כמה דברים לתשומת לב

ShekeL 90

New member
כמה דברים לתשומת לב

נכנסתי לפורום הזה לראשונה, ופשוט WOW, ממש WOW, רואים כאן בעיקר גברים שמתלוננים הרבה יותר מנשים, אני לא אומר שהגברים הם בכיינים ונמושות, אני אומר שיש כאן בעיה. הבעיה היא כמובן מסתבר בנשים, אני לא יודע האם באמת הבעיה קיימת אבל לפי מה שרואים כאן מסתבר שממש יש. למען האמת, גם אני רואה בעיה באופן כללי בחיים בעיה שהיא אצל נשים ובעיה של גברים עם נשים. כמו שכבר אמרתי בשירשור אחד פה של בחורה אחת שמתלוננת שמתקשרים אליה ב 11 וחצי בלילה, הבעיה היא אצל הנשים שאולי האף שלהן קצת יותר מדיי נמצא למעלה. הנשים שחקניות ובררניות, כל אחת מהן, או רובן לפחות, ככה נוצר לי הרושם, מחפשות איזה דודי בלסר, או יותר נכון בובת שעווה מושלמת (כמו שאני קורא לזה) וחושבות שעם יקבלו כמה קוביות החיים שלהן יהיו מאושרים עד סוף ימי חייהם. טוב, אין כל רע בגוף יפה כמובן, אבל מה בדבר האישיות נשים ? מה בדבר מה שיש לגבר בראש ? מה בדבר להכיר אותו לעומק ? לא לכולם יש קוביות ולא כולם דודי בלסר, אבל אולי האישיות שלו כובשת ודווקא הוא יעשה אותך מאושרת. עוד בעיה אצל נשים שהן פשוט לא יודעות מה הן רוצות. בחור מתקשר לבחורה ב 11 וחצי בלילה, לא טוב, בחור מתקשר באמצע היום, גם לא טוב, בחור לא מתקשר בכלל, עוד יותר לא טוב. באותו הזמן הבחורה רוצה תשומת לב, הבחורה רוצה ספונטניות, רומנטיקה, קשר וכו... אז מה יהיה ? אני כמובן לא אתייחס כבר לכל הפרובוקציות שהנשים עושות לגברים בכוונה תחילה ואז זה נגרר למריבות וכו... דוגמא הקלאסית היא "האם אני שמנה?" כשהחובר אומר לא, אתן הופכות הכל את כל הכדורים וגם במחמאה הם מוצאות את הרע, כמו עלוקה שתמצא חור בגוף בריא למצוץ את הדם. אז בנות, אין דבר כזה נסיכים בלונדינים על סוס לבן שיבוא והשסוף הסיפור יהיה "חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה". דבר כזה פשוט לא קיים, מעולם לא היה ומעולם לא יהיה. רוצות קשר ? תהיו פתוחות, פחות בררניות, עם אף קצת יותר למטה, מספיק עם הטלנובלות ומשחקי מחשבות האלה, מספיק לחפש, זה פשוט נשבר, נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס, פשוט תהיו עצמכן ותזרמו, תכירו את הגברים שפונים אליכם, יש סיבה שהם פונים אליכם, כמובן יש כאלה שמחפשים רק סטוץ אז מקסימום המילה "לא" תמיד עובדת (טוב אלא אם כן אתן רוצות
) , ויש כאלה שרוצים באמת להכיר, יצא אז יצא, לא יצא אז לא יצא, רק אל תכלילו ותכניסו את כולם תחת מטריה אחת. גם גברים רוצים אהבה, גם גברים רוצים פרפרים בבטן, גם גבירם רוצים כל יום לחשוב על מישהי, גם גברים רוצים מדיי פעם ב 11 וחצי בלילה להתקשר ולהתרגש רק משלמוע את הקול שלכן, גם גברים רוצים מישהי להפתח אליה, בשורה התחתונה גם גברים רוצים מישהי בחיים שלהם, לא כולנו חזירים ולא כולנו כלבים. אני למשל, שמי אלכס בן 23 מהצפון, בחור נחמד, אינטלגנטי, רומנטיקן,, ספונטני, עם חוש הומור מצויין, אוהב ומכבד נשים למרות כל הטענות שלהן
, אומנם אין לי קוביות בבטן, אבל יש לי פרפרים בבטן, לא שאני מכוער, אני נראה טוב מאוד רק בלי קוביות
אני אמיתי, לא צבוע, לא משחק משחקים. יש מעוניינות להכיר ?

זכוכיות

New member
אני בקשר ועם בררנות שיא.

הסבר פרש ונמק. תודה. אתה לא בררן? אם כן, אני מאוד מופתעת... אתה צריך לבחור שותף לחיים, לא קייטרינג ליום הולדת של אחותך... אם את זה אתה לא מסנן בקפידה, מה כן? תאמין לי שמעטות הנשים שמתאהבות ב"גוף יפה", אני אקח ריזיקה ואהמר שמעטות בהרבה מהגברים שנוטים ליפול בקטגוריה הזאת... "חלק מחברי הטובים ביותר". אגב, אתה יודע כמה גברים פונים לבחורה ממוצעת (ממוצעת!) ביום? אם הייתי מנסה להכיר לעומק כל בחור שמנסה לפתח איתי שיחה ברחוב בחיים לא הייתי מוצאת זמן להכיר את בן זוגי המדהים. אני מעולם, מעולם(!), לא שיתפתי פעולה עם בחור שהתחיל איתי ברחוב\ פאב\ תור לקופת חולים וכו', למה זה הופך אותי?

ShekeL 90

New member
כמובן

שהכוונה לא הייתה לפגישות עם אנשים ברחוב, פאבים, תורים לקופת חולים וכו... דיברתי כללי מדיי וכאן אולי האי הבנה.... למרות שמעולם אין לדעת, היו דברים מעולם, חוץ מזה שבטח (אני מנחש) את בן זוגך המדהים בטח פגשת ממש בצורה כזאת, לא עצרו את כל העולם כדי שאת תפגשי עם בן זוגך, בטח גם זה היה מחיי היום יום והוא הנבחר שנפל ברשת מהשאר. חוץ מזה, גם הוספתי ואמרתי שגם אם לא ימצא חן בעיניך תמיד אפשר להגיד לא, השארתי מקום פתוח, רק אלה שימצאו חן בעיניך, האחרים ילכו למישהי אחרת, את לא גברת היחידה בעולם הזה you know. לגבי בררן, אני לא אמרתי לך ישר להתחיל להכיר אנשים על ימין ועל שמאל, אלא על אותם אלה שאת כן פוגשת, נפגשת, משדכים לך וכו... גם בנושא הזה דיברתי כללי מדיי. ואם כל הכבוד לבן זוגך, בזמן שפגשת אותו, מאיפה את בכלל ידעת שהוא הזה שדווקא יהיה שותף לחיים שלך ? את לא ידעת, אנחנו חיים באי ידיעה ואין לדעת מי הוא הזה שיהיה שותף לחיים שלך, אחד כמו שאת פגשת או אחד שתכירי במקרה בתור לקופת חולים, תחשבי רגע שבן זוגך היה ניגש עליך בקופת חולים, אז היית מפעילה את הסינון שלך ? ככה מעולם לא היית פוגשת אותו.

זכוכיות

New member
ברור שלא ידעתי,

לכן לא הייתי איתו, הוא היה חבר טוב וחלק מקבוצת החברים היומיומית שלי במשך הרבה מאוד זמן עד שהבנתי שאני מעוניינת בו באופן רומנטי. אז לא, לא פגשתי אותו בצורה כזאת. השאלה היא לא מי ימצא חן בעיני ומי לא- זה פשוט עניין של... לא יודעת איך לכנות את זה... רווח והפסד? כדי להכיר בן אדם באמת צריך להשקיע הרבה זמן והרבה משאבים, וגם כשהייתי לבד לא היה חשוב לי להכיר בן זוג לחיים עד כדי כך שהתחשק לי להשקיע את אלה. בוא אני אספר לך על היום שלי, יצאתי בבוקר לטיול עם הכלבה, ובחור שטייל עם הכלב שלו התחיל איתי, אחר כך חזרתי הביתה וגיליתי ש3 גברברים חדשים הוסיפו אותי למסנג'ר שלהם, ועוד בחור נחמד שלך לי הודעה במערכת המסרים של תפוז. יצאתי לטיול עם הכלבה בצהרים, ושוב בחור ניסה להתחיל איתי. אתה מבין? יצאתי מהבית בסך הכל פעמים, זה יום מת, בימים שבהם באמת יש לי מה לעשות ואני מתחככת ביותר אנשים- פונים אלי הרבה יותר. ואני בכלל לא "כוסית" אז אלוהים ישמור, מה שהן בטח עוברות. יכול להיות שאחד מהפונים אלי יכל להיות בול עלי, יכול להיות שזה מישהו שהייתי מסוגלת להתאהב בו עד טירוף, אבל כרגע, מכאן, זה עוד לא חשוב מספיק בשביל לעמוד במקום ולנהל שיחה עם אדם זר כשכל מה שבא לי זה לחזור הביתה ולאכול את ארוחת הצהרים שלי. הבנת? אם בן זוגי היה ניגש אלי בקופת חולים והייתי אומרת תודה אבל לא תודה, לא היינו יחד היום, וזה לא היה חשוב לי כי בכלל לא הייתי יודעת מה אני מפסידה

RieM

New member
אל תתרגשי מפלירטוטים

זה קורה כל הזמן כמעט לכולם. כנראה ששידרת משהו נחמד (וכמו שאמרת, את הרי לא "כוסית") וזה מספיק לישראלי הממוצע לנסות ליצור איתך קשר. זה עדיין לא אומר מבחינתו שהוא הולך להפוך אותך ל-Mrs. Right, אלא יותר בקטע של שעשוע רגעי שעשוי להתפתח למשהו רציני יותר בהתקיים תנאים מסויימים. בואי נאמר שאם היית גרה באירופה למשל, היו חולפים להם שבועות ארוכים מבלי שמישהו זר היה מתייחס אלייך בכלל.

RieM

New member
אני לא חושב שהם בעצמם מצפים

שתתייחסי לכל פניה שלהם. אל תיפגעי, אבל סביר להניח שרגע לאחר מכן, שכחו אותך והתחילו עם מישהי אחרת שנקרתה בדרכם. בסופו של דבר, נראה לי שאת מתייחסת למי שמספיק רציני כלפייך לאורך זמן (כפי שתיארת את תהליך היכרותך עם בן זוגך הנוכחי). בכלל, הבררנות שתיארת קודם נראית לי יותר כמו הצורך שלך לקבל תחושה שהצד השני מספיק רציני לגבייך. כנראה שבן זוגך הנוכחי הפגין מספיק רצינות לגבייך ודאג להימצא במחיצתך לאורך זמן. וכמו שאמרתי קודם לכן, הישראלי הממוצע מתחיל ומפלרטט עם נשים על ימין ועל שמאל, לא בהכרח מתוך איזו כוונה עמוקה לגביהן. כלומר, זה לא משהו אישי - זה בטבע שלו .. ואם זו לא את, זו תהיה מישהי אחרת.

סליחה שאני לא מתייחסת לתוכן הדברים

אבל זה כבר ממזמן לא שקל תשעים, היום כדי לקנות גלידה במק אתה צריך שני שקל ותשעים.

ועוד משהו

נחמד, אינלגנטי, רומנטיקן זה כל מה שביקשתי לא קדוש מהוותיקן ספונטני עם חוש הומור מצויין ושיאהב אותי מכל הלב כמובן שלמרות כל הטענות הרגישויות, הדרמות והסרטים יכבד אותי אבל גם אנשים אחרים לא צריך שיהיו לו קוביות בבטן הוא אפילו יכול להיות שמנמן נכון, שלא יהיה מפלצת שיהיה אסטתיקן הוא אפילו לא צריך להראות טוב מאוד רק שיהיה טוב לב ואיש של כבוד אמיתי, לא צבוע לא משחק משחקים שיגיד את האמת שלו בפנים ואני? אני מאוהבת מחכה לאביר אלכס, רוצה להכיר?

ygili

New member
קצת מכליל, אבל מאוד מוכר ..

אם כל מי שמכיר אותך מקרוב ממש אוהב אותך, וכולם מתים לסדר לך את החברות של החברות שלהם, אז איך לעזאזל מישהי יוצאת איתך דייט אחד וזהו ? ראית תמונה, ראית אותי במציאות, אולי תנסי להכיר אותי טיפ טיפה יותר מאשר להסתכל על ה"לוק" הממוצע שלי? מצד שני אני דווקא שמח שככה זה. ממש לא הייתי רוצה לצאת עם בחורה רדודה שכל מה שמעניין אותה זה בראד פיט דודי בלסר והשחקן ההוא ממרחק נגיעה. שורה תחתונה, לכל סיר יש מכסה מתאים.

pain is MY love

New member
תסלח לי חמוד שלי

אבל אני לא חושבת שאני צריכה להגיד לעצמי "יאללה מרינה תתחילי לתפשר!" אני לא מחפשת את דודי בלסר אבל אם הבחור לא ימצא חן בעיניי אז הוא לא ימצא חן בעיניי ואני לא אתחיל להגיד לעצמי להיות פחות בררנית ולהיות איתו! לכל סיר יש מכסה בסופו של דבר וגם לא לכל הדודי בלסרים למיניהם יש בחורה שנתלית להם על היד אז אל תכליל ואל תתמרמר אתה נשמע אחלה בחור אני בטוחה שלא יהיו לך בעיות למצוא קשר גם בלי לבוא בטענות לכל העולם ואישתו...

ShekeL 90

New member
סולח לך חמודה שלי

סולח לכולכן, חס וחלילה לכעוס עליכן..
לא אמרתי לך להתפשר, ולהתחיל להכיר כל הגיבן מנוטרדם, אמרתי גם אם ימצא חן אז ימצא חן אם לא אז לא... אבל קצת היכרות עם הסוג הזה שאת מחפשת\מסתובבת\משדכים\מכירים לך וכו... פחות או יותר... קצת קשה לי להסביר.... מקווה שתביני. אני לא מתמרמר ולא בא בטענות.... אבל זה פורום מלחמת המינים, יש כמה בעיות, צריך להעלות אותם באופן כללי.

pain is MY love

New member
אני חושבת

שמי שתבוא ותגיד שהיא רוצה רק בן זוג דודי בלסר ותו לא היא סתם ריקנית אבל בכל מקרה אני אישית דוגלת בגישה של לנסות ואם לא מוצא חן אז לא הולכים על זה אז נכון שלמראה יש שפעה ממש גדולה על זה (מצטערת אני מציאותית) אבל אני חושבת שמי שבאמת יש לו אופי כובש ימצא את האחת שלו..

ygili

New member
זאת בדיוק הנקודה

אם המראה שלו לא מדהים כמו שציפית, בעצם לא יהיה לך צ'אנס להכיר את האופי הכובש שלו. הוא פשוט "יסונן" מציאותית ...

pain is MY love

New member
לא בהכרח

אבל אם אין משיכה אז אין משיכה יש כאלה שלא צריכים להיות יפים כדי להיות מושכים בטירוף! (תראו את אלי אנטוניו למשל!)

RieM

New member
נשים אוהבות דרמה

וכמובן, כל אחת והסרט הפרטי שלה. אם תצליח להקסים אותן מספיק, כלומר, "תשחק אותה" כהלכה, יש סיכוי לא רע שתצליח להגיע איתה לאינטימיות מבורכת וכך תממש את יעודך האבולוציוני. זה לא שנשים אינן אינסטינקטיביות, כמונו הגברים .. גם עליהן פועלים אותם כוחות הורמונלים בלתי מבוטלים. רק שאצלן, שחרור הדופאמין במוח מתבצע בתזמון שונה ובאמצעות טריגרים שונים משלך. בגדול, הבעיה לדעתי מתחילה ונגמרת בצורת החיזור הפשטנית וללא גינונים מיותרים של הישראלי הממוצע. לא שישירות היא דבר גרוע כל כך, אבל תלוי בצורה ובמידה בה היא מגיעה לידי ביטוי.

יפה אמרת! כל הבנים ללמוד! ../images/Emo124.gif

זה גם המה, אבל זה בעיקר האיך כוונות טובות נחוצות, אך לא מספיקות. צריך גם גישה!

זה לא עניין של בררנות

(טוב, זה כן
) סתם, זה עניין של לדעת מה אתה מחפש, ומה הטעם שלך... מה שיפה זה שלכל אחד יש טעם שונה, וכל אחד יהיה סופר-בררן כלפי הטעם שלו (בהנחה שהוא רציני ולא מחפש סטוצים או משהו בסגנון) אני למשל, ממש בררן... אבל להגיד שאני מחפש דוגמנית על שמחפשת שלום עולמי? לא, פשוט מישהי באישיות טובה (נדוש) ושתראה טוב בעיניי, ודווקא הדוגמניות לא מושכות אותי בתור מישהי לקשר רציני, וזה מה שאני מחפש... כמו שזה אצל בנים, ככה זה אצל בנותף ככה אצל כולם, אולי רואים את זה יותר בפורום מבנים, אין מה לעשות, כל הבנות משחקות משחקים וכל הגברים מחפשים רק סטוצים

למעלה