כמה דברים שלמדתי היום.
שאני נהנית לעבוד עם שוקולד חלב. הוא מתמסר באהבה.
שכמות השוקולד המתבזבז יכולה לקטון משמעותית אם עובדים מדוייק. ובמקביל גם זמן הניקוי אחרי מתקצר.
שקערת פוליקרבונט להמסת השוקולד היא קניה מוצלחת. חוסכת כאבי מפרקים וגם שוקולד.
ששקעים עם "שפיצים" בשוליים הם לא רעיון מוצלח ומחייבים ציפוי כפול.
שאולי עוד מעט אפרד מהתחביב החדש עד הסתיו כי הטמפ' כבר היום היתה גבולית וקיץ ושוקולד לא חברים.
ובתחום אחר אבל משיק. ש PDF הוא ריבה קרושה עם יחסי ציבור מצויינים. אבל לא נורא. השותף אוהב את זה.
.
ויש גם יבול... המליות מההכנה הקודמת. הן המתינו במקפיא בסבלנות. גנאש פיסטוק וגנא קרמל ופרלינה.
שאני נהנית לעבוד עם שוקולד חלב. הוא מתמסר באהבה.
שכמות השוקולד המתבזבז יכולה לקטון משמעותית אם עובדים מדוייק. ובמקביל גם זמן הניקוי אחרי מתקצר.
שקערת פוליקרבונט להמסת השוקולד היא קניה מוצלחת. חוסכת כאבי מפרקים וגם שוקולד.
ששקעים עם "שפיצים" בשוליים הם לא רעיון מוצלח ומחייבים ציפוי כפול.
שאולי עוד מעט אפרד מהתחביב החדש עד הסתיו כי הטמפ' כבר היום היתה גבולית וקיץ ושוקולד לא חברים.
ובתחום אחר אבל משיק. ש PDF הוא ריבה קרושה עם יחסי ציבור מצויינים. אבל לא נורא. השותף אוהב את זה.
ויש גם יבול... המליות מההכנה הקודמת. הן המתינו במקפיא בסבלנות. גנאש פיסטוק וגנא קרמל ופרלינה.