כמה דברים לגבי פאלם m130

nilichi

New member
כמה דברים לגבי פאלם m130

1. פעולת הסנכרון נתקעת במחשב שלי , זה מראה שיש ביניהם תקשורת אבל זה לא זז עד שאני מכבה את המחשב. 2. איזו תוכנה בעברית ניתן להתקין לפאלם הנ"ל? 3.האם יש מדריך בעברית לכל הנושאים האלו במקום שאני אבלבל לכם במוח? תודה רבה!
 

Fahrenheit

New member
שאלה

מה מציג המסך של הפאלם ברגע שהסנכרון נתקע? מה מציג hotsync mnager ברגע שהסנכרון נתקע?
 

nilichi

New member
תשובה

הוא מציג כאילו הוא מסנכרן מידע (לא זוכרת את המילים במדויק).... וכשאני לוחצת ביטול זה כותב במחשב שהביטול יקח דקה בערך אבל זה ממשיך עוד המון זמן
 

nilichi

New member
אז ככה, בדקתי שוב ו...

במחשב כתוב: status: synchronizing memo pad ובפאלם כתוב: synchronizing to do list וזה ככה כבר חצי שעה (והסימן של הסינכרון מסתובב)
 

Fahrenheit

New member
עשית Hard Reset כשקיבלת אותו?

מומלץ לבצע את זה לפני שמסנכרנים בפעם הראשונה, אלא אם כן יש לך מידע חשוב עליו מכיוון שזה מוחק לו את כל הזכרון. מה שאני הייתי עושה, זה מבצע hard reset או soft reset, מתקין מחדש את התוכנה על המחשב ואז מסנכרן שוב. כתוב איך לבצע את זה בלינק למטה. אם בלתי אפשרי לעשות את זה אז הייתי מבטל בhotsync manager את tasks/memos לבינתיים ורואה מה קורה. (לחיצה ימנית על סמל הhotsync manager ואז custom ושם כבר תראי את השמות הללו ותוכלי לבחור בDo Nothing.) http://kb.palmone.com/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE?New,Kb=PalmSupportKB,ts=Palm_External2001,case=obj(887)
 
למעלה