כמה דברים
היי חברים יש לי כמה שאלות-
הכנתי היום מקרונים מהמתכון של בצק אלים, ואחרי שהוצאתי את התבנית מהתנר(אכן נוצרו רגליים והכל נראה טוב)חיכיתי בערך 40 דקות שהעוגיות יתקררו, ופשוט לא הצלחתי להוציא אותן. כל פעם הן נדבקו לנייר. החזרתי לכמה דקות לתנור, קיררתי שוב, ושוב לא יצא. עוד פעם עשיתי את זה ושוב לא נפרדו מהנייר, בסוף כבר הכנסתי את זה למקפיא חלק יצאו וחלק לא.. הן נראו חלולות מבפנים, ככה זה צריך להיות?
דבר שני, אשמח לתרגום של חלק ממתכון-
Key Lime Cream Cake
2 cups all purpose flour
1 1/2 cups sugar
3/4 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
3 eggs
2/3 cup oil
2/3 cup key lime juice
3/4 cup sour cream
Grease and flour 2 8-inch cake pans
Frosting
1 cup butter, softened
2 – 8 oz packages cream cheese, softened
2 – 16 oz boxes confectioners’ sugar
1 teaspoon vanilla
1/4 cup key lime juice (optional)
16 oz. heavy whipping cream
המקור מכאן
תודה ושיהיה שבוע מתוק!
היי חברים יש לי כמה שאלות-
הכנתי היום מקרונים מהמתכון של בצק אלים, ואחרי שהוצאתי את התבנית מהתנר(אכן נוצרו רגליים והכל נראה טוב)חיכיתי בערך 40 דקות שהעוגיות יתקררו, ופשוט לא הצלחתי להוציא אותן. כל פעם הן נדבקו לנייר. החזרתי לכמה דקות לתנור, קיררתי שוב, ושוב לא יצא. עוד פעם עשיתי את זה ושוב לא נפרדו מהנייר, בסוף כבר הכנסתי את זה למקפיא חלק יצאו וחלק לא.. הן נראו חלולות מבפנים, ככה זה צריך להיות?
דבר שני, אשמח לתרגום של חלק ממתכון-
Key Lime Cream Cake
2 cups all purpose flour
1 1/2 cups sugar
3/4 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
3 eggs
2/3 cup oil
2/3 cup key lime juice
3/4 cup sour cream
Grease and flour 2 8-inch cake pans
Frosting
1 cup butter, softened
2 – 8 oz packages cream cheese, softened
2 – 16 oz boxes confectioners’ sugar
1 teaspoon vanilla
1/4 cup key lime juice (optional)
16 oz. heavy whipping cream
המקור מכאן
תודה ושיהיה שבוע מתוק!