כמה דברים
היום בבוקר אני פותחת את עיתון מערבי ומה אני קוראת? שאנשים באריאל ובאזור שם מתפללים לאל ששמו... קרישנה!!
חחההה נקרעתי מצחוק כשראיתי את זה!!!! היה נחמד לראות שנאי יודעת מי זה קרישנה!! חחהה אוקי לא יודעת מממש אבל מבינה בערך מי זה ומה זה
רק.. שמשהו לא הסתדר לי.. אמרו שם שזה הומצא במאה ה-19.. אבל.. התקופה של זינה...מתי היא!?!? לפני המאה ה-19.... לא!? חיחי
חוץ מזה, ראיתי עכשיו את הסוף של הפרק אתמול: "להסתכל למוות בעיניים". איזה פרק יפה! איזה מושלם ארס.. אהבתי את מה שהוא אמר כשהוא קבר את זינה...שהוא אוהב אותה
ואתינה.. מעצבנת
ממממ תזכירו לי באיזה פרקים היא השתתפה? כאילו לפני שהתחיל כל העניין עם איב, מתי ראו אותה? אני לא זוכרת... ונכון היו שני אלים כאלה, אחד שנלחם בזינה ובזכותו סלסטה הגיעה ואז הן כלאו אותה...אחד עם שיער ארוך, איזה אל הוא? ממש עצוב לי כזה כל מה שקרה... שאוקטביוס הגיע ממש שניות לפני שארס לקח אותן.. אוף.. אבל איזו תוכנית חכמה זו הייתה
כל הכבוד להן, תמיד הן מוצאות דרך להתחמק מדברים...
וזינה שחקנית טובה!! איך היא שיכנעה אותם!
ממ.. עוד משהו קטן.. שמתם
שכשארס הכניס את זינה לקבר הזה.. אז.. פתאום כל הדם שהיה לה על הפנים (והצוואר, את זה אני זוכרת ממש טוב
) נעלם..
חחה.. זה תמיד ככה!! שניה אחרי שהיא נלחמת, פתאום אין לי דם. ועוד משהו שמטריד אותי בכלליות בתוכנית! לזינה אף פעם אין פנס בעיין או סימנים כחולים!!! רק שכחותכים אותה אז מראים קצת דם ואחרי יום זה חוזר לעצמו
אבל אף פעם לא מראים סימנים כחולים/אדומים וכ'ו... וגם, חוץ מהפרק הזה, אף פעם לא רואים את זינה צולעת אחרי קרב!!! פעם ראשונה שמראים אותה צולעת ושכואב לה
תמיד אחרי קרבות היא ממשיכה כרגיל כאילו היא לא נלחמה בכלל.. זה לא מציאותי
למרות שאנחנו כבר יודעים שזינה זה לא מציאותי, אבל הם יכולים לעשות את זה קצת יותר מציאותי בקטע הזה...
היום בבוקר אני פותחת את עיתון מערבי ומה אני קוראת? שאנשים באריאל ובאזור שם מתפללים לאל ששמו... קרישנה!!