כמה דברים....

wwwgounga

New member
כמה דברים....

1)לאיפה נעלם הגמד הלוחם? 2)למה שהצטרפתי לפורום אף אחד חוץ מסקובי4 (ותודה לו)? 3)אני גם רוצה להיות חבר פה אז גם אני רוצה לקבל משימה שבועית! 4)סקובי4 בא מסקובידו? 5)האם הייתם אוכלים אשכי תאו בשביל לזכות ב50,000$ כי זה היה עיקר תוכנית אחת שהייתה בAXN (רק בכבלים) שנקראה אפקט הפחד (fear factor) זה כבר נגמר ובין המשימות לקפוץ מבניין בן 12 קומות לאכול חיפושיות וצרצרים להיות בקופסה עם עכברושים הייתם מסכימים?????

ד ג י

New member
הנה התשובות

1) אין לי מושג 2) אני לא ראיתי שום הודעה על הצטרפותך ובגלל זה לא בירכתי אותך אז ברוך הבאן 3) לא כולם מקבלים משימה שבועית כל פעם שלושה וזאת רק המשימה השבועית השנייה גם אני עדיין לא קיבלתי 4)אני חושב שכן אני לא יודע 5) כן

scooby4

New member
אוקי..

אני לא הבנתי את השאלה השנייה, תנסח שנית... חוץ מזה, סקובי4 בא מסקובי, זה פשוט שנרשמתי לוואלה, לדוא"ל.. אמרתי לעצמי אני רוצה סקובידו, וזה היה תפוס...אז הם הציעו לי, סקובי3, סקובי2, סקובי100, ואז ראיתי סקובי4, אמרתי, זה מתחרז עם וואלה! תחשבו על זה, סקובי4, שטורדל, וואלה!. אז ככה היייתי, סקובי4, השם היה נראה לי מגניב, יש לו אישיות לכל דבר, מאז לכל דבר באינטרנט, אני קורא לעצמי סקובי4, זה אף פעם לא תפוס...

מרב881

New member
ברוך הבא

1. אין לי מושג 2.אני לא זוכרת שראיתי הודאה כזאת. 3.כנראה 5.כן. זו אחלה תוכנית, אגב.

מרב881

New member
שכחתי-

זה בסך הכל השבוע השני עם המשימה השבועית. בסופו של דבר (אני מניחה) כל חברי הפורום יקבלו משימה כזו או אחרת.

למעלה