כמה דברים שאני רוצה לשאול

belski2

New member
כמה דברים שאני רוצה לשאול

שלום לכולכם אני שמח להצטרף לקהילה הזאת כיוון שקניתי אופניי bmx לפני כמה ימים אחרי שנסעתי 5 שנים רק על אופני הרים. ועכשיו אני רוצה להתחיל ללמוד תריקים שונים, להתחיל עם הפשוטים. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו מהצפון שיכול ללמד אותי כמה דברים? (אני גר בעכו) דבר נוסף שרציתי לשאול איפה אני יכול לקנות קסדה בזול? אבל קסדה שמתאימה לbmx ולא קסדה של אופני הרים. ודבר אחרון האם אתם יודעם איפה אפשר לקנות מדבקות לאופניים? כי אני ממש לא אוהב את המדבקות שיש לי על האופנים ... למרות שאני חולה על הצבע של האופניים שלי (קבלו תמונה) אז מי שיכול להגיב שיגיב מי רוצה גם יכול ושלחו קישורים למי שיש ... אני מעדיף קישורים לסירטונים שמלמדים דברים פשוטים.

BenBmx

New member
לא לומדים לרכב מסרטים והסברים.

צא החוצה ותנסה עד שתצליח. זאת הדרך היחידה.

belski2

New member
זה מה יש

עם מישהו היה מסביר לי איך לעשות אז בסדר אבל אף אחד שאני מכיר לא עושה דברים כאלה... תנסו אתם להסביר לי אני מנסה לעשות bunny hop ולא ממש יוצא לי. נ.ב מה בקשר לשאר השאלות?

TheSTREETmaN

New member
בן!

מה הקשר "לא לומדים לרכב מסרטים"? אני רואה משהו בסרט ויוצא לנסות בחוץ... והבחור השני... כנראה שתצטרך ליסוע לאיזה מקום כדי למצוא רוכבים לרכב איתם...או שתכניס גם חברים שלך לעולם המופלא(עלק) של הביאםאקס...

BenBmx

New member
אתה רואה משהו בסרט

ואז יוצא ו-מנסה- אותו. אתה רואה את הסרט והוא נותן לך רעיונות חדשים. הוא לא מלמד אותך תרגילים, זה בטוח.

למעלה