כמה דברים על מופע האביב

פיצקה

New member
כמה דברים על מופע האביב

דבר ראשון- אני מקווה שהשנה תהיינה יותר הזדמנויות להופעות רציניות של להקות תנועתיות לפני המופע הגדול. זה יותר חשוב בעיני. זה משלב בין הציבורי לתנועתי. כלומר-הערב הוא מתוצרת בית של התנועה אבל לא צריך להיות חניך ותיק בתנועה כדי להינות ממנו. זה הכי רלוונטי לגבי חניכי כיתה ח´ וזה יכול לתרום להם הכי הרבה בקירובם לשכבה הבוגרת. ואני מתנצל על זה שאני שוב מיושן. דבר שני- טיפקס נראית לי הלהקה הכי מתאימה. ראיתי כבר תגובות על הטקסטים שקובי אוז כתב לשרית חדד, ובגלל זה תנועה כמונו שמתגאה בכך שהיא מקבלת את כולם וכמובן, מקרבת בין העממי למתוחכם, כמובן לא יכולה להרשות לעצמה לתת לבן עוולה שכזה להופיע. אני ממליץ לכם להקשיב היטב לטקסטים של טיפקס כי רובם טובים מאוד וגם קרובים למה שאנחנו מדברים עליו (שוב, סליחה שאני מיושן). שלא כמו שרית חדד (שבאמת נמאסה אחרי ארבעה שירים) כמעט כולם יכולים ליהנות מטיפקס. לגבי קובי אוז-שרית חדד, מה לעשות צריך מוזיקת פופ. כן כן בדיוק. הפופ היה ותמיד יהיה הקליפה של המוזיקה האמיתית ובגלל זה הוא מגוון. אז יש את שרית חדד ויש את כל מיני להקות גלגלץ אחרות שלא עולות לי בראש כרגע שהן לא ברמה יותר גבוהה. מוניקה סקס הם בסדר אבל טחונים וברי סחרוף שהייתי רוצה לראות-יקר מאוד מאוד. עמרי אילת קן גבעת אלה להקת שפעת ספרדית גרעין יפתח

One In A Milion

New member
יש כזה דבר...אממממ...איך הוא נקרא?

ש......שרש...שורר...שרשר.....שרשור!!! לא צריך לפתוח הודעות חדשות כל פעם!! על אותו נושא!! ואני לא צועקת!!!!!!!!!!!!!!! באמת חשוב שיתנו הזדמנות להופעות של חניכים מהתנועה,הם נתנו בעבר,הם יתנו גם הפעם,בכל זאת,אי אפשר לתת את כל הערב. רוב הסיכויים שטיפקס יהיו,כולם מכירים..והם בטוח לא כאלה יקרים... בקשר לברי סחרוף-הוא היה לפני שנתיים. הוא לא יהיה שוב. חבל? חלליותתתתתתתתתתת רודפות אחרייייייךךךךךךך

פוגו

New member
2 שורות על

טיפקס, כמו שגאון אחד אמר פעם, הם להקה של פוסטר: יש לה מסר להעביר (ויש לה כמה חשובים) והיא מעבירה אותם בצורה מוזרה, משעשעת ושונה... זה היה 2 שורות על טיפקס. וחוץ מזה..........קובי עוז חמווווווווווווווווווווודדדד!

למעלה