כמה דברים...

KatKat89

New member
כמה דברים...

יפתי עולה בדירוג הזמרים של ראש 1!! יאללה כולם להצביע ולתמוך. http://www.tapuz.co.il/rosh1/ דבר שני, מ"מכתבים למערכת" של מעריב לנוער: "יפתי החתיך בגיליון 35 הופתעתי לגלות זמר מדהים- יפתי. התחלתי לשמוע את השירים שלו בעקביות ואפילו קניתי את האלבום. רציתי לציין שהאלבום פשוט ענק, וכל מי שיקנה ייהנה ממנו. אני מנויה כבר כמה שנים על העיתון ונהנית ממנו כל פעם מחדש. פוסטר של יפתי ייתן לי הרגשה נפלאה. בלה בלה בלה" ויש גם תמונה גדולה ממש חמודה של יפתי:)

חחחחחחח אני שלחתי את זה יא גנובה

שלחתי את זה בשם של ילדה בשם נעמה..... ניסיתי לפרסם את יפתי איכשהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יפתי החתיך הם הוסיפו ככותרת....העיתון מגיע אלי מחר .....תמיד הם מביאים לי באיחור

חחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוק בחייי חחחחחחחחחחח

חחחחחחח איזה חמודיםםםםםםםםם הם שמו את זה......חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו תשלחו גם אתם מכתבים לשם..יתחילו לשים יותר דברים על יפתי ככה חחחחח שיואו איןןןןן אני ברצפה.......

כתבתי את הרעיון הזה בפורום גם...סתכלי בדפים

הקודמים..... חחחחח שלחתי למעריב ודיברתי דיי כמו מעריצה ענקית שרק עכשיו גילתה אותו....ומאוד אהבה את הדיסק וכו'... תעשו גם אתם כאלו הודעות....זאת דרך נפלאה לפרסם אותו....ולפרגן....אם עיתונים יכולים לפרגן וגם אתם יכולים אז למה לא לשלב ביניהם?לפרגן בעיתונים

הגיבו לי ככה:

נעמה היקרה,מצפה לך בקרוב מאוד הפתעה מאוד גדולה ונעימה שקשורה ליפתי. (קיבלתי הרגע את העיתון
)

חחחח... חמודה!

תודה על הפרגון מותק. בשבוע השני באוקטובר יוצא מעריב לנוער כשאני על השער פלוס כתבה והפתעה גדולה לכל המנויים :)

למעלה