כמה דברים יש לי להגיד....
קודם כל אני מאוד שמח שנפתח פורום בנושא סרטי מתח ואימה- הסרטים האהובים עליי!!!! ומזל טוב לפםתיחת הפורום
דבר שני, אני מחפש כבר הרבה זמן תמונה אחת לפחות מכל סרט של סדרת הסרטים HALLOWEEN, אני צריך כרגע מהסרט ה-3 עד הסרט ה-6 כמו כן אני מחפש גם גלריית תמונות שלא חייבת להיות עמוסה בתמונות אבל בערך שיהיו בה כמה תמונות לכל סרט בנפרד.... אם אתם מוצאים אתם גדולים כי אפילו תפוז מחפשים בשבילך לא מצאו לי....
ודבר אחרון אני רוצה להמליץ לכם על אתר הסרטים שלי, 5 ערוצי הסרטים און ליין הבלעדיים ברשת, הם נקראים COL והם מחולקים לפי ג'אנרים, ויש לי אפילו ערוץ מיוחד לסרטי מתח ואימה שהוא COL 3, אתם מוזמנים להיכנס... היום הוא היום האחרון של החודש הראשון להרצת הערוצים ובערוץ COL 3 יש ספיישל סרטי סיוט ברחוב אלם - זאת אומרת כל הסרטים מהראשון עד השביעי, האתר מתעדכן כל תחילת חודש- מה שאומר שכבר מחר הערוצים יתעדכנו בסרטים חדשים (ובלעדיים) והספיישל הבא בערוץ COL 3 (אימה ומתח) יהיה כל שמונת סרטי HALLOWEEN - ליל המסכות - מאוד מומלץ- וכמובן שניתן למצוא שם עוד סרטים חדשים- ישנים ומגוונים.... הכתובת היא - www.col.exe.co.il תהנו... ותודה מראש על כל מי שיצליח לעזור לי..