כמה דברים מעניינים. 1)פינת ה-

YardenBu

New member
קרבות כמעט mma בצבא האמריקאי

כדי לדמות מצבים ריאלים הם איפשרו ללוחמים לעלות מול לוחמות. נתנו ללוחמות פור של 10 פאונד. הם עשו את התחרויות בצורת טורניר. כדי שלוחמים מתחילים לא יפגעו הסיבוב הראשון הוא רק גראפלינג, בשני מותר מכות עם יד פתוחה ורק מי שעלה לסיבוב השלישי עושה קרב mma.
http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/la-na-women-cage-fights-20120316,0,2276521.story

AmitNHB

New member
ת'אמת... נישמע טיפשי

אין ספק שאם אתה לוחם MMA מוכשר מצבך בקרב רחוב הוא טוב מאוד אבל ברחוב המטרה, כפי שאני מבין אותה, היא לסיים את הקרב מהר ולא לעשות L&P בסגנון GSP ולנצח בהחלטת שופטים 50-45. כמו כן ברחוב אין מזרן, אין כפפות, אין "דינג דינג דינג" וג'ון מקארת'י שצועק "Bring it on, אלמנט ההפתעה הוא קריטי. זה קרבות של מעט מכות לנקודות תורפה ולא אסטרטגיה של 25 דקות. שוב... כפי שאני מבין את העניין. יתקנו אותי המומחים. MMA זה מצוין להמון דברים: כושר, ביטחון, כמובן שזה מלמד המון על לחימה בכלל וזה מצוין לרחוב אבל אני לא רואה איך טורניר MMA מדמה מצב ריאלי מהרחוב ואם כבר ריאלי - מה הקטע של הפור של 4 פאונד. נשים לרגע בצד את הבעיתיות בלמצוא יריבים גברים במשקל של 50 ק"ג, אם ריאלי, אז ראלי עד הסוף, לא
לא יודע... אני ממש לא בגישה ש MMA זה תחליף טוב להגנה עצמית. זה כמו לעשות תואר ראשון במתמטיקה בשביל לחשב את העודף בסופר.

YardenBu

New member
לי זה נשמע כמו רעיון חמוד.

לא נראה לי שהכוונה הייתה להפוך את כולם ללוחמי על. סביר להניח שהם יפיקו יותר מלימוד קרב מגע שמותאם להם, אבל גם פה יש הרבה יתרונות. לפי החוקים של הטורניר שלהם הם יכולים לדמות את המצב של ההתפרצות הפיזית עצמה עם מעט מאוד נזק. אם הם ינסו לעשות את זה בקרב בלי חוקים בכלל, עם שימוש באלות/נשק קר מאולתר הטיפול הרפואי היה הרבה יותר יקר

בקשר לפתרון של המשקל אצל הבנות, נראה לי שהם עשו את זה יפה. כדי שבחור ובחורה יעלו עם אותה מסת שריר הבחורה צריכה לשקול קצת יותר מסיבות ברורות. הייתי נותנת להן יתרון לפי אחוזי משקל, אבל אולי זה היה מסבך קצת את העניינים. עצם העובדה שנתנו להן להילחם בגברים תוסיף להן המון ביטחון עצמי במצב אמת, גם אם הן הפסידו.

mbenyaacov

New member
בהחלט.

הרחוב אסור בכלל להגיע למצב של קרב. אם הגעת למצב של קרב, נכשלת. איבדת את אלמנט ההפתעה, גרמת ליריב שלך להיות מפוקס . בעיה. וגם אם זה קורה, חפש נקודת תורפה תיצור נזק וקח את הרגליים ותעלם. איפה זה ואיפה MMA.

BeniTaz

New member
מיכאל מליוטין חתם בבלטור

ידיעה שמתאימה בדיוק לפינה.
http://mmajunkie.com/news/27870/bellator-fighting-championships-signs-russian-mikhail-malyutin.mma

תעודת כבוד למליוטין שנלחם ללא הפסקה למרות שמפסיד מידי פעם. תעודת עניות לשמעון גוש ואריאל אברג'ל שניצחו אותו ויכלו להגיע לרמות הגבוהות ביותר אם היו מהמרים על קריירת MMA.. חבל.

אני מאוד מקווה שנראה את לב מגן ברמות הגבוהות.

udi102

New member
היה אירוע די נחמד

כיף לחזור מבילוי לקראת הקו מיין איבנט

מרקו בי

New member
מינארד-גווידה נקבע

בארוע ufc on fx 4.

פרנקלין- קאנג לי נקבע ל ufc 148 הקרב יערך במידלוויט.

elvis18

New member
איזה כיף !

כשקראתי על זה היום בבוקר ...התחיל לי היום בצורה נפלאה ,הקרב של מיינארד וגווידה מעניין בצורה מחרידה ! חחח

גיא ע

New member
קאנג לי?

אולי אחרי מה שסילבה עשה לאף שלו הוא לא מצליח להשיג תפקידים בקולנוע...

אני שוב מאמין ומקווה שהוא ינצח

למעלה