כמה דברים

תוםשפר

New member
כמה דברים

א- חשבתי על זה לעומק וקריאה מפתחת את הדימיון---> קריאה מפתחת כלים למאגיה? תקנו אותי אם אני טועה ב- אני יכתוב דברים ותגידו כמה זה מתקשר למאגיה לא קבלה מאגיה... קטורת, פסלי זהב מפוסלים ע''פ הוראות מדויקות בצורת של מלאכים ולדעתי פיות והקרבת קורבן.... זה מה שהיו עושים בבית המקדש.... מאגי למדי? הזהו.... שמחוץ לבית-כנסת זה עבודת אלילים -----> אז כאילו מאגיה בבית מקדש זה קידוש השם שמישהו יעזור לי להבין מה קורה פה..... ג- ה' אסר עבודת אלילים--->אסר מאגיה-- (עם כל התפילות לאלילים יוונים )------> ז''א שמאגיה קיימת בגלל שאף אידיוט (ובטח שלא ה' ) היא אוסר משהו שהוא לא אמיתי..... זה כמו שאין טעם שאגיד לכם אל תקפצו ותעשו 385850 מחיאות כפיים כי ממילא אתם לא מסוגלים. ה' לא היה מנסה למנוע את זה אם זה לא היה אמיתי (ומסוכן D: )

RainBird

New member
ועכשיו לכתוב את זה בצורה מובנת? או האם זו הייתה תגובה שבטעות לא שירשרת?

amphioxus

New member
שליטה

היה להם ברור שכל זה הבל הבלים אבל כדי לשמור על המצב שלהם כמעמד השליט הם היו צריכים להכחיד את האמונות המתחרות. לאנשים שמביאים מנחות לאלוהים אחרים יש פחות מה להביא למנחות לאלוהי ישראל. בלה בלה בלה. אוף. *דופק ת'ראש בקיר מה אני עושה כאן בעצם? אני לא רציתי להיות ספר! אני לא רציתי לגזור לאנשים ת'שיער. אני רציתי להיות... חוטב עצים! לזנק מעץ לעץ כשהם צפים בנהרות האדירים של קולומביה הבריטית! וכ'ו וכו' וכ'ו וכו' שוב. בכל אופן... שליטה. כן. תכוון לשם ואולי תפגע.

סיריוס1

New member
הסיבה שכוהני ישראל אסרו על...

...מאגיה אחרת היא לא מאחר והם לא רצו, אלה מאחר ואיזה "מתקשר רוחני" שהצליח להוכיח לכולם שיש לו כוחות או יותר נכון משרת כוח אדיר כלשהו, אמר וכתב שאסור לכשף ולאונן ולהעלות באוב. מוזר, איזה מן מתקשר הוא זה שאוסר על חופש היצירה והפולחן ! אולי הוא נגדנו ? אולם משהו אצלו מאוד משכנע, לא ברור מה, יתכן וזה סוג של אהבה... כאשר יש מישהו שאוהב אותך מאוד רואה אותך מדבר עם מישהי אחרת, אני לא מקנה בכך מה הוא יעשה לך בבית... אותו דבר זה משמעות האיסורים של מאגיה ועבודה לאל אחר, פשוט זה ביטוי לאהבה אדירה שאם לא מתחשבים בה אז הקנאה תהיה כואבת...אוי כמה כואבת... לכן, כדי לא להכאיב לזה שאוהב אותך יותר מכל, אל תתחבר לאחר... אולם מרוב שהוא אוהב אותך, הוא לא בסופו של דבר לא יעשה לך כלום... אני מכיר אותו. הוא מאוד מאוד מאוד אוהב... אולם אם תעצבן אותו עוד ועוד פעם בכוונה, בסופו של דבר הוא יתפוצץ ויאבד את סבלנותו ויכניס לך מכה בתוסיק פעם אחת ולתמיד שתדע לפעם הבאה לא לעשות זאת. הכאב בתוסיק מהמכה שלו בדרך כלל מחזיקה משהו כמו 1000 שנים ( חינוך וחוקי דת ואגדות וכו' )... ואז שוב פעם, שוכחים שהוא הרביץ פעם, ושוב פעם מעצבנים אותו עד שהוא מאבד את סבלנותו ומכה שוב. אולם הוא כל כך אוהב אותך, שהוא בחיים לא יוותר עליך למישהו אחר, וממש לא ירביץ חזק כמו שהוא מרביץ לכל מיני מעצבנים אחרים...

סיריוס1

New member
כי כל מה שתבחר יהיה הוא בשינוי צורה ותכונה.

ואם תאמין שזה לא הוא, זה יהיה התעלמות מאמת המציאות שהכל הוא אחדות אחת שלמה.

amphioxus

New member
התכוונתי, למה לעבוד דבר שלא מסלק את התכונות

השטניות שבו?

RainBird

New member
כי אתה יכול לצוות על הידיעה הלוגית לא על הידיעה המנטלית. אלו שהאמת הפנימית שלהם אומרת להם שיש אל אחד ויחיד והשאר זה שדים, לא בטוב ולא ברע ישנו את דעתם. אלו הרואים את האלוהי בכל מה שהוא טבע, כנ"ל.

neophile

New member
אני חושב שאנחנו לא באמת מבינים מה זה אלוהים

אני מאמין באחד שאין עליו בעולם הזה . העולם שאחרי זה כבר סיפור שונה .

RainBird

New member
מערכת יחסים מורעלת, ובכלל לא אלוהית. אני מעדיף את האלה שלי תודה רבה.

RainBird

New member
כשאת אלת המאגיה יש לך צורות רבות ../images/Emo13.gif עבורי היא נראית כמו עלמה צעירה, עם שיער שחור בוהק תחת רדיד נוצץ, עור חיוור ועיניים שמכילות ירוק מרוכז של טבע, וצחוק פעמונים מחריש אוזניים. היא מלווה בכלבים שחורים וגדולים, והולכת בין צמתים יחד עם רוחות המתים. היא אלת ה"ניתוק הרגשי" ומלכת ה"אם אתה רוצה משהו תעשה אותו". היא מאוד שיפוטית כלפי אנשים ומהויות- ודואגת שלא לעדן את האמת כפי שהיא רואה אותה (במיתולוגיה היוונית היא זאת שקבעה את הענישה, וזאוס התייעץ בה) היא בוחנת אנשים ודורשת הרבה, אבל מעניקה המון כוח לאלו שהולכים בדרכה. היסטורית מקורה הוא בסהר הפורה- שזה די כאן ../images/Emo13.gif

RainBird

New member
סתם עוד משהו, רכשתי בנוסף גם את הספר הבא: HEKATE: Keys to the Crossroads - A collection of personal essays, invocations, rituals, recipes and artwork from modern Witches, Priestesses and Priests ... Goddess of Witchcraft, Magick and Sorcery

למעלה