כמה דברים שלא ידעתם על הפורום הזה

roi cohen

New member
כמה דברים שלא ידעתם על הפורום הזה

בעיקרון, אני לא יודע מה אני עושה כאן. ז``א, זה מעניין לכתוב כאן, ולהחליף דעות, אבל אני וחברי האדומים (שהם ספורים לעומת מספר המכביסטים כאן) נלחמים עבור מטרה אבודה. אתם לעולם לא תסכימו איתנו ואנחנו לעולם לא נסכים איתכם. אבל האופי המחליא של הפורום הזה הוא מה שאני רוצה לדבר עליו. במשך כמה שבועות מנהל כאן נוהל קבוע שחוזר על עצמו: אוהד מכבי מתבטא בהערות אישיות, במילים מגעילות, ולעיתים בקללות (ראו מקרה מגה יילו) ואף אחד ממנהלי הפורום המכביסטים לא טורח להזהיר/להעיר/להעמיד אתו במקומו. דבריו של הכתוב מעוררות תגובות נזעמות בקרב אוהד הפועל, שמחזירים לו את מה שמגיע לו, ו... הפלא ופלא!!! אוהד הפועל הם המוזהרים והננזפים!!! אז שלא תעזו לומר לי שהפורום הזה לא מגמתי, כי הוא כן, ומי שלא רואה את זה פשוט עיוור. הסיבה שאני נשאר בפורום הזה היא רק כדי לראות עד כמה נמוך אתם אוהדי מכבי יכולים לרדת, וכי אני נהנה לראות אותכם נלחמים בנו אוהדי הפועל עש זוב דם, לאחר שאתם טוענים שאין לקבוצה שלנו סיכוי, שיש לנו הנהלה חרא, ושאנחנו לא מאיימים על זבוב. אז תגידו, למה אתם טורחים להגיב לנו אם אנחנו כל כך קטנים ולא מאיימים. תשובה: פ ח ד . אז זהו, תהנו לכם מלפחד מאיתנו, ןשיהיה שבוע טוב.

leeno

New member
כמה דבריםש לא ידעתם על אוהדי הפועל ירושלים

א. איך אתה מסביר את זה שמנהל האתר הוא בכלל אוהד גליל? ב. חשבת שמס` הקטן פה בפורום משקף את המציאות? למי יש הרי יותר אוהדים? וכן,אני נהנת לראות אותם מנסים להוכיח לנו שאתם טובים והולכים ליותר טובים,והרי כל שנה מחדש. אין לי כל כוונה לזלזל באוהדי הפועל ירושלים ובקבוצה באמת. אבל הציניות במגעילה של כמה אוהדים משלכם דוחה אותי. באמתא תה נשאר פה כדיי לראות לאיזה רמה אנחנו מגיעים אה... אז איך תסביר את הקללות של חברך הטוב משה עדש? זה רמה מאד מאד גבוהה נכון רועי (וסלח לי על הציניות אבל זה היה דורש.) אז הנה הסיבה האמתית לכך שאתם שונאים אותנו: ק נ א ה. אז תמשיכו לקנאות בנו. ושבוע טוב לאוהדי מכבי.

roi cohen

New member
לא ידעתי שאני מודל ליקוי

לי נוף, זה רק אני או שההודעה שלך קצת דומה לשלי? תודה, תודה. את יכולה להיות צינית כמה שבא לך. עובדה שלא התייחסת למה שכתבתי, אלא רק למה שנוח לך לחשוב. ומתי בדיוק משה עדש קילל? אני יכול אגב, לצטט את מה שהמגה יילו הזה כתב, אבל אני אוהד הפועל, ויעיפו אותי אם אני אעשה זאת.

leeno

New member
אז זהו,שאתה לא לפחות לא לי.

אם לא הבנת זאת הייתה הכוונה,ואם אני מתייחסת רק למה שאני רוצה אז מה תגיד על עצמך שלא היתייחסת על זה שהיית רוצה הנהלה כזאת מסודרת כמו מכבי. וכל אוהד של קבוצה אחרת (חוץ מאוהדי הפועל ירושלין כמובן) היה מסכים איתי. תרד קצת יותר ``למטה`` תבין מה הוא קילל.

הילה*

New member
הודעה חשובה ללי.מחכה לתגובה שלך.

לי, שמתי לב שזאת לא הפעם הראשונה שאת שואלת אותנו שאלה ורוצה שנענה לך באופן סובייקטיבי כאוהדי הפועל ואחרי שאנחנו עונים(ראוי לציין שאנחנו תמיד נוהגים לומר לך את האמת. אנחנו באמת שופכים בפנייך את הלב) את מיד פוסלת על הסף את כל מה שאמרנו. אם מראש את מחליטה שאת לא מאמינה לנו למה את טורחת בכלל לשאול? האמת היא שזה די פוגע. ככה לא האמנת לנו בשאלה לגבי פיני וגם עכשיו כשאנחנו אומרים שאנחנו לא מקנאים את אומרת שזה לא יכול להיות ושזה לא נכון. זאת הבעיה. הקריטריונים שלנו שונים. זה אולי האידיאל בשבילך, אבל אנחנו לא מרגישים ככה. אני נשבעת! מה עוד את רוצה שאני אגיד? אני חושבת שיש לחלק מאוהדי מכבי(לפי מה שראיתי כאן) את הנטייה להסתכל כל הזמן על הדשא של השכן. עובדה היא שאתם עוסקים בנו ובקבוצתינו כל הזמן ולא להיפך! אולי קשה לכם לעכל את זה שמכבי בעצם לא מעניינת אותנו כמו שאתם חושבים. אני מקווה שלהבא לא תגידי שהרגשות שלנו לא אמיתיים. זה באמת מה שאת אומרת כשאת מבטלת את כל מה שאנחנו אומרים. זה די מתחיל להימאס. למה זה כל-כך חשוב לך שכולם יקנאו בכם? זה כמו הרצון שנאהוד אתכם באירופה. אתם אוהבים את מכבי. זה לא נראה לך מספיק?

leeno

New member
טוב ש לא סולפו דבריי.

לא אמרתי שאתם משקרים. פשוט כמו שאמרת לי כאוהדת מכבי קשה להבין איך זה שכל אוהד של קבוצה לא היה רוצה כסף כמו של מכבי שחקנים כמו של מכבי והישגים כמו של מכבי. כנראה שאתם אוהדי הפועל ירושלים אחרים משאר קבוצות הליגה כי אני אישית יודעת,שכל אוהד קבוצה אחרת (רעננה,רמת גן לדוגמא) היו רוצים את מה שיש למכבי.

הילה*

New member
את חוזרת על זה כבר בפעם השלישית!

זאת הבעיה. את לא מסוגלת לקבל את זה. אני לא אוהבת את מכבי ולכן לעולם לא ארצה שהקבוצה שלי תהיה דומה להם, בכל צורה שהיא! אני אפילו לא הייתי רוצה כיסאות כמו של מכבי. כמובן שכסף לא מזיק בכלל,אבל אני מאד מרוצה מאיך שהקבוצה שלי מתקדמת. לפי מה שאת אומרת כולם היו צריכים לאהוד את מכבי! עובדה היא שהמצב הוא לא כזה. איך זה יכול להיות שבאנגליה יש המון אוהדים של קבוצות מהליגה השלישית? זה מה שיפה בזה. הם אוהבים את הקבוצה בזכות מה שהיא. הם מסתפקים בלהצליח לעלות ליגה או לעבור במפתיע שלב בגביע. אם כולם היו אוהבים רק את הקבוצות הגדולות איפה היה העניין? למה את לא מסוגלת לקבל את העובדה שאני מאושרת עם הפועל? אני נהנית לצפות גם בשחקנים של 80 אלף דולר. הדבר היחידי שאני הייתי רוצה זה אולם יותר גדול. אתם רגילים לצפות בנצחונות,האליפות בשבילכם הפכה לשיגרה. אני בכלל לא רואה מה כל-כך כיף בזה(עכשיו שוב תגידי שזה לא יכול להיות). אם הפועל תעבור שלב באירופה אנחנו נהייה מאושרים כאילו לקחנו אליפות. כשאתה קבוצה קטנה אתה יודע להינות מכל ניצחון שאולי בעינכם נראה די סתמי. כמו הניצחון שלנו על רעננה בליגה בסוף העונה שעברה-בליגה הסדירה. הניצחון הזה הבטיח לנו את המקום השביעי! אנחנו חגגנו כאילו העולם עומד להיחרב. אולי לכם זה נראה כדבר מעורר רחמים,אבל כמו שכבר אמרתי כאן-ניצחון עניים מסוג כזה הוא דבר נהדר. בגלל זה אני לא מקנאה במכבי. אני אוהבת את האוירה במלחה,את ההנהלה, את השחקנים, את הקהל,אפילו את הכיסאות הכתומים-צהובים האלה(אני קצת נסחפת, אבל את מבינה את הפואנטה). אם תהיה עונה טובה זה יהיה מצויין(אני בהחלט לא אוהבת להפסיד,כמו כל אחד) אבל גם אם לא(ואני כן חושבת שתהיה לנו עונה טובה) אני עדיין לא אקנא באימפריה הצהובה(אני לא רוצה לעצבן אף אחד, אבל אני במקרה כל-כך לא סובלת את מכבי.לא רוצה להיות כמוהם!). ההסתכלות שלנו פשוט מאד שונה. תקבלי את זה ובואי נמשיך הלאה.

משה_עדש

New member
תגובה קצרה

דבר ראשון, על איזה קללות את מדברת? דבר שני, אין לי ולרועי כלום נגד האתר אלא נגד חלק מהפורום, דבר שלישי, קנאה במה? במונופול מכבי ת``א?

leeno

New member
אוי,באמת.

אז הנה הציניות המגעילה (סלחו לי על הביטוי) חוזרת על עצמה במה אתם מקאנים? זאת שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך אדון משה עדש בוכמה אפשרויות כסף,שחקנים,הנהלה,השיגים,הכל. ולא אמרתי שתקפת את האתר ציינתי עובדה.

משה_עדש

New member
את לא תגידי לי אם תקפתי את האתר...

או לא! אי נכנס כל יום לאתר הזה ואני מעריך את גיל אייל מאוד. אבל את הפורום כן תקפתי.

עודד16

New member
אוהדי הפועל

אני מסכים איתך לגמרי!! כל שנהנ אוהדי הפועל חושבים שהם ייקחו את האליפות והם סתם מתלהבים הם סתם מקנאים במכבי

leeno

New member
לכולם בנוגע לעודד 16

עודד 16 צר לי להגיד לך אבל אתה ממש אל מבין בכדורסל! הפועל ירושלים קבוצה טובה ותמשיך להיות ואני אומרת את זה בתור אוהדת מכבי! אוהדי הפועל לא מתלהבים נקודה. למרות שאני עדיין לא מקבלת את דעת אוהדי הפועל ירושלים בנוגע לקנאה אבל אם הם אומרים אני לא יכולה להתווכח אם הרגשת הלב שלהם.

הילה*

New member
תודה לי נוף

את רואה למה אני מתכוונת? אנחנו לא אומרים דברים כאלה. בנוגע לעניין הקנאה- אני אמרתי לך את האמת ואני מקווה שאכן תקבלי את זה. אפשר לדמות את זה למישהי שמתחתנת עם מישהו עשיר וחיה חיים טובים ואחת אחרת שמתחתנת עם מישהו די עני. אם היא באמת אוהבת אותו,אין לה סיבה לקנא בזוג השני. היא לא זקוקה לבית של 10 חדרים כדי להיות באמת מאושרת. אולי זה נשמע קצת מוזר אבל תחשבי על זה. לכל אחד יש את האידיאלים שלו.ברור שאת אוהבת את מכבי אבל אל תשכחי שגם אני אוהבת את הפועל. אין לי סיבה לפזול לצדדים. בחיי שאני מרגישה ככה! אני רוצה גם להגיד לך שאני מאד מעריכה אותך. את מסוג האנשים הבודדים כאן שאפשר לדבר איתם. אם באמת תקראי את העמודים האחרים תיראי שבאמת לא ירדנו על מכבי ולא ניסינו לריב(אני גם הייתי בין הראשונים כאן שהצהירו שפרקר נראה ממש נחמד! תראי לי אוהד מכבי אחד שהיה אומר דבר כזה על שחקן הפועל!). משה עדש איבד את שלוותו לאחר שמישהו מאד מסויים כאן לא הפסיק להתגרות בנו.

הילה*

New member
לי נוף. יש כאן אנשים שלא ראויים להגנה שלך.

לי נוף. את לא צריכה מיד להגן על חלק מהאנשים כאן רק בגלל שהם אוהדי מכבי. רועי דווקא בכלל לא התכוון אלייך-אני בטוחה. אני מבטיחה לך שאנחנו לא מקנאים במכבי. אנחנו בכלל לא מדברים על מכבי. לעומתנו,יש כאן כמה אוהדים ספציפיים שלא מפסיקים לרדת על הפועל ללא שום סיבה. לרדת עלינו אחרי כל משחק אימון(גם כשהקבוצה הראתה יכולת טובה,זה באמת כל-כך נחוץ?). תבדקי את העמודים האחרונים ותראי שלא ירדנו על מכבי אפילו פעם אחת! אפילו שיבחנו את פרקר! זאת קנאה? רק הבענו כאן את שביעות רצוננו מהפועל החדשה.שום דבר מעבר לזה.

leeno

New member
הילה להזכירך.

לא אמרתי ולא הצדקתי את האוהדים שמקללים אותך להפך! אני מגנה וכבר אמרתי שאין לי שום דבר נגדיכם (חוצמזה שאתם היריבים שלנו...) אבל מעבר לזה כלום. להזכירך ידידך רועי אמר שהיו``ר שלנו מאפיונר זאת לא תקיפה? משה עדש קרא יצור לרועי מרום. זה רק משהו שאני הזכרתי לך. חוצזמה שאני שונאת שמדברים בקולקטיביות וזה מה שרועי עשה,הוא הכליל את כל אוהדי מכבי. ושוב אני חוזרת מי שירד אליכם על שטויות גם ששיחקתם טוב אני מגנה את זה!

הילה*

New member
עצם זה שאת מגנה את ההתבטאויות

האלה(כמו שצריך!) מעיד על זה שהם לא ראויים להגנה שלך. לא צריך תמיד להגן על מישהו רק בגלל שהוא אוהד מכבי! ורועי.מ-לא ירדנו על מכבי מבחינה מקצועית. אתה לא מפסיק לרדת על הפועל. לא משנה לך אם יש הצדקה לירידות האלה או לא, אתה בשלך! תפסיק כבר לחמם את העניינים! זה כל-כך לא במקום.

gil_e

New member
אני אמנם אוהד גליל

אבל האמת היא שאני לא מקפיד לקרו אאת הודעות הפורום... גם ככה אני בקושי ישן:) בכל מקרהמהיום אנא הפנו אתתשומת לבי להודעות כאלו לפני שעונים להן. גיל

למעלה