כמה דברים שעושים את השחקנים גדולים

כמה דברים שעושים את השחקנים גדולים

שלום אני חדש פה ואני רוצה לשתף אתכם בדעתי בנוגע לשחקנים . מנשה נוי-אחד השחקנים האוהבים עליי בכל הזמנים בעיקר ב "מייד ין יזראל" שעשה ארי פולמן יובל סגל-שיחק תפקיד דרמתי ראשי ב"מתנה משמים" והיום אפשר לצחוק ממנו ב"קצרים"(שחקן ענק) מיכאל מושונוב -אני מעריץ אותו .הוא מעביר את הדמות של אסף כל כך יפה ובכלל הוא שחקן נהדר על "איציק" הוא היה מעומד לשחקן השנה . דני גבע - עשה עבודה מצויינת ב"תיק סגור" ועכשיו משחק ב"שנת אפס" עם מנשה וקרן מור . קייס נשאף - משחק בסרט "גן עדן עכשיו" שמעומד לאוסקר בהוליווד .(ומשחק מדהיים בסדרה) דקל עדין(הבן של נאווי) - שיחק ב"עד מדינה " והיה מעומד על זה לשחקן השנה. בנות קרן מור - שחקנית מדהימה סקסית וכמובן הכי מצחיקה בארץ מה שהכי כיף זה לראות אותה בסדרה משחקת דמות כל כך דרמתית ומשוגעת .ו"בקצרים" היא כלכך מצחיקה ומשחקת גם בתאטרון . רונית אלקבץ- מוכשרת כל כך, שיחקה ב"חתונה מאוחרת" (אחד הסרטים הטובים בארץ) השתתפה ב-"אור" וביימה סרט בעצמה . אפרת בן צור - שחקנית וזמרת מוכשרת היא שרה דואט עם אביתר בנאי ו"בבורגנים" ובמעורב "ירושלמי" היא גדולה . קלרה חורי - שיחקה מדהים ב"כלה הסורית" והיום משחקת בתאטרון הבימה אבא שלה גם שחקן והיא מוכשרת מאד. מור פלנוהר - אני לא יודע מה היא עשתה קודם אבל אני חושב שהיא משחקת נפלא בסדרה יש בה משהו מקסים . אז הנה לכם דעתי בנוגע לשחקנים אני נהנה לקרוא בפורום ואני חושב שזאת אחת הסדרות הטבות שראיתי לא רק בארץ . אם בא לכם לבוסיף פרטים אני אשמח

tamar112

New member
מסכימה חלקית...

דבר ראשון ברוך הבא. אני תמר. ואתה? דבר שני...אני אפתח בקרן מור (כרמית, צפית את זה הא?) אני כל כך מסכימה איתך. שחקנית מדהימה. לדעתי בין הטובות בארץ. ובעלה-מנשה נוי פשוט מדהים גם, צמד מוכשרים. יובל סגל-יש בו משהו שקצת מפריע לי,(לפעמים-לא תמיד) רואים שהוא משחק ולא נמצא בסיטואציה. מיכאל מושונב-טוב. הוא עדיין לא מהיר לדעתי אבל בהחלט שחקן טוב. דני גבע-נפלא. גם בשנת אפס (הסרט הכי טוב שיצא לי לראות) ואני רוצה להוסיף מישהי שלא ציינת והיא שרה אדלר (השכנה הצרפתייה החדשה)-פשוט מ-ו-פ-ל-א-ה. שחקנית מצויינת גם פה וגם בשנת אפס... זהו

אני חושבת

שקצת קשה לתת ביקורת על השחקנים כרגע [מבחינתי, כמובן.] אולי בהמשך
. מה שכן היחיד שממש הפתיע אותי בצורה חיובית זה מיכאל מושונוב.

למעלה