כמה דברים

shanyz

New member
כמה דברים

היום בבוקר אני פותחת את עיתון מערבי ומה אני קוראת? שאנשים באריאל ובאזור שם מתפללים לאל ששמו... קרישנה!! :) חחההה נקרעתי מצחוק כשראיתי את זה!!!! היה נחמד לראות שנאי יודעת מי זה קרישנה!! חחהה אוקי לא יודעת מממש אבל מבינה בערך מי זה ומה זה
רק.. שמשהו לא הסתדר לי.. אמרו שם שזה הומצא במאה ה-19.. אבל.. התקופה של זינה...מתי היא!?!? לפני המאה ה-19.... לא!? חיחי
חוץ מזה, ראיתי עכשיו את הסוף של הפרק אתמול: "להסתכל למוות בעיניים". איזה פרק יפה! איזה מושלם ארס.. אהבתי את מה שהוא אמר כשהוא קבר את זינה...שהוא אוהב אותה
ואתינה.. מעצבנת
ממממ תזכירו לי באיזה פרקים היא השתתפה? כאילו לפני שהתחיל כל העניין עם איב, מתי ראו אותה? אני לא זוכרת... ונכון היו שני אלים כאלה, אחד שנלחם בזינה ובזכותו סלסטה הגיעה ואז הן כלאו אותה...אחד עם שיער ארוך, איזה אל הוא? ממש עצוב לי כזה כל מה שקרה... שאוקטביוס הגיע ממש שניות לפני שארס לקח אותן.. אוף.. אבל איזו תוכנית חכמה זו הייתה
כל הכבוד להן, תמיד הן מוצאות דרך להתחמק מדברים...
וזינה שחקנית טובה!! איך היא שיכנעה אותם!
ממ.. עוד משהו קטן.. שמתם
שכשארס הכניס את זינה לקבר הזה.. אז.. פתאום כל הדם שהיה לה על הפנים (והצוואר, את זה אני זוכרת ממש טוב
) נעלם..
חחה.. זה תמיד ככה!! שניה אחרי שהיא נלחמת, פתאום אין לי דם. ועוד משהו שמטריד אותי בכלליות בתוכנית! לזינה אף פעם אין פנס בעיין או סימנים כחולים!!! רק שכחותכים אותה אז מראים קצת דם ואחרי יום זה חוזר לעצמו
אבל אף פעם לא מראים סימנים כחולים/אדומים וכ'ו... וגם, חוץ מהפרק הזה, אף פעם לא רואים את זינה צולעת אחרי קרב!!! פעם ראשונה שמראים אותה צולעת ושכואב לה
תמיד אחרי קרבות היא ממשיכה כרגיל כאילו היא לא נלחמה בכלל.. זה לא מציאותי
למרות שאנחנו כבר יודעים שזינה זה לא מציאותי, אבל הם יכולים לעשות את זה קצת יותר מציאותי בקטע הזה...

shanyz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

gabrielle

New member
אז ככה:

לדעתי לפני שהתחיל כל הקטע עם איב אתינה לא השתתפה בסידרה... כלומר לא היתה שחקנית ששיחקה אותה אלא רק הזכירו אותה ( לדוגמא : בפרק " הימאי האבוד " שאתנה העניקה לו חיי נצח ובלה בלה בלה )... לדעתי זה פרק נהדר... הוא עשוי טוב מאוד והוא מרגש נורא... באמת תוכנית מוצלחת... חבל שהתפקשש בסוף..

*neta*

New member
אוקי שני, אני אנסה לענות על כמה

משאלותיך...נתחיל מפריס ומהפרקים שהיא הופיעה בהם: Amphipolis Under Siege (1 Looking Death in the Eye (2 Motherhood (3 לגבי קרישנה, אני לא ממש מכירה את המיתולוגיה ההודית,אבל הנה משכתוב עליו בספר: קרישנה, שהוא אחד האלים האהובים והפופולריים ביותר בהודו (והתגלמותו השמינית של וישנו) התפתחה סביבו מיתולוגיה עשירה. בעלילותיו מתוארים בעיקר שלבי חייו הראשונים של האל, הפלאות והנבואות שנכרכו בלידתו, הכוחות העל טבעיים שהתגלו בו בימי ינקותו והשדים הרבים שחיסל בעזרתם, ילדותו ונעוריו כחביב הנשים ולאחר מכן כמאהב בכפר של רועי-בקר, ומלחמתו בדודו קמסה-השד הנורא שכדי לחסלו ירד קרישנה לעולם. באפוס רחב היריעה המהאבהארטה (?!), ובנספח שלו "משפחת הרי", מתוארים לעומת זאת חייו הבוגרים של האל: ימי מלכותו, מסכת נישואיו, ומעורבותו במלחמת הירושה העקובה מדם שפרצה בין חמשת בני פאנדו ומאה בני קורו. אוקי זה ממשיך עכשיו עוד 30 עמודים שמפרטים המון עליו ועל חייו... מחר על דווי

אחחח....פרק נפלא!../images/Emo99.gif

הפרק האהוב עליי ביותר בעונה החמישית...אני חושבת שזה היה הרק השני של זינה שאי פעם ראיתי
האל ההוא עם השיער הארוך, זה הפיסטוס, פעם ראשונה שהוא מופיע בזינה... ובקשר לאתנה, אני חושבת שהפרק הראשון שהיא הופיעה בזינה הוא "אמפיפוליס תחת מצור" ובקשר לזה שלזינה אין אף פעם סימנים כחולים ושהיא אף פעפ לא צולעת...זה בגלל שהיא לוחמת כל כך מיומנת ומוכשרת ומכות חזקות כבר לא משפיעות עליה... גם גבריאל ככה, אגב
פעם צחקו על זה באיזה דיסקליימר, נראה לי בזה של who's gurkhan <או איך שלא כותבים את זה...> כתבו שם שהיכולת של זינה להירפא מהר מחבלות לא נפגעה או משהו כזה...מטורפים לגמרי המפיקים...

shanyz

New member
חחחחח

וואלה, במיהו גורקאן, היא חטפה מכות רצח!!! כל העיין שלה נפוחה כמו לא ידועת מה, כל הגוף שלה שבור ומלא דף.. ואחר שטיפה קלה אופס! היא נראית מצויין.. מאפרים אותה ועושים לה חנה והיא נראית כמו איזה מלכת יופי!! חחה לא מציאותי בכלל!

למעלה