כמה דברים על הפרק של היום

shanyz

New member
כמה דברים על הפרק של היום

דבר ראשון, ממש התעצבנתי שצינזרו איזה 5 דקות מהפרק בהתחלה! הייתי בהלם... פתאום רואים אותן מתלבשות.. לא מבינים איך הן הגיעו לשם, ומה קורה.. מי שראה את הפרק בפעם הראשונה בטח בכלל היה מבולבל.. סונאת את סטאר וורלד! חוץ מזה..היה פרק נחמד.. היה לי ממש עצוב עם כל הקטע של גבריאל..במיוחד כשהיא נזכרה בכל הדברים האלו שהיו בעונות הראשונות, וכל הזכרונות...זה היה עצוב. אהבתי את התלבושת של זינה כשהיא באה לדבר עם הרומאי הזה וגבריאל הייתה העבד כאילו.. ויש לי אבל כמה שאלות שצצו במהלך הפרק.. איפה ארגו? פתאום פרק אחד היא עם זינה..פרק אחד זינה בלי סוס...פרק אחד זינה עם סוס אחר...מה קורה פה? דבר שני...בסוף, כשהתחיל המאבק הגדול....לאיפה לגבריאל פתאום היה מקל?
דבר שלישי שזה לא ממש שאלה אבל סתם כזה..כשזינה הרגה את החייל הוא ואמרה לו: תגיד שסיזר שזינה אמרה.... אז..היא הרגה אותו! איך בדיוק היא רוצה שהוא יגיד לסיזר!?
חחה. זהו:)

*זינה*

New member
../images/Emo53.gifמנצלש"ת../images/Emo53.gif

אולי יש למישהו את התמונה המצורפת
באיכות יותר טובה? ואם לא בגודל הזה אז יותר גדול? תודה מראש!
נ.ב אני אהבתי את הפרק היום!

Dafi the Mighty

New member
סטאר וורלד, אין הרבה לצפות מהם...

מצנזרים חופשי. אני לא ראיתי את הפרק היום, אבל אני זוכרת שכשראיתי אותו באותם ימים, לפני הרבה זמן בערוץ עשר, דיי חיבבתי אותו אחרי 4 הפרקים הראשונים (אחרי קאמינג הומ, כמובן) שממש לא אהבתי. הוא היה נחמד בסך הכל. כשהתחיל המאבק הגדול בטח גבריאל גנבה את המקל ממישהו. והקטע עם סיזר- הרי זינה הרגה את סיזר והוא איפושהו בגיהנום או בטרטרוס (אין לדעת), אז לאותו מקום זינה שולחת את אותו חייל, לכן... הם יתראו... ואז... ישוחחו... ואז הוא יגיד לו: "וואי! זינה אמרה לי למסור לך שלום!" וזהו.

shanyz

New member
אממ...אבל סיזר לא נרצח ע"י כל

האנשים בארמון שלו וע"י ברוטוס....? מתי זינה הרגה אותו..........?

shanyz

New member
ועוד משהו...אממ..כשאמרת אחרי

4 פרקים.. התכוונת שלא אהבת את הפרקים? וזה כולל את קאמינג הום או לא? כי.. קאמינג הום זה פרק מהמם..וזינה וארס שם ביחד:) את אמורה לאהוב, לא?

Dafi the Mighty

New member
וואלה!

איזה מוזר... שכחתי את הקטע שהוא נרצח ע"י האנשים שלו, וואלה, מצטערת... אני לא מאופסת לאחרונה. מילא. אבל אותו עיקרון! מה פתאום, קאמינג הומ זה הפרק האהוב עליי בעונה השישית... ויכול מאד להיות שהוא הפרק השני האהוב עליי בכל הסידרה, אבל על זה אני עוד צריכה לשבת ולחשוב מתישהו. את הפרקים אחריו אני מאד לא אוהבת.

smgfan

New member
אתם מתעצבנות מ"זינה"???

אתן לא יודעות מה הם עשו ל"באפי", וואי וואי וואי... חתכו סצינות שלמות- בלאגנים, בגלל היחסים הלסביים ווילו וטארה
ויש לי את הפרק The Quest מהעונה השנייה, ושמה זינה המתה מתקשרת עם גבריאל דרך הגוף של אוטוליקוס, ואז מנשקת אותה- אבל בסטאר וורלד ה#@!#@!$#$@# לא הראו את נשיקה ואת ההערה של אוטוליקוס לאחר מכן, ישר עברו לקטע של המכה שזינה "נותנת" לו...גררררר

למעלה