כמה דברים:

מ.ש.ט

New member
כמה דברים:

מכיוון שכולנו פה חדשים אז נעשה שירשור הכרויות: כל אחד יגיד כמה פרטים על עצמו: איך קוראים לו, בן כמה הוא, אין הוא הגיע לפה וכו´... וכו´... וכו´... תגידו מה שאתם רוצים! אני מוריה רוקח בת 14 ולמעשה אני הראשונה שהגיעה לכאן. יום אחד חיפשתי אתרים של אנימורפס אז חיפשתי סתם בחיפוש של הפורומים ומצאתי קישור לפורום! וככה הפורום התחיל! אני חולה על הארי פוטר, רומח הדרקון וכמובן על אנימורפס. אני הכי אוהבת את הספרים דרך המבט של ג´ייק רייצ´ל קאסי ומרקו... לא קראתי את כל הספרים ולא קראתי את הספרים של אקס... דבר שני: בימי שישי שבת אני לא אהיה פה מכיוון שאני שומרת שבת! ומחר ומחרתיים ואוי גם במחר של המחרתיים אני לא אהיה פה מכיוון שאנחנו נוסעים לטייל עם המשפחה... מוריה רוקח מנהלת פורום אנימורפס לעתיד (אני אופטימית!)

מ.ש.ט

New member
דבר שלישי:

לא לכתוב אופטופיק בהודעה חדשה.... הבמה שלך נגיני! נ.ב בקשר לדבר הראשון: פיתחתי פראנויה מדאיגה מאז שקראתי את הספרים...

מ.ש.ט

New member
דבר רביעי:

לא לכתוב הודעות כמו: אני לא אהיה פה היום בערב או אני לא אהיה פה בין השעות 13:00 ל- 17:00! אם אתם נעדרים ליום או יומיים אז אפשר לעשות את ההודעות האלה וכשאתם חוזרים (מיום או יומיים או יותר) אפשר לעשותו הודעות "חזרתי!". זה פורום, אנשים כותבים פה הודעות ועוזבים את המחשב, לא צריך להודיע אם לא תהיו פה בערב... מקווה שהבנתם! ולכל מי שלא מוצא חן בעיניו שאני אהיה את המנהלת: בזכותי הפורום הזה קיים! אני מוכנה להתייעץ איתכם או משהו כזה כשאני אהיה המנהלת (אני אופטימית) ויעל תומכת בי! אם אני ויעל לא נוכל להיות מנהלות ביחד אנחנו נהיה מנהלות על השם שלי! אנחנו שלחנו יותר מבקשה אחד לניהול הפורום! אני נוסעת עוד מעט!

יאקומו

New member
לדעתי את צריכה להיות המנהלת!

אם בזכותך הפורום הזה קיים, אם את היית הראשונה שנכנסה, אז את המנהלת אם את רוצה! *יצא לי חרוז...*

niiko

New member
ממליצים על כולם להיות מנהל\ת ועליי

לא... איזה ביאוס...

niiko

New member
אני יודעת אני יודעת

אבל אפשר שיהיו 2 מנהלים בפורום אחד

Nagini Potter

New member
הא...

אני לא בטוחה מי הגיעה לפה קודם... אני זוכרת שהגעתי לפה כשלא היתה שום הודעה... או שאולי היה פה איזה ילד אחד, שממנו קיבלתי את הכתובת לאנימורפס - דרך האייסיקיו. אני לא זוכרת אם כתבתי הודעה, אבל אם כתבתי, אז היא נמחקה.... ואז בפורום הארי פוטר ראיתי את החתימה שלך - אני אנימורפית יש עוד אנימורפים חוץ ממני? (זאת היית את, נכון?) - ואז או שהצקתי לך שתבואי, או שאת באת מעצמך.... אבל יכול להיות שאני טועה, לזיכרון שלי יש נטייה להשתנות כך שאני זוכרת מה שאני רוצה לזכור....
טוב, בכל מקרה, הנה הפרטים שלי!! קוראים לי יעל, אני אוהבת לקרוא ולכתוב - בעיקר ספרי פנטזיה - ואני גם רוקדת, ו.. אמ.. זהו. אני מתה על אנימורפס.... קראתי בעברית את כל הספרים עד 16, ואת כולם יש לי בבית. קראתי באנגלית עד עשרים - ואז לא היה בחנות את 21 ו- 22, אז עברתי ישר ל- 23 (מה שמאוד בעסה, כי הספרים 20-22 הם טרילוגיה, ועכשיו אני לא יודעת איך זה נגמר... טוב, אני כן יודעת בערך איך זה נגמר ומה קרה לדיויד בסוף, אבל לא קראתי את הסוף...), ואז קראתי כל מיני ספרים, לא זוכרת איזה... 26, 30, 32, ו- 36, משהו כזה.... וזהו. בעיקרון אני מבקשת מהסבים שלי בארצות הברית שיקנו לי עוד ספרים מהסדרה, אבל זה לא הולך... למי שלא יודע - יש 52 (נראה לי... חמישים ומשהו, זה בטוח) ספרים רגילים של אנימורפס... אני לא יודעת איך נגמרת המלחמה, ואם היא באמת נגמרת או שסתם אומרים "ונראה מה יהיה", כמו בסדרת הטלויזיה (אני מקוה שלא יהיה ככה, זה סוף נורא מעצבן!), אבל אני יודעת שבספר האחרון *מישהו* מת! (זה היה כתוב על הכריכה!) לא מגלה אם זה אחד האנימורפים או דמות משנית או אחד הרעים.. אבל מישהו מת! אני יודעת מי, ואני לא אגלה, ננה בננה.... טוב, אז שמעתי שיש גם ספרי משחק כזה, כמו בצמרמורת, אבל לא נראה לי שראיתי אותם בעצמי... יש גם כמה ספרי מגה-מורף, שזה שהם חוזרים בזמן לתקופת הדינוזאורים... ואז הם לא משתנים כל אחד לדינוזאור, אלא כולם מתחברים לדינוזאור אחד גדול, סטייל פאואר ריינג´רס כזה... או משהו כזה.... יש ספר אחד או יותר שמספר על הנסיך אלפנגור, וגם כאלה על ההורק באג´ירים... זהו. אני בטוחה שיש עוד ספרים, אבל אני לא יודעת עליהם.... אה, ועוד פרט עליי - יש לי נטייה להסחף, כמו שאתם רואים...
טוב, אז ברוכים הבאים כולם
ושכולם יכתבו גם על עצמם פרטים!! לי זה לא יקרה Nagini Potter

niiko

New member
זאת לא הייתי אני...

אבל אני עכשיו פה!! בא לך להיות ביחד מנהלות?

Digi Lista

New member
למעשה יש 54 ספרים...

לא כולל סדרות נלוות(מגה מורפס,אולטרה מורפס,ספר הויסר...), וגם אני יודעת מי מת (אבל כנראה חוזר לחיים).

Nagini Potter

New member
נו, זכרתי שזה חמישים ומשהו ../images/Emo13.gif

הוא/היא חוזר/ת לחיים?!
אוף, רשעה! למה גילית לי?
אני לא קראתי את הספר, פשוט סיפרו לי פעם (סיפרו לי פה בפורום הזה, כשהוא עוד היה חי), ואז ראיתי על הכריכה של הספר ה- 54 שמישהו הולך למות אז הנחתי שזה נכון.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה