כמה דברים ...

ghost2002

New member
כמה דברים ...

1.יש לי חברה ששנה שעברה במחנ"ק היא הייתה כל הזמן במרפאה
והשנה היא לא רוצה לצאת והכולם מנסים לשכנע אותה וזה לא הולך ...מה לעשות אני באמת רוצה שהיא תצא כי שנה שעברה כשהיא הייתה במרפאה היא לא עברה את כל הדברים הכייפים ..ועכשיו היא חושבת שלא יהיה לה כייף ... ואני לא יודעת מה לעשות
2.אני לא יודעת אם בכלל כדיי לי לצאת למחנה קיץ ... מה כדאי? 3.מי שיוצא למחזור ראשון שישלח לי מסר כי יש משהו שאני צריכה לבדוק לבן דודה שלי ... תודה!!!

מה אתה שוקל לא ללכת למחנ"ק ???

ברור שכדאי לצאת מה אתה משוגע??? טוב על שאר הדברים אני יענה לך אחרי זה (פשוט התחיל ברוך ושרוך)...

BabyLove

New member
חברה שלי הלכה להקלטות

של שרוך וברוך...והיית אמורה ללכת איתה אבל בסוף לא סתם רציתי לשתף אותך בזה...

אין דרך מסויימת לשכנע אותה...

פשוט תנסי להביר לה שכדאי ושזה נורא כיף וששנה שעברה היא הפסידה את הכיף כי היא הייתה במירפאה ושתקווה השנה להיות בריאה. וברור שכדאי לך לצאת!!! ואיך ביכלל את מנסה לשכנע את חברה שלך לצאת, אם את בעצמך לא יודעת מה כדאי? ואני יוצאת למחזור הראשון, אבל על איזו הנהגה את מדברת? נועה.

ghost2002

New member
נועה

תקשיבי אני כן יוצאת חשבתי ששתיי החברות שלי לא יוצאות בסוף הם כן יוצאות דרך אגב אמרתי לחברה שלי שהיא הפסידה הרבה וזה לא עזר בכלל.... היא אמרה לי שזה לא קשור מה שהיא הפסידה אלה שהיא לא רגילה ל"טבע".. ושהיא שונאת את השירותים המקלחות והאוכל (בעניין האוכל גם אני לא אוהבת.) אז לא הצלחתי לשכנע אותה ונהיה לה את אותו הסיפור שהיה איתי שנה שעברה גם אני לא רציתי לצאת והמדריכה שלי שכנעה אותי . ועכשיו היא נלחצת כי המדריכה שלי והראשגדית שלי מנסות לשכנע אותה ... אז בעצם היא בסיבוך ולדעתי בסוף או שהיא תבוא או שהיא תשתגע זהו אלה הן האפשריות... אני בשבט יעד צופיי רמת אליהו הנהגת מרכז

../images/Emo13.gif אל תשכנעו אותה יותר מידי...

סבבה שהחברות שלך יוצאות, ועוד יותר סבבה שהחלטת לצאת בסוף. אבל אם החברה ההיא שלך כ"כ שונאת את המיקלחות והשירותים והאוכל (שזה דווקא אחד הדברים השווים במחנ"ק...!) אז אולי עדיף שהיא לא תצא, כי אם היא תצא היא סתם תיסבול ותקטר לך כל-הזמן ותיתחרטי על הרגע ששיכנעת אותה לצאת (ואני מדברת מניסיון...
). אז בקיצור אם היא לא רוצה לצאת והיא תצא בסוף רק ביגלל שכולם לוחצים עליה תיהיה אפשרות שלישית שהיא גם תבוא וגם תישתגע (כי ממש לא יהיה לה כיף). נועה.

אני מצטערת להגיד אבל האוכל זה הדבר

הכי ט-עים שישששש אצלנו כולם רוצים עוד לאכול מי מכין אצלכם את האוכל שאתם כל כך שונאים אותו??
תמר שרוני

גם אצלנו כולם רוצים עוד

אבל זה לא אומר שהאוכל טעים (חיחי) אנחנו תמיד זוכים במדבח במחנ"ק... אני מקווה שגם השנה נזכה.... ואי אנשים הקיץ הגיע!!!! אפילו בתפוז התחילו לשים סימני קיץ
איזה חמודים הם... במיוחד המדוזה בבבזזז בבבזזזז

ghost2002

New member
אני בתור ...

אחת שלא אוכלת כלום!!!!! אומרת לך שהאוכל במחנה דוחה והשירותים במחנה דוחים והמקלחות במחנה דוחות אבל זה ממש כייף!!!!
וחוץ מזה האוכל בעיקר אצלנו בשבט זה האוכל הכי הכי הכי דוחה בעולם ואני לא חושבת שגם אם לא תוכלי חודשיים וזה מה שיתנו לך לאכול את לא תגעי בזה!!!!

זה לא נכון!!!!!!!

האוכל לא דוחה השירותים כן דוחים אבל הם נסבלים והמקלחות לא דוחות מה את מתלוננת!??! ואני בספק שאם אני לא אוכל חודשיים ויתנו לי את האוכל שלכם אני לא אוכל אותו למה כמה האוכל שלכם מגעיל? השבט שלכם גדול??? (כמות אנשים)

ghost2002

New member
תלוי שנה שעברה

היינו שבט ממש אבל ממש קטן עכשיו אנחנו דווקא דיי גדולים 300 ומשהו איש אבל האוכל היה באמת מעיל והשירותים כן הם היו נסבלים המקלחות אני צריכה לחשוב על זה וכעיקרון זהו ....(כדיי להישאר 4 ימים או 3 ???, כי מה זה לא בא לי לפרק הכל כי בדרך כלל אני בונה הכל) כל הקבוצה שלי קרציות!!!!(אל השנה זה קבוצה חדשה ונחמדה!!!

תישארי עד הסוף!!!

אני שונאת את האנשים שהולכים יחד עם ההורים ביום ליפני האחרון כדי לא לעזור לפרק... שונאת שונאת שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מעצבן אותי בטירוף.... במיוחד שאלו האנשים שגם לא ממש עזרו ליבנות, והם אף פעם לא עושים כלום. וזה ממש חבל להפסיד את הלילה האחרון כי בו יש את הכינוס הנהגתי הזה שאומרים מי ניצח בכל דבר והדבר הכי כיף זה לחגוג ששבט שלך ניצח.... וחוץ מיזה - לא יכול להיות שאת בונה הכל... החניכים בסך הכל באים בבוקר ומסיימים עד הצהריים ליבנות איזה מיבנה קטן שעליו הם חשבו באותו הבוקר... מי שבונה הכל זה החלוץ - שעוד חודשיים קודם מכינים שירטוטים ודגמים ובאים לאיזה 20 ימי עבודה ליפני המחנ"ק, ובמחנ"ק עצמו באים שלושה ימים ליפני וקורעים ת´תחת בלי הפסקה כי שלחניכים (גם למפונקים שבסוף לא נישארים לעזור לפרק) יהיו מיבנים יפים... נועה.

למעלה