II A ChArmeD Girl II
New member
כמה דברים. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif
טוב, אז דבר ראשון... אוקיי, עזבו, אני לא אגיד את דעתי על הריבים שהיו פה, לפחות אלה שקראתי. עזבו. אני פשוט אסתום.
עדיף ככה. דבר שני - יש משו שאני חייבת להסכים איתו, והוא שאת הפורום הזה לא צריך להפוך למכושפות חברתי, בגלל ש... רגע רגע, שנייה אחת, לפני שאתם קוראים - הכל בנימה ידידותית ורגועה, כן?
אני לא רוצה לפתוח ריבים וויכוחים, ובטח לא כמו אלה שהיו פה. אפשר לדסקס על זה, כמובן, אבל בהחלט לא כמו מה שהיה פה בזמן שהייתי בחו"ל...
אנחנו לא האנשים היחידים פה, להפך. הייתה פה חבורת אנשים מגובשת ואנחנו באנו והשתלטנו להם על הפורום, אפשר לומר. זה עדיין גם הפורום שלהם, ולהפוך אותו לפורום שלנו רשמית זה היה פשוט הדבר הכי מגעיל בעולם לעשות להם.
כל הכיף בפורום הזה הוא שחבורת אנשים מצומצמת מקהילת מכושפות (רובם) מדברת בסודיות ובפרטיות על מה שבא להם, בחופשיות טוטאלית. כל הכיף פה, זה זה שהפורום הוא לא רשמי ופרטי. להפוך אותו לפורום רשמי יהיה הדבר הכי דפוק לעשות, לדעתי, כי... מה יהיה פה כיף? לפתוח פורום חדש? סבבה. אבל את הפורום הזה - עזבו בשקט.
אני שוב אומרת שמה שכתבתי, כמובן, לא בא בעצבנות או בכעס לאנשים מסויימים, להפך. ניסיתי לכתוב כמה שיותר בצורה נורמלית ולא מעליבה, דווקא כדי לא להכנס לריבים ולוויכוחים, בטח לא כמו מה שהיה פה.
סייב, הרעיון שלך לפתוח פורום מכושפות - חברתי דווקא די נחמד, למרות שלדעתי טיפה מיותר. הרי קהילת ה"פ פתחה את הפורום הזה בגלל שהם פורום מפוצץ מדי, והם חייבים להוריד טיפה מהלחץ. הפורום הראשי שלהם הפך בעצמו לפורום א"ט אחד ענק, במקום פורום על הספר, כי פשוט לא היה מקום אחר. אז הם פתחו מקום אחר. הפורום שלנו בכלל לא מפוצץ, לא בא"ט ולא בכלל, ולדעתי אין שום אינטרס לפתוח פורום נוסף חברתי, להפך, זה רק יוריד מהפורום הרגיל, כי כבר בקושי יהיה מה לכתוב בו. פורום אחד מספיק לנו. וחוץ מזה, אם באמת היינו צריכים את זה, היינו כבר חושבים על זה לבדנו, ולא מחכים שפורום אחר יעשה את זה כדי לעשות כמוהם. אפילו לא העלנו את הרעיון בעצמנו, לא חשבנו על דבר קרוב על זה בכלל, ולא דיברנו על הנושא, ככה שזה לא מפריע לנו ואנחנו לא זקוקים לזה. ושוב, הכל בנימה רגועה ולא מעליבה, כן?
אני חוזרת על זה 20 פעם כדי להראות לכם שאני בנימה הכי רגועה שאפשר, ואני רק מנסה להסביר את הדעות שלי. אני לא רוצה לפתוח משו כמו מה שהיה פה, פשוט אני מביעה את הדיעות שלי בצורה מאוחרת אחרי שקראתי מה שהיה פה כשהייתי בחו"ל. אני לא יכולה שלא להביע את הדעה שלי...
טוב, אז דבר ראשון... אוקיי, עזבו, אני לא אגיד את דעתי על הריבים שהיו פה, לפחות אלה שקראתי. עזבו. אני פשוט אסתום.