כמה דברים שהכנתי בשבועיים האחרונים

יוכי68

New member
כמה דברים שהכנתי בשבועיים האחרונים../images/Emo24.gif

בזמן האחרון אני פחות מצלמת אבל כנראה התמונות של חני ושאר החברים מחזירות לי את האנרגיה.......חחחחח אז נתחיל דווקא בעוגיות - מגוון של עוגיות הכי פשוטות ולטעמי ובטוח לטעמם של הילדים הדבר הכי טעים.....
 

cial 1

New member
על דג שלך לאכול ולאכול כאן המתכון שלי

רשמתי והיה ניתוק ושוב ארשום למרכיב הדג סול אפוי 6 פליטים של דג סול חתיכה לא גדולה של בצק עלים לצורך של 10 רצועות דקות 5 יחדות של ארתישוק ירושלמי < יוכי זה הקסבייה שלנו יש גם עכשים בדיחה במקום לקנות לי את הג'נג'ר קנו לי זה? לחתוך לרצועות קטנות> 3 שני שום 5 כפות שמם זית חצי כוס כוסברה קצוץ טוב חצי כפית כרככום חצי כפית מלח דק לציפוי והגשה 2 לימונים חתוך לטבעות 3 שני שום שלם 2 פלפלים חריף גם חתוך לרצועות חצי כפית פלפל שחור גרוס טוב 1 ביצה טרופה עם כף של הלבן כך הכול מתחזק שמן זית לשמן בנדיבות תבנית אפיה כול תבנית כאן מתאימה אופן ההכנה דגש תמיד יש לתת לדג להיות בלי מים וכמובן יש לסננן? ולנגב מכינים את התערובת המילוי בקערה קטנה ועל קרש חיתוך מניחים כול פליט דג ומתחילים למלות כמו את השניצל מגלגלים לכיוון השפיץ כך שמלנו את הקצה הרכב יוכי אני יודעת שאת יודעת אבל לאלה שלא? הודגש אחרי כול דג שמלנו בעדינות נכח את הרצועות של בצק עלים כמה שצריך לא צמוד מהדקים כיאלו היה זה חוט אבל בעדינות על כול הדג מניחים אחד אחד בתבנית המוכנה סיימנו מתחילים להבריש את הרצועות של הבצק עלים וטוב שגם נוזל על הדג מעט כך הוא נסגר וב זורים על את הפלפל השחור גרוס בצדי הדגים מפזרים את 3 שני השום והפלפל חריף הרצועות מכניסים לתנור חם מרא קצת ל 200 חום מעלות בתחתית התנור על רשת רק ל10 דקות מעלים שוב למעלה לעוד 12 עד 15 דקות הרי דג סול תוך 10 דקות הוא מוכן אבל יש לנו מרכיב בפנים ואת הרצועות בצק העלים וזה הדגש לעוד תוספת של הזמן בהצלחה ובקייך יי זה פעמיין כי טוב
 

יוכי68

New member
עוגה במיקרו.....בדקות האחרונות

לפני כניסת שבת.......מהר מהר - לא צילמתי עם הציפוי - גנאש שוקולד.
 

יוכי68

New member
סירות פלפלים כתומים ממולאים בבורגול ובירקות

סופר טעים וסופר קל............ההשראה מגברת חני המדהימה.....
 

cial 1

New member
איזה יופי כך מבשלים או לא צריך? הכול אצלך מי

מיוחד ועוד איך אין לי מילים ותודה שאת מדגישה שיש משהו מההשראה שלי א טוב פלפלים בכול שיטה ותמיד הילדים אוהבים גם המבוגרים אין זה בדוק וגם ירק וגם ממולה מה צריך עוד במת הפלפל יש לו הרבה בריאות וראות אני יוכלה לה כול דבר אוהבת למלות אבל את הפלפל הוא הכוכב שלי אבל בחצי חצי זה טיגון ואאםיה כך הוא מלה פריכות הכול יפה גם הדגים שלך אני לכולם בעולם מספרת על הדג שלך הנילוס כן יש בו שפע יוכי שלי אני מכינה אלך סוגים של דג אבל את הדג שלך הכי הכי זה ששבה אותי גם בשווי אכן כך ערב טוב לך הצלחתי לתת מה שאני הכי הרבה עושה ובכלל נכון צמיד אהבתי להגיש בצורה הכי הולמת לכולם משם אני משנה וגם לומדת מכול הגדולים וכמו שאת עשית דומה אבל ממך וזה היופי כן אני נסכפת תמיד ושאלה כאן התמונה של הדג שביקשתי? ערב טוב ולילה מתוק שוב והרבה ותמיד חני שלך באהבה במסר אני אפר לך על האתר שאת שאלת אותי .?
 

lunapapa

New member
נראה טעים

נכנסתי לפורום במקרה וישר נתקלתי בתמונות שלך... נראה טעים מאד
אפשר מתכון
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לפלפים ממולאים בורגול וירקות

מתכון לפלפים ממולאים בורגול וירקות/יוכי (בהשראת חני) 6 פלפלים כתומים/אדומים/ירוקים חצויים לרוחב כוס בורגול מושרה במים כשעה 2 גזר מגורר גס 1 בצל קצוץ כרפס קצוץ תוספות אפשריות: פטריות קצוצות/ קישואים מגוררים/בשר טחון/עגבניות קצוצות/קוביות תפו"א........ תבלינים: מלח, פלפל, א. מרק, כורכום חותכים את הפלפלים המתוקים לשניים - ברוחב - מתקבלות 12 סירות - לסדר בתבנית פיירקס מלבנית. במחבת גדולה: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים גזרים מגוררים, מוסיפים כרפס קצוץ ומטגנים קלות במעט שמן. מסננים את הבורגול ומוסיפים למחבת לטיגון קל.......מוסיפים: מלחף פלפל, כורכום, ומעט א. מרק.......לערבב היטב. למלא כל סירה בכמות נדיבה של מלית בורגול ולהדק. מעל לכל לשפוךרוטב שמורכב מ: כוס מים, מעט שמן, מלח, פלפל, כורכום וא. מרק. להכניס לתנור בחום בינוני מכוסה בנייר אלומיניום כחצי שעה, להסיר את הנייר ולאפות מס' דקות..............מוכן וטעיםםםםםםםםםם.
 
למעלה