כמה דברים שמפריעים ב O.K
אני מאוד רוצה להשתמש באלבומי תמונות אם זה תמונות שלי או תמונות מתפוז אלבומים. בתכלס מה שקורה, בוחרים הוספת קובית אלבומים ומקבלים כל הזמן אותן תמונות מאז תחילת הדרך של ok , חלאס זה משעמם טיכו. אני רוצה לראות תמונות חדשות,טריות ישר מהתנור,<זה מאוד יקל לגולשים שמדרגים תמונות ואני מדרגת תמונות> לא כל פעם אותן תמונות שכבר טחנו אותם זה מביא אותי לוותר על הקוביה. עוד בקשר לקוביות, נגיד ובחרתי קוביה מהצילומים שאני צילמתי. אני מוסיפה תגיות ואז מסתבר לי שהתגיות האלה משותפות לעוד גולשים נגיד בחרתי בתגית "המשפחה שלי" אז אני מקבלת משפחה מורחבת של אנשים לא מוכרים ובטח לא מהמשפחה שלי
. אז אולי תשנו את בתוך קובית האלבום איזה משהו ל rss כמו שמוסיפים rss לקובית המולטי בלוג. פשוט שתהיה כתובת rss , אם אני נגשת לתפוז אלבומים, ולוחצת על זה אני מקבלת את אותה קוביה שלעוסה כמו מסטיק ואני לא רוצה לראות אותה בחיים יותר. ואם אפשר שהתמונות יתחלפו כל כמה דקות כמו שזה רץ בשער של תפוז אלבומים. שתהיה תמונה מתחלפת בקיצור שיהיה גיוון שלא יהיה משעמם בקובית האלבומים. לבינתיים מחקתי אותה. ארוך מה? טוף הלאה.....
קובית דואר
הייתי מעדיפה שתוסיפו את המייל של הספק כמו שמופיעות שם בקוביה תיבות של הוטמייל ודומיהן אז גם לדואר של הספק יש מקום של כבוד. * קובית מולטי בלוג- כשאני רוצה להתעדכן בבלוג מסויים אני רוצה לשייך את הבלוג לקובית המולטי בלוג ולא בבלוג עצמו ללחוץ על OK ואז אקבל את כל הרשומות של הבלוג עצמו, לי מספיק רשומה אחרונה לעדכון, מה שקורה שזה נעשה בדרך מסורבלת. אני צריכה ללחוץ על ה RSS להכנס ל OK להדביק את הכתובת העדכון בקוביה במקום שישר אלחץ וזה יתווסף לי ישירות למולטי בלוג. אפשר לעשות משהו בנידון? יא כמה העמסתי עליכם הא?