כמה דברים קטנים

נ ו נ ו ש

New member
כמה דברים קטנים../images/Emo53.gif

שלום לכולם. ראיתי את הפורום הזה עכשיו לראשונה - וחבל על הזמן- עשיתם לי את היום. אנחנו עברנו דירה לא מזמן , מה שאומר שאנחנו עסוקים כל הזמן בלסדר ולארגן ולקנות וכו'. אז ככה- כרגע אני לא אטריד אתכם עם הדברים "הגדולים" , אלא עם דברים יותר קטנים אך לא פחות חשובים: 1. איפה אפשר להשיג איבזור למטבח כמו מייבשי כלים ניתלים, מתקן לנייר סופג שנתלה, מעמד לספר בישול וכו'? ראיתי בקטלוג של איקאה אופציה כזו של מוט נירוסטה שרץ על הקרמיקות שעליו תולים דברים. מישהו יודע איפה אפשר להשיג פתרונות דומים, יפים ופרקטיים מנירוסטה? 2. אני מחפשת וילון גלילה מעץ/קנים לתלות על החלון במטבח. איפה אפשר להשיג משהו כזה? ושאלה אחרונה- האם יש למישהו רעיון יפה לשלט כניסה לבית? ראיתי אצל מישהו ( לא זוכרת איפה, זה היה מזמן) שלט כזה מאבן טבעית, עם השמות חרוטים ומזוזת אבן מסיבית כזו תואמת. מישהו ראה משהו כזה איפשהו? או שזה רק אני והדימיונות שלי? אני פתוחה גם לקבל רעיונות חדשים... אז תחזרו אלי עם תשובות תודה מראש נונוש

michalsh1

New member
תשובה חלקית

איבזור למטבח - את יכולה לחפש בדפי זהב באינטרנט - יתן לך כמה בתי עסק שתוכלי לפנות אליהם. אפשר גם להסתובב בדרום תל אביב, יש שם הרבה חנויות קטנות ולא מוכרות שמוכרות כל מיני דברים לבית (החל מריהוט וכלה בפיצ'פקעס למטבח). וילון גלילה אפשר למצוא בחנויות כמו אייס או הום סנטר. שלט מאבן "על פי בקשתך" - מאוד יקר בד"כ (כמה עשרות דולרים). את יכולה לפנות לבתי מלאכה קטנים של שיש ואבן ושם יוכלו לייעץ לך. בהצלחה!

nuritta

New member
עוד אינפורמציה

וילונות גלילה , אכן יש באייס והום סנטר אבל הם לא באיכות טובה והתליה שלהם קצת מכוערת.. אני קניתי דרך חברת אורגון זה יקר , אבל נראה טוב יותר שלט לדלת עם מזוזה תואמת תוכלי למצוא בקלות רבה במקרחוב נחלת בנימין, יש שם המון דברים בסגנון, אבן, קרמיקה, וכו.. בהצלחה!

nuritta

New member
האתר של אורגון

http://www.orgon.co.il כל האינפורמציה נמצאת בו והם שולחים אליך הביתה שליח עם דוגמאות של וילונות כמו שאמרתי וילונות טובים זה עסק יקר .. אבל עדיף ממשהו באיכות גרועה שמתקלקל מהר ונראה לא טוב.. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת

זידדה

New member
באיקאה יש הכל

גם את כל האיבזור למטבח מנירוסטה, וגם וילון גלילה... שווה מאוד ללכת בשביל דברים מהסוג שאת מחפשת.

למעלה