כמה דברים שלמדתי היום.

כמה דברים שלמדתי היום.

שאני נהנית לעבוד עם שוקולד חלב. הוא מתמסר באהבה.
שכמות השוקולד המתבזבז יכולה לקטון משמעותית אם עובדים מדוייק. ובמקביל גם זמן הניקוי אחרי מתקצר.
שקערת פוליקרבונט להמסת השוקולד היא קניה מוצלחת. חוסכת כאבי מפרקים וגם שוקולד.
ששקעים עם "שפיצים" בשוליים הם לא רעיון מוצלח ומחייבים ציפוי כפול.
שאולי עוד מעט אפרד מהתחביב החדש עד הסתיו כי הטמפ' כבר היום היתה גבולית וקיץ ושוקולד לא חברים.

ובתחום אחר אבל משיק. ש PDF הוא ריבה קרושה עם יחסי ציבור מצויינים. אבל לא נורא. השותף אוהב את זה.
.

ויש גם יבול... המליות מההכנה הקודמת. הן המתינו במקפיא בסבלנות. גנאש פיסטוק וגנא קרמל ופרלינה.
 

y o y o i t

New member
איזה יבול נאה:)

גם אני כבר מרגישה את שינויי מזג האויר...ואכן 'מבשר את בוא הקיץ'...
 
שתי תבניות מגנטיות. כך שהשקף נכנס בין השכבות.

אין ספק שמאוד נוח לעבוד אתן (אין חשש שהפרלין יתקע
).
החסרון שציינתי לגבי השקעים העגולים עם השפיצים הוא שהשוקולד שהיה מיועד לציפוי, לא ציפה את הבליטות הפונות פנימה לאחר שמזגתי את עודפי השוקולד. מה שחייב לעשות ציפוי חוזר שכמובן לא ציפה רק את הדפנות אלא גם הוסיף שיכבה לתחתית. (קיררתי כמה דקות במקפיא שיבטיח שהתבנית תהיה קרה מספיק כדי שהשוקולד יתפס).
 

ronnie 123

New member
יש לי רק פוליקרבונט רגילות

אני לא בטוחה שאני יודעת מה זה מגנטיות.
את יכולה לשלוח לי לינק או להעלות תמונה?
 
נראה טוב ונקרא טעים

ובבקשה..אל תזכירי לי שהקיץ מתקרב
אני כ"כ נהנית ממזג האויר תואם השוקולד ששרה כאן כל החורף ותמיד מקווה שאולי השנה לא יגיע הקיץ...
 
למעלה