כמה דברים מאוד חשובים! ו..בוקר אור!

כמה דברים מאוד חשובים! ו..בוקר אור!

מה שלומכם יקירי??!? אני מקווה שהכל טוב איתכם...איתי ככה ככה אם שאלתם אבל אני משתדלת להסתכל על הצד החיובי whatever... **אם אתם לא מעוניינים לקרוא את כל מה שכתבתי אתם יכולים לדלג על כל ההודעה איפה שהסיבה העיקרית שלי לפתיחת הודעה נמצאת שם...** עוד שבוע+ הוריי נוסעים לאיטליה וזה יוצא על ראש השנה וכנראה שאני יארגן משו בבייתי אז כל הקרובים/רחוקים/אלו שהמשפחות שלהם באזור המרכז מוזמנים לקפוץ אליי...=) מה שעצוב בכל העיניין שחברה שלי גם נוסעת...=( בתאריכים שלהם לאיביזה ואני אחגוג בלעדיה..אבל שתלך להנות לה! =) אהממפפ ראיתי שפתחתם שירשור על בראשית... לא בטוח אני באה..=/ כמה באסה אה? לא נורא.. אתמול הייתי בקומזיץ מטורף בפלמחים...היינו במערה הכי מדהימה בעולם (תמיד בטיולים של הצופים לוקחים תילדים למערה הזאת)...הארנו אותה עם נרות ופרסנו שמיכה והיה הכי דבסט! בירות חומוס פיתות (בשבילהם בשר כי אני לא אוכלת...=/) פשוט היה בןןןן זונה! טוב ושכחנו להביא שתיה! ואנחנו מתים לשתות טוב חוזרים את כל הדרך חזרה לאוטו (משו כמו רבע שעה 20 דקות הליכה) והתחלנו לבקש מים מאנשים...לאפחד "לא היה" אז ביקשנו מכמה חבר'ה צעירים בני 20+..=)יאאאא הכי חמודים! הביאו לנו בקבוק שלם + הם ניגנו על דיג'...יותר נכון דיג'ים.. פשוט היה מדהים!! =) הכי כיף! טוב ועכשיו ברצינות! פתחתי את ההודעה הזאת כדי לבשר לכם בשורה חשובה! זוכרים תפרסומת למקדולנד עם המורדים.. "תגידי אדום או ירוק?" "צ-ה-ו-ב-!" זוכרים?! יופי! זאתי שאומרת "צהוב" היא חברה שלי... ושמה בישראל דנה פרידר.. סבבה ... יאלה כפרעות עליה! טוב עד עכשיו זאת הייתה הקדמה! עכשיו תקשיבו טוב טוב!!!!! מה אתם הולכים לעשות ביום ראשון!!! אתם פותחים תטלויזיה ביום ראשון בערוץ 6 שעה 3 ככה... יש תחרות "מי רוצה להיות יסמין?" יענו זה כזה יש מחזמר חדש של "אלאדין" בכיכובו של תום אבני המלך! (או שלא) והוא יענו מחפש לו יסמין בלה בלה בלה לא מעניין! היא מתחרה על זביום ראשון היא מתחרה עם עוד מישהי...תעשו לי טובה כדי שהכפרע שלי תנצח (כי באמת מגיע לה) אם יש לכם זמן תצביעו לה!! sms דרך המחשב טלמסר לא אכפת לי איך! רק תצביעו...=) קיצר..קבענו! ערוץ 6..יום ראשון...שעה 3..be there! תודה חבריי לפורום המטורף הזה

תהיי לי בריאה בובה(=

אם אני אהיה בשלוש בבית אני מבטיחה להסתכל..חחחח אני מקווה שהיא לא כמו החברות שלי שמעריצות את תום אבני.../= בכל מקרה רציתי לשאול אותך איפה לעזאזל זה חוץ הפלמחים!?!? אמור להיות שם כל הקופה...

גילייייייייייי=))

אז ככה.. סבבה תסתכלי תתרשמי ותצביעי עבורה!!! =) ולא היא לא כמו החברות שלך שמעריצות את תום אבני, היא הלכה לזה כי היא מוכשרת ורוצה להתפתח כמו רוני סופאר סטאר שלנו...=) מעניין איך כל הסלב' יוצאות/יוצאים מהכיתות ספורט!!! =) יא מאן! חוף פלמחים זה ממש קרוב לראשון... גם ליבנה... אני לא יודעת איך להסביר לך אבל יש שילוט ופלמחים זה קיבוץ...בכביש שאת נוסעת לקיבוץ במקום לפנות ימינה (שזה לקיבוץ) את ממשיכה ישר שזה לחוף...הקטע הוא איך את מגיעה?! אם באוטובוס- אין לי מושגגגג תבררי דרך אגד אם דרך רכבת לראשון- אז את יכולה להתחלק במונית עם עוד 3 חברות לפלמחים מהתחנה של ראשון כי זה לא כזה רחוק משם! או שפשוט לדעתי אם אתם דיי הרבה (משו כמו 10 אנשים) קחו לכם מונית גדולה שכל אחד ישלם (לא יודעת כמה הוא יקח וכמה זה יצא) אבל שכל אחד ישלם כמות מסויימת של כסף והוא ישים אתכם בדיוק בפלמחים... הקטע שאתם תצטרכו לעשות חשבון כמה כל אחד עולה לכם ותבחרו את האפשרות הזולה ביותר

אין לי מושג עדיין

זה "סרט" להגיע לשם כי את לא מכירה את המקום...זה 10 דקות נסיעה מהבית שלי... וזה בעיקרון קיבוץ! תראי לי קיבוץ אחד בארץ הזאת שזה לא סרט להגיע אליו! בכל מקרה- אני לא יודעת עדיין אם אני באה כי חברה שלי נטשה אותי והיא נוסעת לאיביזה ואני לא יודעת מה קורה אם השאר ואם יש להם כסף..=/ בקושי לי יש! זה משהו שאני לא רוצה להפסיד אבל אם אין עם מי לבוא אז אין לי בדיוק ברירה.. =/ ווואוו!!!!!! פאקא עכשיו נזכרתי במשהו! שייווו פאקאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיף לי!!! טוב יש מצב ש=90 אחוז אני שם!!!! וואוווו איזה שוס! פרטים בהמשך

DidjiT

New member
לא...

אנחנו עושים תחג בבית.. אבל שחושבים על זה מתי החג יוצא? כאילו תאריך...חח הם יכולים להוריד אותי אצלך שהם חוזרים? יאאאאא...

DidjiT

New member
טחחחח... "צהוב" [בקול פאקצתי למדי]

חחח... "נוש".. כל חברותייך פאקצות?..חח אני מבינה מאיפה קיבלת את זה =] אבל את יודעת שאנחנו אוהבים אותך בדיוק כמו שאת! מממ.. אני כל כך באה אלייך לכמה ימים.. =] סגרנו? חחחח ואני איתך במיטהההההה...חחח מממ... אני ינסה להצביע לה... רגע.. בעצם ביום ראשון אני מסיימת ב3.. =[ מממ.. טוב נו.. נראה.. ננסה! ו... נשמע כיף לאללה.. =) וילדה תכתבי יותר בפורום! אנוכי מתגעגעתתתת

מה? יופי שאני לא רושמת כאן כל הזמן!

זה שאתם לא מגיבים זה לא אומר...=/ ולא לא כל החברות שלי הם פאקצות! והיא לא פאקצה...=/ אהממפפפ....o_O וסבבה את מוזמנת בובי...את עושה את החג אצל סבא? ואני חושבת שהקוים יהיו פתוחים עד איזה 4 להצביע לה ככה שבלי תירוצים!!!!! לי יש מגמה (קלאסי...=/ בלט!) עד עשרים ל-4.. אז היא תנסה לדבר עם המורה שלנו (שזו גם המורה שלה מן הסתם) שתשחרר אותנו כדי שנוכל לראות אותה!

גמני!!../images/Emo9.gif

יאאא זה מזה בהתאמה מה אתן אומרות על... שלישיה
?

DrKasperrrr

New member
את בצופים?? גם אח שלי היה שם..

פנאן נראה את דנה..והיא באמת לא פאקצה

אני יודעת שאח שלך בצופים!!! כבר

דיברנו על זה! "הוא היה?" למה? הוא פרש.?!?!?!?!?!. o_O גם יש את גל ... נראה לי שגל בביו או מחוננים?!?!? חמודון כזה עם ליף...=) אבל לא יודעת אם הוא נשאר בשבט או לא

DrKasperrrr

New member
אין שום גל!

לפחות לא בביו ולפחות לא שאני מכיר! היה אחד בביו ב' שהיה לו קצת ליפה והוא שחור וקוראים לו גולן, אולי? הוא לא בצופים והתכוונתי שגם אח שלי היה בפלמחים..אולי ראית אותו

יש גל!!!!! אולי טל?!??

ועל בטוח אתה מכיר אותו! ולא גולן!!! מי לא בצופים? אח שלך? אבל הוא היה לא? ולא ראיתי אותו אתמול...עזוב היינו הזויים

COW COW

New member
יכול להיות שאני......

יבוא אבל זה תלוי איפה את גרה. קרוב למכמורת אוליי?<??<<<?<?<?<?<?<???<?<<?

למעלה