כמה דברים..........
דברים די חשובים, ששכחתי לכתוב... 1. אין לפרסם מספרי טלפון בפורמים- יש להעביר מספרים רק דרך המסרים! 2. יש לשרשר הודעות הקשרות לאותו נושא הקיים בעמוד הנוכחי... 3. אין לקלל, להציף וכל צורת התנהגות אשר אינה הולמת את רוח הפורום. 4. מה עוד....אממ...אה!....טוב תקשיבו, אני מאוד בעד לפירסום פורומים חדשים!!...מאוד בעד!....אז שיהיה קל לזהות פירסום פורום בבקשה לשים אטומיק...של אוף טופיק (ראה דוגמה)
, ואם יש כבר אטומיק כזה בדך הנוכחי יש לשרשר את ההודעה לשם
....חבל שהודעות חשובות מסוג זה, ילכו אחורה ואחורה....
5. ושוב כמו שאני תמיד אומרת הפורום נועד לכם!....נכון שהפורום בנושא בית שמש והסביבה...אבל....אנחנו לא נישב מול המסך ונדון בכמה כיכרות יש בעיר?!!?...(למרות שיש הרבה
), וכמה לא מגובשים הנוער בבית שמש, אפשר לפעמים גם לדבר על נושאים שאין להם ממש נושא...וזה יהיה נהדר!....וגם אנשים שלא מבית שמש רשאים (אני מאוד ישמח)...לתרום לפורום...
6. אז עד כאן לבנתיים.....ושהיה לכולם שבוע טוף ונעים
דברים די חשובים, ששכחתי לכתוב... 1. אין לפרסם מספרי טלפון בפורמים- יש להעביר מספרים רק דרך המסרים! 2. יש לשרשר הודעות הקשרות לאותו נושא הקיים בעמוד הנוכחי... 3. אין לקלל, להציף וכל צורת התנהגות אשר אינה הולמת את רוח הפורום. 4. מה עוד....אממ...אה!....טוב תקשיבו, אני מאוד בעד לפירסום פורומים חדשים!!...מאוד בעד!....אז שיהיה קל לזהות פירסום פורום בבקשה לשים אטומיק...של אוף טופיק (ראה דוגמה)