כמה דברים שעדיין לא הבנתי

Anuerysm

New member
כמה דברים שעדיין לא הבנתי

ג'ימי מופיע כיום לבד? או רק עם העורבים? העורבים עושים בהופעות שירים של זפלין? באיזה תדירות פלאנט עושה סיבובים? (אפילו קטנים)

AeroTom

New member
*קופץ לביקור* ../images/Emo13.gif

אהלן חבר'ה, מה קורה? מזל טוב כפירי על המינוי. טוב לראות שהפורום לא ייסגר. אשתדל לבקר פה כמובן, כי יש לי מקום מאוד חם בלב עדיין לפורום כאן והאנשים. בקשר לשאלות: ג'ימי לא ממש מופיע כיום. לפחות לא באופן סדיר. הוא רק מתארח מדי פעם באירועים כאלה ואחרים. אבל הוא לא ממש מופיע. הוא הופיע עם ה-Crowes רק ב-99 ו-2000 בסיבוב הופעות משותף (אלבום הלייב Live At The Greek הוא מוצר נהדר לשמוע איך היה שיתוף הפעולה ביניהם. אגב לא מזמן רכשתי את ה-DVD של ההופעה השניה שם ב-Greek מצילום קהל ממש טוב. אחלה דבר). ה-Crowes עם ג'ימי עשו המון שירים של זפלין. מאז שסיימו להופיע איתו ב-2000 הם לא ממש המשיכו לעשות אותם, חוץ מפעם אחת במפתיע בהופעה בסוף שנה שעברה שהם פתאום עשו את The Wanton Song ו-Ten Years Gone. פלאנט הופיע לא מעט בשנתיים האחרונות. עכשיו הוא סיים את ההופעות שלו אפשר להגיד, והוא בטח ימשיך בקרוב. הביקורות על ההופעות שלו וה-Strange Sensation היו מאוד חיוביות. ואם כבר מדברים על רוברט, תזכורת על Nine Lives, ה-Box Set הענק שלו שיוצא בחודש הבא. המחיר ירד באמזון ל-80 דולר: http://www.amazon.com/gp/product/B000GH3QEE/ref=wl_it_dp/102-8175895-1913710?ie=UTF8&coliid=I12VENJQXI5T4D&colid=NVY54M5UNCSP

תודה רבה תומר!../images/Emo9.gif

בהחלט כאב גם לי לראות שהוא הולך להסגר אז החלטתי לנהל ולשמור כאן מעט על הסדר אפילו שאני לא ידען גדול. והנה למה צריכים אותך פה- יש שאלות שרק אתה יכול לענות עליהן

Anuerysm

New member
וואו! יש!

אז יש סיכוי שאני אתפוס אותו השנה? (אני גר באמריקה עד אוגוסט)

AeroTom

New member
השנה לא יודע

לא חושב יש תאריכים קבועים לעוד הופעות בינתיים השנה. היו דיבורים על שנה הבאה באוסטרליה. אבל מאמין שהוא ימשיך להופיע גם בארה"ב ב-2007. נחכה ונראה. הוא היה לא מעט באירופה דווקא בשנה האחרונה.

StaffordshirE

New member
כן ראיתי באתר של ג'ימי פייג' שהוא

לא מופיע אבל חשבתי שזה לא מעודכן או משהו

FunkyMonk

New member
חחח

קודם כל, אני מקווה שתמשיך לבקר פה לעיתים תכופות! ושנית, אתה כבר איזה שלושה חודשים, כל פעם מודיע שהבוקסט נדחה מחדש לחודש הבא.. חח הוא לא היה אמור להשתחרר בסוף אוגוסט או משהו כזה?

AeroTom

New member
הוא נדחה פעם אחת רק...

היה אמור לצאת בספטמבר ונדחה לנובמבר.

AeroTom

New member
אה, זה אני יודע בדיוק כמוך...../images/Emo13.gif

נצטרך להמתין שזה יגיע לכאן קודם, ואז לבדוק. מעניין באמת אם זה יגיע, ואם כן אז לאיפה. אני בונה על האוזן השלישית.

למעלה