כמה דברים שהם בהחלט אין -

spring17

New member
כמה דברים שהם בהחלט אין - ../images/Emo127.gif

* משקפי שמש גדולות - הן באופנה ולא יצאו כל עוד זה תלוי בי :) * גופיות צבאיות - סקסי בהחלט, יושבות על הגוף מדהים * סנדלי עקב - לא משנה מה תגידו, הנעל הכי מחמיאה למין השני (בייחוד עם שילוב קטלני של ג'ינס מתרחב..) * תיקי JANSPORT בכל הצבעים לכל המינים !

i l0ve u

New member
O.K.........

בקשר למשקפיים לא משנה מה יהיה אופנתי אני ילך עם משו שמתאים לי ולא עם משו אופנתי אבל שאני יראה מגוחכת כי זה יהיה לי מגעיל... ובאמת משקפיים גדולות באופנה.... וגופיות צבאיות זה ממש ממש יפה !<לשני המינים !!>אני חולה על זה!!! סנדלי עקב...אמממ זה באמת אופנתי עכשיו לא? {עם הגרביים מתחת חח}אבל אני לא אוהבת ללכת אישית עם סנדלי עקב זה לא נוח לי.... וכן תיקי ג'נספורט תמיד יהיה הכי זרוק אבל הכי סטייל חח

חחח....

נכון...חות מהגופיות הצבאיות!!!בעע הקטע הצבאי יצא מכל החורים.... חחח....בקשר למשקפיים,איזה מצחיק..... ביום שישי האחרון ישבתי ליד ידיד שלי בשיעור ועיצבנתי אותו.... חחחח....והמשקפיים היו מונכות על השולחן, אז הוא מרים את המשקף, ואומר לי..."קחי את האוטובוס שלך וסעי מפה" חחחח.....מצחיק.... או שאיזה אחד אומר לי...."את צריכה וישרים לשטיפת המשקפיים".... חחחחח..... עקב סבבה,אבל רק ליציאות,יום יום טוב לי עם הנעלי ספורט שלי..... וכן,הג'נספורט סבבה....

O Boy

New member
מסכים לגמרי חוץ מאחד...

גופיות צבאיות - די, נמאס. משקפיים - העיקר שזה מתאים לך... מה הטעם בללכת עם משקפיים שעושות אותך עב"ם? נעלי עקב - אין, אך גם נעלי ספורט שוות. לפעמים אפילו יותר מנעלי עקב. ג'נספורט - GUESS WHAT? זה התיק שלי (בשחור)

למעלה