כמה דברים שישמחו אותכם

olsen fan

New member
כמה דברים שישמחו אותכם

1. היום התפרסמו מדבקות של התאומות בראש 1 2. במעריב לנוער, במדור קוראים כותבים, התפרסם מכתב של מישהי שכתבה להם, ציטוט מהעיתון (תמונה של נטלי זינו (נערת השנה), בשער): (בכותרת:"במזל תאומות") אני קוראת קבועה של מעריב לנוער, ויש לי מנוי על העיתון. אני מאוד מרוצה מהעיתון ונהנת לקרוא אותו כל פעם מחדש. אני רק לא מבינה דבר אחד, למה אתם לא מפרסמים כתבות ותמונות על התאומות המדהימות מרי-קייט ואשלי אולסן? אני לא מבקשת שיהיה להן מדור משלהן, כי אני יודעת שלא כולם אוהבים אותם, אבל אני לא חושבת שתהיה בעיה אם תפרסמו מדי פעם כתבה או תמונות שלהן. אני יודעת שיש עוד המון קוראים שחושבים כמוני, ומתאכזבים כל פעם מחדש כשהם פותחים את העיתון בתקווה למצוא משהו קטן על התאומות, אבל לא מוצאים כלום. בבקשה, פרסמו חומר על התאומות המוכשרות. מעריצה שרופה של התאומות. תגובת המערכת: טוב. השתכנענו. מה נגיד, את בהחלט צודקת. בזמן האחרון אנחנו באמת מקבלים מכתבים רבים בנוגע לאחיות אולסן ולכן אנחנו מבטיחים להכניס עליהן יותר רכילויות, פוסטר, חידון ואולי אפילו כתבה. לא להתייאש, זה יגיע. שתהיה שנה טובה. ~זה מה שהם כתבו, ובאמת באותו גיליון (שקיבלתי היום), התפרסמה תמונה שלהן מטקס פרסי האמ טי וי (עם העגילים של אשלי...חחח), והם כתבו על תפקיד האורח שלהן בסרט ההמשך למלאכיות של צ´רלי. ~דרך אגב, יש משהו שאני צריכה לספר לכם, לא מזמן אני כתבתי מכתב למעריב לנוער בנוגע לתאומות, ויש לי הרגשה שהמכתב שציתתתי כרגע... זה המכתב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כמעט בטוחה שהוא שלי, כי בערב ראש השנה קיבלתי מכתב מהמערכת שלהם שהם רוצים שאני אדע שהמכתב שלי התקבל במערכת (זה המכתב שהם שולחים לכל אחד ששולח להם משהו למדור), וגם אם זה שלי, אז הם שינו לי את כל המכתב, והם השמיטו קטעים כי המכתב לקח דף שלם בערך... (חחחח), אז זה הכל ~מקווה שאתם מרגישים יותר טוב עכשיו...
מצפה לתגובות!!!! ביי ביי

אני חושבת

שזה ממש סבבה שלקחת יוזמה ושלחת להם מכתב! וזה עוד יותר סבבה שהם פירסמו אותו!!! בכל אופן, אני הולכת לכתוב מכתב לראש 1... לא מכתב תלונה למי שלא הבין אלא מכתב ח"ח (חיזוק חיובי)... וכדאי שהרבה ישלחו להם מכתבים שהם יראו שהם לא עושים את זה לחינם!

לOLSEN FAN

איזה שקרנית את לא כתבת את המכתב זה אני כתבתי אותו לפני חצי שנה נשבעת לכם באימא שלי הוא עדיין שמור אצלי במחשב אל תשקרי שאת כתבת אותו כי אני כתבתי אותו!!!

רילקס האני....

אושרת תרגעי... היא אמרה שהיא כמעט בטוחה שזה המכתב שלה ושאם זה שלה אז הם ממש שינו לה אותו... אז היא טעתה... אני בטוחה שהיא לא ניסתה "לקחת קרדיט על המכתב שלך"... ואם כבר מדברים על מכתבים אז: שלחתי לראש 1 את המכתב שסיפרתי לכם עליו... זה מה שכתבתי- ------- מערכת ראש 1 שלום! אני כותבת מכתב זה כי אני שמחה... שמחה מאוד אפשר לומר! היום (11.9.2002) כשפתחתי את ראש 1 (שאליו אני מנויה כבר במשך שנתיים פחות או יותר) נדהמתי לגלות שיחד עם העיתון צורף דף מדבקות של התאומות אולסן, כך גם לפני שבוע קרה כשקיבלתי את המוסף שלהן ומאוד אהבתי אותו! אני חושבת שזה ממש נחמד מצידכם שהתחלתם לפרסם על התאומות "חומר למעריצים" ופשוט רציתי שתדעו שכל זה לא לשווא- יש לי אתר אינרטנט (www.olsentwins.kef.li) שאליו נכנסים מידי יום מעריצים של התאומות שרוצים להתעדכן במה חדש בחייהן של התאומות וכך גם עשרות מעריצים שנכנסים לפורום הישראלי של התאומות באתר "תפוז". כולם מאוד מעריכים את ההשקעה והטירחה שלכם ואני מקווה שיוספו להיות פרויקטים כאלו בעתיד! אריאלה אביר, באר יעקב ------- מה אתם חושבים? כל מי שרוצה לשלוח גם מכתב, הכתובת אי מייל של "מכתבים למערכת" היא: [email protected]

אוי מזה סורי OLSEN FAN כנסי...

אני מזה מצטערת לא קראתי את ההודעה שלך עד הסוף וואי אני מבקשת סליחה ענקית בכל אופן זה המכתב ששלחתי להם לפני חצי שנה ואני שוב מבקשת סליחה ענקית מימך

אני בשוק אני בהלם אני המומה כנסו!!!

זה המכתב שלי זה המכתב שלי שכבתי אליהם לפני איזה חצי שנה וואי איזה כיף אני ממש מאושרת זה ממש מגניב!!!!!!!! זו אני והם התייחסו אתם רואים? למי שאמר פה שהמכתבים שלי גרועים ושהעיתון לא יתייחסו אליהם ברצינות מזה טעה... ממש פצצות

לעומר

אני כתבתי את המכתב שהתפרסם במעריב לנוער על התאומות הנה מה שכתבתי... (הכותרת: במזל תאומות) אני קוראת קבועה של מעריב לנוער, ויש לי מנוי על העיתון. אני מאוד מרוצה מהעיתון ונהנת לקרוא אותו כל פעם מחדש. אני רק לא מבינה דבר אחד, למה אתם לא מפרסמים כתבות ותמונות על התאומות המדהימות מרי-קייט ואשלי אולסן? אני לא מבקשת שיהיה להן מדור משלהן, כי אני יודעת שלא כולם אוהבים אותם, אבל אני לא חושבת שתהיה בעיה אם תפרסמו מדי פעם כתבה או תמונות שלהן. אני יודעת שיש עוד המון קוראים שחושבים כמוני, ומתאכזבים כל פעם מחדש כשהם פותחים את העיתון בתקווה למצוא משהו קטן על התאומות, אבל לא מוצאים כלום. בבקשה, פרסמו חומר על התאומות המוכשרות. מעריצה שרופה של התאומות.

olsen fan

New member
אבל משהופה לא הגיוני

אני כתבתי בדיוק את אותם הקטעים!! יכול להיות שהם השמיטו לי כמה, כי שלי היה הרבה יותר ארוך (דף שלם), אבל זה לא משנה..., העיקר הכוונה

כן אבל המכתב עדיין שמור אצלי במחשב

אז בגלל זה אמרתי שהוא שלי כי ראיתי סתם לא הייתי אומרת ויכול להיות שגם כתבת מכתב דומה לשלי בכל אופן כל הכבוד שגם כתבת אליהם

olsen fan

New member
לאושרת!!

יש לי משהו שיכול לבדוק של מי המכתב: האם קיבלת ממעריב לנוער, כמה זמן אחרי ששלחת להם את המכתב, את המכתב הבא:(זה המכתב שהם שולחים לכל מי שהמכתב שלו הגיע אליהם): שלום רב ויום טוב, רצינו שתדע שמכתבך התקבל במערכת מעריב לנוער. לשמחתנו, כמות עצומה של מכתבים מגיעה מדי יום למשרדי המערכת. אבל אליה וקוץ בה-בגלל העומס הרב איננו יכולים לפרסם את כל המכתבים שמגיעים, וגם אלה שכן זוכים להתפרסם נאלצים להמתין לעיתים תקופה ממושכת בטרם יתפרסמו. בכל מקרה אנחנו קוראים את כל המכתבים, ולוקחים אותם לתשומת ליבנו. אנחנו מודים לך על שכתבת לנו, ומעריכים את סבלנותך שלך החברים במערכת ´מעריב לנוער´. ~עכשיו, אושרת, אחרי שקראת את זה, תגידי לי אם באמת קיבלת מכתב כזה

למעלה