כמה דברים:

avigal23

New member
כמה דברים:

קודם כל(נכון שבאיחור קל)ברוך שובכם לפורום כל אלה שהיו באילת,מקווה שנהניתם... (ליום טוב וליענקל´ה-קיבלתי עליכם דווח
ברצינות,רציתי לבוא אבל לא יכולתי...לכרמיאל (למרות שזה עוד הרבה זמן מקוה שתבואו ואז אפגוש אתכם-ואת כולם!)
האם למדתם את הריקוד:"אין כמוך בעולם"? ריקוד מקסים-לדעתי קצר-אבל הוא מאוד יפה!!!
נכון שכתבתם כבר כמה פעמים על השידור ברשת ג´,אבל התבלבלתי בשעות...בבקשה תכתבו שוב באיזה שעות זה...(ממתי ועד מתי?!)
מראש!

dy22

New member
לאביגל

אני למדתי את הריקוד הזה אצל מאיר אמסלם בבית הלוחם (בחיפה). גם בעיני זה פשוט ריקוד מקסים. נראה לי שהוא של רוני סימן טוב, שמוכיח את עצמו כיוצר מוכשר ביותר (טנגו עכשיו ולו הייתי בזוגות). רק חבל שאצלנו מאז שמאיר לימד אותו לפני כמה חודשים, הוא כבר לא משמיע אותו יותר- דבר שקורה לו עם הרבה ריקודים... לגבי אילת- לא רוצה לדרוך על הפצעים, אבל חבל שלא היית היה כייף לא רגיל, אני לא אשכח את הפסטיבל הזה הרבה זמן... לגבי התוכנית של אבנר נעים ברשת ג´ - היא ביום שני בין 22:00 ל- 23:00.

avigal23

New member
ל DY22 תודה רבה!

את הריקוד הזה למדתי רק השבוע ועל הפעם הראשונה כבר למדתי אותו פרפקט...אתה צודק הריקוד של רוני סימן טוב-שכחתי לציין זאת. בקשר לאילת-זה בסדר,כבר התרגלתי בהרקדה הראשונה שהלכתי אליה לאחר יום שבת כולם אמרו לי שחבל שלא הייתי-לא יודעת מה אתה או כל שאר חברי הפורום עשו שם במשך שלושת הימים, אבל ראיתי תמונות שהקבוצה שנסעה עם בתיה היו על סירות הבננה וגם היו בים המלח לפני, בקיצור ראיתי ה-מ-ו-ן תמונות,להבא אני מקווה שיעשו בחופש את הפסטיבל הזה מפני שאני לא אוהבת להפסיד ימי לימודים! בקשר לתכנית של אבנר נעים-תודה רבה!

לאביגל החמודה אף אחד לא כתב או רמז

שאת בן ולא בת גם לא את. את חייבת לשים לב למה שכותבים ולהבין בדיוק כי זה חשוב מאד גם בלימודים בבית הספר. לדעתי כדאי לך לקרוא יותר ספרי קריאה כדי לשפר את סגנון הכתיבה שלך. כי בקרוב תהיה לך בחינה בבגרות בכתיבת חיבור.

avigal23

New member
לעזרא!

טעויות קורות,אני בן אדם!(בת אדם יותר נכון) אני מודה שטעיתי. נכון בשנה הבאה יש לי בגרות בלשון (ויום טוב עוזר לי בזה
). דרך אגב:אני קוראת הרבה ספרים...

כרמל עזרא

נראה לי שאתה זה שלא שם לב מה בדיוק כותבים - לא אביגל זו שתיקנה שהיא בת ולא בן, כי אם DY - מאחר ואביגל כשכתבה ל-DY השתמשה במילה "אתה", DY הגיבה וכתבה שהיא לא בן, אלא בת.

מה באמת קורה עם מאיר אמסלם?

משום מה הוא בין המרקידים הבודדים שפשוט מחליט לא ללמד ריקודים שנרקדים בכל הארץ והוא ממשיך במסורת זו גם עם הריקודים הכי חדשים אולי באמת כדאי להסביר לו את הנקודה הזו!!!

dy22

New member
דווקא עם זה אין לי בעיה...

זה דווקא נחמד שיש מישהו שלא הולך אחרי הזרם ומלמד ריקודים שאולי לא נרקדים בכל הארץ ולא כל כך פופולריים, אבל הם יפים לא פחות (ואפילו יותר). מה שמפריע פה זה שהוא לא נאמן לקו שהוא עצמו נוקט בו- הוא מלמד ריקודים ופשוט לא משמיע אותם יותר.

אולי פשוט לא ביקשת?

עד כה כל בקשה שלי ממנו ללמד ריקוד מסויים זכתה לתגובה חיובית ויחסית מהירה. דווקא הבעיה היא עם הריקודים שהוא מלמד ויותר לא מרקיד.

למעלה