כמה דברים

חנדה

New member
כמה דברים

היי חברים יש לי כמה שאלות-
הכנתי היום מקרונים מהמתכון של בצק אלים, ואחרי שהוצאתי את התבנית מהתנר(אכן נוצרו רגליים והכל נראה טוב)חיכיתי בערך 40 דקות שהעוגיות יתקררו, ופשוט לא הצלחתי להוציא אותן. כל פעם הן נדבקו לנייר. החזרתי לכמה דקות לתנור, קיררתי שוב, ושוב לא יצא. עוד פעם עשיתי את זה ושוב לא נפרדו מהנייר, בסוף כבר הכנסתי את זה למקפיא חלק יצאו וחלק לא.. הן נראו חלולות מבפנים, ככה זה צריך להיות?

דבר שני, אשמח לתרגום של חלק ממתכון-
Key Lime Cream Cake
2 cups all purpose flour
1 1/2 cups sugar
3/4 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
3 eggs
2/3 cup oil
2/3 cup key lime juice
3/4 cup sour cream

Grease and flour 2 8-inch cake pans

Frosting

1 cup butter, softened
2 – 8 oz packages cream cheese, softened
2 – 16 oz boxes confectioners’ sugar
1 teaspoon vanilla
1/4 cup key lime juice (optional)

16 oz. heavy whipping cream

המקור מכאן

תודה ושיהיה שבוע מתוק!:)
 
אשמח לעזור לך עם התרגום רק בבקשה שמישהי תבדוק

לעוגה:
2 כוסות קמח לבן
1 1/2 כוסות סוכר לבן
3/4 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
3 ביצים
2/3 כוס שמן
2/3 כוס מיץ לימון (המקור זה ליים...)
2/3 כוס שמנת חמוצה

משמנים ומקמחים שתי תבניות בגודל 8 אינץ' (שזה 20 ס"מ).

לפרוסטינג:
1 כוס חמאה רכה (240 גרם)
450 גרם גבינת שמנת, רכה
900 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס מיץ לימון / ליים
צבע מאכל ירוק (אופציה לצבע)

16 oz heavy whipping cream
זה בערך 470 מ"ל שמנת מתוקה

בהצלחה ואני מקווה שהכל נכון ולא טעיתי
וספרי איך יצא!
 

bali

New member
מנהל
לא טעית וחסכת לי את התרגום
תודה

 

bali

New member
מנהל
עוזרת לגבי המקרונים

הם לא אמורים לצאת חלולים. קשה מאד להגיד איפה הטעות, כי במקרונים כל שלב ושלב קריטיים, וכל טעות קטנה יכולה להרוס אותם. אל תוותרי, נסי שוב, אבל מציעה לך להכין כמות קטנה כל פעם, כדי שאם לא מצליח, לפחות לא יתבזבזו הרבה חומרים יקרים.
המתכון ב"בצק אלים" טוב ויש הסברים ותמונות איך אמור לצאת כל שלב ושלב.
רק לגבי הקירור אחרי האפייה, 40 דקות לא בהכרח מספיק. אני מחכה לפחות שעה. אומרים שאם קשה לנתק אותן אפשר להשפריץ מעט מים על החלק התחתון של נייר האפייה (לא איפה שהעוגיות, מלמטה) וזה עוזר לשחרר את העוגיות.
 

חנדה

New member
תודה רבה לשתיכן!

אנסה שוב בקרוב את המקרונים, בתקווה שפעם הבאה זה יצא כמו שצריך, ואנסה את הטריק עם המים!:)
 

חנדה

New member
עוד דבר,

אני רואה שהציפוי ממש שמן, אבל אני לא רוצה לוותר על ציפוי לימון,
אם אני אכין קרם לימון, ואערבב עם שמנת מתוקה מוקצפת זה יהיה יציב?
יש רעיון אחר לציפוי לימוני?
 
למעלה