כמה דברים....

r o n i1

New member
כמה דברים....

ליומני ~~~~~~ חזרנו מהלונה פארק.. הבן שאני אוהבת (לידור) שם לב אליי הוא באמת התייחס אלי חוץ מ-מה המצב.... נורא נהנתי... רוני דבר שני השיר של שרית חדד.... כן אני מושפלת שמעתי שירים של שרית חדד וזה שיר שאני כה מזדהה איתו... כשהלב בוכה/שרית חדד כשהלב בוכה רק אלוהבים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה חותך את הדממה שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתתי לי את חיי נתת לי הכול בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כוח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום אלוהים למה אתה לא מחזק אותי למה אתה לא נותן לי כוח?? למה אני חייבת להמשיך לסבול? למה אי אפשר להעלם אל הלא נודע בלי פחד? למה אי אפשר פשוט להעלם ולראות מה יעשו בלעדייך? למה אי אפשר רק ללכת ולהמשיך ללכת?. למה אי אפשר לקפוץ מצוק או לחתוך ורידים ולמות שמחים? למה עשית עולם עם פיגועים? למה יצרת איידס? למה יצרת מלחמות????? אבל עכשיו אתה כבר הפסקת לעשות ניסים.... עכשיו כבר אף אחד לא שומע כשהלב בוכה למה? לאן נעלמת? תחזור אני צריכה מישהו להאשים אני חיייבת מישהו לשאול אותו למה יצר כאלה חיים מגעילים עם אנשים עירים ועניים וחולים ובריאים ומאניקים ורגישים? למה? למה גרמת לנו לכאוב כל יום מחדש על חיילים שמתים לנו בשטחים? ועל ילדים קטנים שלא יודעים עדיין מה הם החיים האמייתים? למה אי אפשר פשוט לבוא למשרד שיש בו מעלית לשמיים ששם פשוט נבוא אליך ונשאל אותך את השאלות האלה למה? למה אי אפשר פשוט ללכת ולהעלם........... רוני

r o n i1

New member
מקפיצה

אני כרגע במצב קשה בלב ואשמח לעידוד או לתגובות.....

ה מוזה

New member
שמע ישראל ה´ אלוהינו ה´ אחד ..../images/Emo26.gif

משפט בעל אנרגיות שבני האנוש לא מודעים כלל למה שהוא מחולל בשמים .. למול תופת אנשים שיננו משפט זה , בנשימה אחרונה.. רוני .. חמודה הכל מתחיל ונגמר באמונה .. אמונה שבורא עולם ברא לנו עולם קסום , נתן לנו את המאורות , ימים , פרחים , אגמים .. הוא לא יצר את הפיגועים , המלחמות .. זה יד אדם ! וכל שרוצה את לשאול .. לא צריך מעלית , לא צריך לתחוב פתקים בין אבנים ... כי נוצרנו "בצלמו ובדמותו" - כל אחד מאיתנו ניצוץ אלוהי - הבעיה מתחילה ברגע שיש נתק בין הניצוץ שלנו לאור הגדול שאלוהים מוריד לעולם .. אני רוצה לצטט לך קטע שאני אוהבת מתוך ספר "שיחות עם אלוהים " שבעצם הוא תשובה למכתב שלך .. "שמעתי את זעקת ליבך ,ראיתי את חיבוטי נפשך .אני יודע מה עמוקה שאיפתך לאמת . בכאבך קראת אלי ובשמחתך .בלי סוף התחננת אלי .להראות את עצמי .לבאר את עצמי .לגלות את עצמי . ובכן שאל אותי כל דבר.כל דבר . אני אשכיל להביא לך את התשובה . לשם כך עומד לרשותי היקום .עמוד איפה וצפה סביבך .אתה יכול לשאול שאלה אבל פקח עין הקשב . למילות השיר הבא שאתה שומע ,לעלילת הסרט הבא שאתה רואה . לשיח מזדמן של האדם הבא שאתה פוגש או ללחישת הנהר הקרוב , הים הקרוב הרוח הקרובה הבאה ומלטפת את אוזניך. כל האמצעים הללו -שלי הם . כל האמצעים הללו עומדים לרשותי . אדבר אליך.אם תקשיב. אבוא אליך .אם תזמין אותי . אז אראה לך שתמיד הלכתי עימך . בכל הדרכים " רוני - הוא איתך תמיד , לא נוטש לא עוזב - רק תפתחי לו את הדלת לנשמתך הוא יעטוף אותך באהבה .. מקווה שקצת הצלחתי לעודד אותך ..

למעלה