כמה דברים....

ThE Fire GiRl

New member
כמה דברים....../images/Emo39.gif

א. לדעתי צריך לעשות עוד מפגש פורום בהופעה של מוניקה סקס בבארבי, ההופעה ב22.8 בשעה 8 בבארבי בתל אביב, מחיר כניסה 70 ש"ח, מי שרוצה באתר של הבארבי ניתן להדפיס קופון הנחה על סך 15 ש"ח...:) ב. אני נוסעת ביום ראשון למחנה מצ"מ <מנהיגות צעירה מובילה> ל10 ימים, אז אני לא אהיה פה הרבה זמן, כי אחר כך אני נשארת באשקלון, ואחר כך להופעה של מוניקה סקס... אז תאלחו לי שיהיה לי כיף...:) כי זה פעם ראשונה שאני נוסעת למין משהו כזה.....
ג. צריך ליצור קשר עם חברי הלהקה ולנסות להביא אותם לפורום....:)

jamesT

New member
../images/Emo3.gifלא ראיתי את זה קודם ../images/Emo94.gif

תהני בבמחנה
ופיטר היה פה כמה פעמים ולא הגיב...

אאאוף אני ממש רוצה לראות ../images/Emo34.gif

את כולם אבל אין מצב בחייייםםם שאני אהיה בבארבי... אבל אם מישהו הולך להופעה שתהיה מחר בקמלוט אני אראה אותווו!!
אחותי האובדת\הבכורה\החוצפנית במעט תהני בובע!!

את הולכת? יכול להיות ש.. *סניף* ../images/Emo22.gif

אני וחבר שלי שהיה פה פעם הולכים לזה אבל זה תלוי בהורים שלי אם הם יסכימו להחזיר אותי משם... בכל מקרה - איך את נראית שנזהה או משהו, ועוד אנשים ואנשות (עם העדפה לאנשות, סתםם) באים?! תבואו יהיה פנאן (פנאן?! מה זאת המילה הזאת גאד דאמט?!) עזבו אני במצב רוח טוב. לכם השוורים, אחר הצהריים רגוע ונעים....;)

ThE Fire GiRl

New member
חחחח....

חוצפנית הא?? להיות עם קצת פילפל לא מזיק.....:) סתם טודע......

מצטער ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

שלא שמתי לב
אבל תהני בטיול!!!!!!!!!!!!!!! נתגעגע
:

mta16

New member
אווווףףףףף

אני כל כך בבעשא.....הייתי אמורה ללכת להופעה שתהיה מחר בחיפה והכל היה מוכןוהיה לי עם מי ללכת וכל כך התרגשתי מזה כי לא הייתי עדיין בהופעה שלהם בגלל שאני גרה בחיפה (המקום הנידח שבקושי באים להופיע....).... עד שקרה משהו ולא חשוב מה אבל אני לא הולכת ואני כל כך עצובה מזה כי נוררררררראאאאאאא רציתי ללכת וזה בטח לא מעניין אף אחד אבל לכל מי שהולך שיהנה (אני בטוחה בכך) ותכתבו בבקשה על כל מה שהיה בהופעה לפחות שאני אשמע ממשהו אחר טוב ואני בטוח אהיה בעיר הנוער והלואי שבתל אביב (אם אני אסע לבת דודה שלי) ......וזהו אני כל כך בבעשא שנזכרתי ברגע האחרון (לפני חודש) לשמוע את השירים של מוניקהס..... וטוב אוקי צריך לסיים (אני בטח מאוד משעממת) אז בקיצור תהנו
ו...שיהיה למוניקהס בהצלחה!!!

דווקא הם כן באים לחיפהה... ../images/Emo34.gif

הייתה להם הופעה בחיפה קצת מזמן... שגם שייגעצ חיממו אותם, והייתי.. זה היה בנמלה... זה ליד חיפה- בקריות.... ולמה את לא באה

mta16

New member
זה...

סיפור מאוד ארוך ומעצבן ואין לי כוח לספר הכל העניין הוא שאני לא באה וזה נורא מעצבן ....אני כל כך חיכיתי לזה ...טוב אני אתגבר על זה אם תצלמו תמונות אתם יכולים לשים אותם? בבקשה? אני כל כך מקווה שאני אוכל להגיע לתל אביב אבל זה סיכוי קטן אז אני אצטרך ללכת רק כנראה לעיר הנוער (שמעתם שזה עולה 10 שקלים??...זה עניין של בטיחות... - יש על זה בזמן חיפה במעריב).... טוב בקיצור באמת תהנו ותצחקו(אני בטוחה שיהיה מאוד מצחיק..)

למעלה