כמה דברים שצריכים לדעת

OldSkooler

New member
כמה דברים שצריכים לדעת

היי כולם.. אני חדש בפורום.. מתאמן שנתיים וקצת... מקווה שהפורום הזה יצליח ויעזור לנו לפתח את הסצנה בארץ... אז כמה דברים שאתה צריכים לדעת. קודם כל יש שתי קבוצות עיקריות שדואגות להרים אירועים. הקבוצות לא משתפות פעולה ביחד מכל מיני סיבות שלא אפרט כרגע. אחת - אריות ציון: www.breakdance.org.il בעבר הרימו יותר אירועים והיום קצת פחות. קבוצה שיותר מעורבת ודואגת להביא אירועים לפנים היא לוק אט אס... גם ממקימי הסצנה (כמו אריות ציון) וניתן למצוא את הפורום שוקק החיים שלהם ב www.lau-crew.com הפורום מוצף בבי בויז חדשים וותיקים יודעי דבר, יש שם נושאים של לימוד ברייקינג (מקומות בארץ), מוזיקה והכי חשוב, עדכונים על אירועים. תיכנסו, תראו תרגישו את הסצנה קצת. כמה מילים על ברייק: אם אוכל אני אעשה את זה באופן מסודר, מאיפה הגיע, סגנונות קיימים וכו' אבל זה חתיכת הסבר. אז.... מי שיכול, שיראה את הסרט the freshest kids (יש קישור לצפייה בסרט המלא בפורום סרטונים של לוק אט אס - סרטונים). סרט דוקומנטרי על הבי בויינג מאז ועד היום. יש כל כך הרבה להגיד שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל כל מי שרוצה להיכנס, שיבדוק סרטונים באינטרנט - youtube. קבוצות מומלצות לשים עליהן את העין - Extreme crew, pokemon, style elements ויש עוד עשרות... האימונים לא קלים אבל זה כיף.. עדיף שתמצאו אולי בהתחלה איזה סטודיו מורה שייתן לכם את הבסיס ואז תתאמנו הרבה עם חברים (מהקבוצה או חברים שלכם) איפשהו ליד הבית.. דורש המון אימונים... אבל יש מוזיקה, חברים ואווירה סבבה והכל טוב.. ואל תשכחו, שום דבר שיודעים הוא לא קשה... תתחילו ולאט לאט תראו שתתקדמו... תעשו את המתיחות שלכם טוב טוב ואל תוותרו.. אם אתם באמת אוהבים את המוזיקה והתרבות, אתם לא תוכלו להפסיק.. אני מבטיח... :)

DaR 6

New member
אחי אתה בה בגישה של לעזור

אבל אתה לא נותן כבוד, העיקרון פה הוא שהפורום הזה יתפתח ולא יהיה לאיזה חוצץ בין הקבוצות מה שאתה עושה פה אתה בעצם מעביר את כל המינ' גושלים שיש פה לפורום של לוק אט אס, במקום לעזור ולפתח את הפורום הזה פה. אלף תודות! אני חייב להודות שאני שוקל למחוק את ההודעה שלך מפה רק בגלל שזה לדעתי תרגיל מלוכלך להסיט את הפורום, אבל בגלל שיש לי כבוד והרבה אני אשאיר אותה. וואלה לא יצאת בסדר!

OldSkooler

New member
טובת הבי בויז

אחשלו, אני חושב שהפורום הזה זה אחלה רעיון דווקא בגלל שתפוז מגיעה לתפוצה רחבה יותר ממקומות אחרים. לא מנסה לפרסם כלום אלא רק מעביר את מה שאני יודע לאחרים, אני הולך להיות בפורום הזה אפילו שאני כבר מספיק בתוך הסצנה כדי לדעת מי מתי, למה, מה ואיך... רוצים לקדם את הסצנה וזה חלק מזה... אני חושב שבתור מנהל הפורום צריך להיות לך פחות או יותר או אותו האינטרס.. פיתוח הסצנה.. Isn't it what it's all about ?

DaR 6

New member
משום מה זו המטרה שלי

אבל מה הטעם בפורום שומם על מנת לפתח את הסצנה בארץ? ויש דרך לעשות כל דבר, לדעתי מה שעשית לא היה נכון, אבל שוב, שיהיה... אמרתי את שלי ואני עדיין עומד מאחורי זה. אבל היה ונגמר, הדברים כבר נעשו, אין לי מה להוסיף. ואני בהחלט אשמח אם תשתתף בפורום באופן פעיל...מצידי בכיף להפול אותך לחבר רישמי של הפורום, אבל קודם תראה שהמטרה שלך היא גם לקדם את הפורום ומשם נמשיך הלאה! סופ"ש מהנה!

2OmarioN6

New member
אחי נראה לי שהוא צודק...

אחי נראה לי שהוא באמת צודק...כי את האמת הפורום נועד (ואנימקווה מאוד שבשביל זה) כדי לקדם את הבריקדנאס בארץ.. ולא כדי ליהיות "פורום מצליח"... אם המטרה שלך זה שיהיה לך פורום מצליח ולא לקדם את הבריידנאס בארץ.. אז לא נראה לי שיכנסו לפה הרבה אנשים...

למעלה