טיפשי על הבר
New member
כמה דברים לא ברורים בפייסבוק
שלום רב, אני חדש בפייסבוק ואודה למי שיוכל או תוכל לעזור לי להבין כמה דברים. 1. יש שם אפליקצייה שנקראת Are you interested ששם אפשר להכיר אנשים אחרים ע"י זה שרואים תמונה ומסמנים אותם, או בצורה גלויה או אנונימית. לצערי עדיין אין לי שם בחורות שסימנו שהן מעוניינות בי
אבל כן כתוב לי שצפו בפרופיל שלי שם כבר כמה פעמים. רק מה, כשאני מנסה להכנס ולראות מי צפתה, אז כתוב לי שדרושות בשביל זה 100 נקודות... יש פתרון איך להשיג את הנקודות הללו? כתוב שם שאפשר להשיג נקודות בכסף או ע"י הורדה וקנייה של תוכנות, אבל זה נראה לי ממש לא לעניין... יש דרך אחרת? מישהו/י בכלל מכיר ומשתמש באפליקציה הזו, ויכול/ה לראות מי צפה בו? 2. בנוסף, יש משהו דומה בשם Meet New people. רציתי להבין האם זה בעצם אותו הדבר או שאין קשר ביניהם? ואיך אני רואה את הפרופיל (עם התמונה שלי) שם, כפי שרואים משתמשים אחרים? בAre you interested אפשר לראות את זה, אבל לא כאן... מצאתי את המילה settings ואם אני לוחץ עליה, כל מה שאפשר לראות זה את המדינה שלי ותאריך לידה, אבל לא את התמונה. (והאמת שעכשיו זה גם כן תקוע וכותב כל הזמן, Error while loading page from Meet New People) גם ממש לא הבנתי מה זה אומר שאני כותב שם שאני פנוי ליציאה באיזה יום... 3. מה משמעות ההודעה "You've been viewed 3 times on 'Meet New People" שמקבלים בעידכונים? מה זה נקרא view שם? זה סתם כשעוברים על הפרופיל (ז"א אפילו לשנייה בודדה), ואז לוחצים YES\NO? ואם נניח אומרים לי שצפו בי 3 פעמים, ולא ראיתי שמישהי לחצה עלי YES, סימן ששלושתן לחצו עלי NO?
4. כשלוחצים Profile וזה מביא אותי לדף הראשי, איך אני מוריד אפליקציות מהדיספליי? כאילו יש לי שם כמה לשוניות כאלו, ואני רוצה שיופיעו פחות. אני יודע איך להוסיף (עם ה"+" הזה) אבל להוריד זה לא ברור. 5. למה יש לי הודעה שכתוב You have 9 new messages, 8 friends said they would kiss you ואז כשלוחצים על הלינק, סתם מגיעים לדף עם שטויות - Pass a drink... מה זה החרטא הזה? 6. איך רואים בקשות לחברים ששלחתי , ועדיין לא אישרו? האם אפשר לבטל בקשה עוד לפני שמאושרת או נדחית? 7. אף אחד לא יכול לראות את הפרופיל שלי, אלא אם כן א. הוא חבר שלי, או ב. חבר ברשת שנרשמתי אליה (של ישראל)? תודה מראש למי שיעזור
שלום רב, אני חדש בפייסבוק ואודה למי שיוכל או תוכל לעזור לי להבין כמה דברים. 1. יש שם אפליקצייה שנקראת Are you interested ששם אפשר להכיר אנשים אחרים ע"י זה שרואים תמונה ומסמנים אותם, או בצורה גלויה או אנונימית. לצערי עדיין אין לי שם בחורות שסימנו שהן מעוניינות בי