כמה דברים שהכנתי ליום הולדתה של חמותי
שטרודל תפוחים/יוכי כ 7 תפוחים חתוכים לקוביות ומבושלים ב1/2-3/4 כוס סוכר בתוספת של חתיכה קטנטנה של מרגרינה........וקינמון לארומה וטעם טוב............בדר"כ מוסיפים אגוזים ומשום שיש עניין לא לאכול אגוזים בחג (אגוז בגימטריה = חטא) אז לא הוספתי.כמובן שניתן להעשיר עם צימוקים ושקדים/פירות יבשים. מרדדים מלבן של בצק עלים. מפזרים מעט ביסקויטים מפוררים מעל הבצק מוסיפים את חומרי המלית ללא הנוזלים מגלגלים לרולדה ויוצרים סימני חיתוך בעזרת הסכין אופים בחום גבוה 200 מעלות עד להזהבה מוציאים מן התנור וחותכים למעוינים עפ"י הסימון שומרים בהקפאה.....מחממים לפני השימוש ומפזרים א. סוכר (טעים גם קר וללא א. סוכר)
שטרודל תפוחים/יוכי כ 7 תפוחים חתוכים לקוביות ומבושלים ב1/2-3/4 כוס סוכר בתוספת של חתיכה קטנטנה של מרגרינה........וקינמון לארומה וטעם טוב............בדר"כ מוסיפים אגוזים ומשום שיש עניין לא לאכול אגוזים בחג (אגוז בגימטריה = חטא) אז לא הוספתי.כמובן שניתן להעשיר עם צימוקים ושקדים/פירות יבשים. מרדדים מלבן של בצק עלים. מפזרים מעט ביסקויטים מפוררים מעל הבצק מוסיפים את חומרי המלית ללא הנוזלים מגלגלים לרולדה ויוצרים סימני חיתוך בעזרת הסכין אופים בחום גבוה 200 מעלות עד להזהבה מוציאים מן התנור וחותכים למעוינים עפ"י הסימון שומרים בהקפאה.....מחממים לפני השימוש ומפזרים א. סוכר (טעים גם קר וללא א. סוכר)