כמה דברים

טולייצ

New member
כמה דברים

יצא לי לקרוא כאן כמה פעמים,והייתי שמחה להכיר קצת יותר את חברי הפורום. למרות רוח הערב העצוב הזה,והעובדה שכרגע נגמר 'הפסנתרן' בערוץ 2 שמאוד ריגש אותי,הנה כמה שאלות הכרות.
שם:
אני וnova (כל דבר אפשרי שעולה לכם בראש):
פורומים נוספים שאתם כותבים בהם/מנהלים:
אשמח אם תרשמו גם להקות,אומנים,סופרים,מחזאים,סרטים,שירים אהובים,או כל דבר אחר שלרצו לספר לשאר חבריי הפורום.
אשמח לראות גם תמונות.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עכשיו התעוררתי מ- 17 שעות שינה!!!!!!! ווואיי איזה כיף!!! מלא זמן לא ישנתי ככה.... טולייצ מה קורה? אני יענה לך על השאלון... שם:עדית גיל: 21 מיקום בארץ: ראשל"צ אני וnova: רצון טוב.... אני אוהבת לשמוע את... אלאניס מוריסט, oasis, coldpaly, travis maroon5 ועוד ועוד ועוד... המוח שלי עדיין ישן.... ו... עמי... יפה שהפיינל פור נותן לך מוזה לכתוב "שירים חדשים ומקוריים"

שישיץ

New member
שלום ../images/Emo9.gif

שם: שירן
מיקום בארץ: באר שבע
אני ו-nova: יונתן בהופעה של עברי לידר.. הוא כה טוב.
פורומים נוספים שאתם כותבים בהם/מנהלים: עברי לידר, ערוץ 24, תאטרון ומשחק, נירוונה, מוניקה סקס, רוק ישראלי.. יש עוד מלא.. ומנהלת קומונה אחת.
להקות ואומנים- כמובן נירוונה רונה קינן פיטר רוט מוניקה סקס מרסדס בנד יהושוע דבק עברי לידר דנה ברגר אביב גפן אביתר בנאי איגי וקסמן אלג'יר ירמי קפלן יזהר אשדות כנסיית השכל האנשים לירון נדל דן תורן מאור כהן עמיר בניון ביטלס NOVA אינפקציה בית הבובות אלאניס מוריסט חמי רודנר יוני בלוך אפרת גוש |
סופרים, מחזאים- יהלי סובול, חנוך לוין ותמונה

שישיץ

New member
אני מאוד רוצה...

אבל אני גרה בב"ש וזה טיפה בעיה עם הנסיעות והכל.. אולי שבת אחת אני וטולייצ נבוא
מקווה מאוד!

אני- ../images/Emo168.gif

שם: אלה
מיקום בארץ: נהריה
אני וnova (כל דבר אפשרי שעולה לכם בראש): ....?
פורומים נוספים שאתם כותבים בהם/מנהלים: דיי נטשתי את הנושא הזה בזמן האחרון...
אין לי בעיה עם שום סוג מוזיקה חוץ ממזרחית!! אני באמת יכולה לשמוע ה-כל חוץ מזה!
דווקא יש לי הרבה תמונות עכשיו.... אם מישהו רוצה אני אשלח לו בפרטי!

AmiNova

New member
אני מציע שכל אנשי הפורום ישימו...

תמונה שלהם שנדע מי הם! מה אתם אומרים על ההצעה המבריקה?

עמי מה היינו עושים בלעדייך

ובלי הרעיונות והשירים המבריקים שלך??!!! ראה ערך השיר החדש למכבי ת"א לרגל הפיינל פור...

טוב נו...

יש רק בעיה אחת... 3 פעמים ניסיתי לשים פה תמונה שלי (כרגע), זה לא ממש הולך...

AmiNova

New member
בנות, בנות, איזה תירוצים

שימו כבר תמונה! בלי תירוצים...

שישיץ

New member
אני גם שמתי!

אני מתה על התמונה הזו.. [נרקיסיזם רולז] יצאתי שם לא עצמי חחח

AmiNova

New member
אני בדרך כלל לא כל כך פעיל פה...

פשוט הרגשתי צורך לעורר קצת את הפורום. חברה, אתם ישנים!!!

טולייצ

New member
לא נכון

עדיין לא
צריך לייחצן קצת את הפורום,זה הכל. אולי קצת גם את הלהקה

שישיץ

New member
יכול להיות.. או שזה

מהבארבי בהופעה של פיטר.. אני לא בטוחה..

טולייצ

New member
עכשיו אני../images/Emo13.gif

ואני גם אצרף תמונה בסוף,במיוחד כי עמי ביקש
שם:אורטל
מיקום בארץ:ב"ש
אני וnova (כל דבר אפשרי שעולה לכם בראש):סיפור אהבה! חחח אולי יהיה סיפור אהבה,בכל אופן,הכרתי את נובה דרך יונתן. הוא כל כך מקסים ומוכשר,ואני רוצה להודות למוריי שבא איתי לשוחח איתו אחרי ההופעה של עברי לידר בפורום. זה היה כה טוב!
פורומים נוספים שאתם כותבים בהם/מנהלים: כותבת ב: שייגעצ,מוניקה,ערוץ 24,רונה קינן,אביב גפן,באר שבע,וזהו בערך. כותבת בקומונת בקושימו,ג'נגו,גיטריסטים ובסיסטים,ומנהלת את קומונת הבלובריז.
אשמח אם תרשמו גם להקות,אומנים,סופרים,מחזאים,סרטים,שירים אהובים,או כל דבר אחר שלרצו לספר לשאר חבריי הפורום. בזמני הפנוי מאזינה ל: nova שייגעצ עברי לידר מוניקה סקס(יהלי!!!) אואזיס מרון 5 דן תורן מאור כהן אביב גפן ברי סחרוף נירוונה בלאקפילד דניאל סלומון נמרוד שיקלר יש עוד המון,אבל זה בערך.. קוראת: חנוך לוין,עברי לידר,יהלי סובול. מחזות בעיקר. סרט טוב שראיתי לאחרונה הוא בנושא השואה,"הפתרון הסופי" (ועידת ואנזה). שיר אהוב במיוחד,"אימפריות נופלות לאט"-דן תורן (יש גירסא מדהימה גם עם מאור כהן). אה,ואשמח להיות בהופעה (בואו לב"ש!!). זהו

למעלה