כמה דברים על הטבלת ouiji

longleggedlady

New member
כמה דברים על הטבלת ouiji

קודם כל זה לא סיאנס. סיאנס זה קבוצת אנשים שיושבים במעגל ומחזיקים ידיים ויש אדם שמשמש את הרוח לתקשר עם אנשים. מה שאינה עושה זה דבר מאוד מסוכן. כי אם רוח יופיע זה יכול להיות רוח רעה ומסוכנת. דבר ראשון טבלת הוויג'י באה עם כוס זכוכית הפוחה. היא באמת זזה עם נגיע מאוד קלה בקצה האצבעות. לא עם מטבע. אנשים לא משתמשים בוויג'י בבתים כי זה נוכח להביא הרבה בעיות. לכן לא מוצאים אותם ברוב החנויות. אני אישית הייתי במפגש של וויג'י וזה היה מאוד מרגש ומפחיד. אסור בהחלת לעשות את זה עם אדם לא מוסמך כי הרוח יכולה להופיע ולא לעזוב. לכן אדם מקצועי יכול להבין מתי צריך לומר לרוח לעזוב. אינה סתם מטומטמת שלא יודעת מה היא עושה. כל היום רכשה מידע מכולם ולכן מעבירה את זה אעלק בוויג'י. אני יודעת שיש כמה אנשים כאן שבטח לא מאמינים בזה. אני הייתי כמוכם עד שישבתי ליד וויג'י ..ויש לומר שקיבלתי תשובות שלעולם לא הייתי יודעת. ביררתי עם משפחתי והם לא האמינו איך נודע לי ...לכן אני חושבת שצריך לתת למתים להיות במקומם.

אלKטרה

New member
הם חבורת ילדים מטומטמים

מפריעים לעולם המתים ועוד שאלות שטותיות כמו "איך קוראים לכלב", עושים מכל העניין צחוק שלם

longleggedlady

New member
יופי שעינב קרעה להם את הקרטון

מה זה הצחוקים האידיוטים של אינה..כמו איזו מפגרת שברחה ממוסד לחולי נפש...משעממם בגדול...מה קרה להפקה שהביא אנשים חסר תרבות ומטומטמים על כל הראש... כל היום אינה מסתובבת עם ביקיני בקור של ירושלים..רוצה להדליק את צבר...גועלית ...ממש אידיוטית... הלואי שהאח הגדול יטיל עליהם שתיקה ל 24 שעות...רק לא לשמוע אותה או יותר טוב שתיקה לאינה ליום אחד...חחחחחחחחחחחחחח

אלKטרה

New member
אבל הם לא שחררו את הרוח

היא קרעה את הקרטון והם לא שחררו את הרוח, זה חמור מאוד.

שיrרן

New member
מי שעושה את זה מת!

יש אמונות שמי שעושה את זה מת אחרי כמה זמן

יש ספר על זה וכתוב שם

שמי שעושה את זה הרוחות מתנקמות בו והמשפחה של רנין פנתה להפקה יש מזה עניין גדול

למעלה