקלות יכול למצוא לך תמונות

מהסרטים??-רק תגיד לי אם לזה התכוונת??? -ואני כבר אחזור אלייך נ.ב שנה הבאה יוצא סרט נוסף בסידרה!!!

drunky

New member
../images/Emo41.gifכל סרטי ליל המסכות- כנסו לכאן../images/Emo41.gif

ובכן- חודש חדש הגיע וכמובן ערוצי COL באים עם סרטים חדשים מכיוון שזה פורום סרטי אימה חשבתי להמליץ לכם להיכנס ל- COL 3 שם ניתן למצוא את כל הסרטים בסדרת ליל המסכות ועוד סרטי מתח ואימה אחרים חדשים וטובים- עכשיו גם עם תרגומים לסרטים... הכנסו כאן
ערוצי COL

למעלה